×
اجتماعی
شناسه خبر : 219063
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 17:20
هشدار زرد هواشناسی برای جنوب کشور/ تهرانی ها منتظر باران باشند

هشدار زرد هواشناسی برای جنوب کشور/ تهرانی ها منتظر باران باشند

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده 28 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا 1.8 متر در مناطق ساحلی و بیش از 1.8 متر در مناطق دور از ساحل خبر داد.

نورنیوز-گروه اجمتماعی: سازمان هواشناسی کشور نسبت یه وزش باد نسبتا شدید تا شدید و افزایش ارتفاع امواج به بیش از ۱.۸ متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.

از عصر فردا (۱۵ فروردین‌ماه) تا اواخر وقت شنبه (۱۶فروردین‌ماه) مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در خلیج فارس در معرض این مخاطره خواهند بود.

غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی از آثار این مخاطره است.

سازمان هواشناسی کشور در این شرایط منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

هوای تهران بارانی می‌شود؛ احتمال وزش باد شدید

پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا سه روز آینده علاوه بر بارش پراکنده باران، احتمال وزش باد شدید در گستره این استان وجود دارد.

پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی از امروز تا شنبه هفته آینده با بروز ناپایداری جوی در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد در گستره استان تهران، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های غربی و جنوبی و در ارتفاعات بارش پراکنده به ویژه نیمه‌های غربی و شمالی دور از انتظار نیست.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، ‌در سه روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در برخی ساعات همراه با وزش باد شدید و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

برمبنای اطلاعات موجود هواشناسی تهران، هوای پایتخت در بازه زمانی ‌روز جاری تا دوشنبه آینده آسمان کمی ابری تا نیمه ابری، همراه با وزش باد نسبتا شدید، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی شده که گاهی همراه با بارش پراکنده باران است و شرایط جوی در روزهای پایانی هفته متغیر خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که بیشینه دمای تهران از پنجشنبه تا دوشنبه متغیر است به طوری که تا شنبه از ۲۷ به ۲۲ درجه سانتی‌گراد متغیر است و در نهایت دوشنبه به ۲۸ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، تغییر کمینه دمای استان نیز از ۱۷ به ۱۹ درجه سانتی‌گراد است.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان را به خود اختصاص داده‌ و از طرفی توچال با بیشینه چهار درجه و کمینه منفی ۲ درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است