×
ورزشی
شناسه خبر : 219056
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 16:19
بیانیه تند پرسپولیس؛ برای ما در روز تعطیل حکم صادر شد / لطفا یک نفر پاسخ دهد!

بیانیه تند پرسپولیس؛ برای ما در روز تعطیل حکم صادر شد / لطفا یک نفر پاسخ دهد!

باشگاه پرسپولیس به دنبال تصمیمات فدراسیون فوتبال، خواستار شفاف‌سازی و روشن شدن اذهان هواداران شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: در اطلاعیه‌ای که باشگاه پرسپولیس منتظر کرده آمده است: یک روز تعطیل و یک حکم دیگر.

فوتبال بهانه است، مقصود پرسپولیس است. چه روز تعطیل باشد و چه لغو یک قانون به سود دیگران، چند ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات.

شنبه قرار است فریاد دختران پرسپولیس گوش‌ها را … . نه قرار نیست کر کند، بلکه شاید گوش‌هایی را شنوا سازد. شاید!

سرخپوشان ایران با اجرای حکمی تعلیقی در بازی با استقلال خوزستان فقط از حضور دختران و بانوان پرسپولیسی بهره‌مند خواهد بود.

فدراسیون فوتبالی که ماه‌ها است تکلیف یک پرونده را روشن نکرده و با این اقدام برای تیم ملی هم حاشیه درست کرد ‌و دست به تحریک تماشاگران فوتبال زد، حالا در روزهای تعطیل اضافه‌کاری می‌کند تا برای پرسپولیس و هوادارانش حکم بدهد.

ما همچنان تاوان می‌دهیم. تاوان قهرمانی‌ها، تاوان سختکوشی، تاوان محبوب‌ترین بودن، تاوان این که طرفداران یک تیم دیگر آمدند در خانه خود ما، از بیرون ورزشگاه تا داخل آن تهدید و ارعاب کردند. در داخل ورزشگاه هنوز تماشاگر پرسپولیس نیامده بود که توهین‌ها را شروع کردند. نرده‌ها را یا شکستند یا از روی آن گذشتند. ورزشگاه را با پلاستیک‌های حاوی مایعاتی مشخص نجس کردند و آن‌ را به روی هواداران پرسپولیس ریختند.

به هواداران پرسپولیس حمله کردند. تعداد زیادی را راهی بیمارستان کردند. سر شکستند و چشم درآوردند. حالا پرسپولیس همچنان باید تاوان بدهد و محروم شود. سالی که نکوست از بهارش پیداست.

برای پرسپولیس در روز تعطیل حکم صادر شد و همین چند روز قبل بود که کمیته اخلاق هم مدیر تیم پرسپولیس را در روز تعطیل و روز بازی احضار کرد.

احضار در حالی که سرمربی تیم فولاد اصلا نامی از افشین پیروانی نیاورده بود و همچنین به کرات اعلام کرد، ماجرای نقل شده از سوی او مربوط به زمانی است که پیروانی در پرسپولیس حضور نداشت.

با این همه پیگیری و سختکوشی ارکان قضایی فوتبال ایران چگونه است که فدراسیون فوتبال از دادن حکم علیه دروازه‌بان پیشین پرسپولیس که نسبت به فسخ غیر موجه اقدام کرد، عاجز است؟

چرا این پرونده هفت ماه است که خاک می‌خورد؟ چگونه است که یک نفر می‌تواند به فسخ غیرموجه و غیرقانونی محکوم شود اما بر خلاف تمام اصول حاکم بر قوانین داخلی و بین‌المللی تمام محرومیتش تعلیق گردد!؟

چگونه می‌شود بخشی از فدراسیون چنین حکمی دهد که در جایگاه صدور آن نبود؟ اگر هم بود چگونه بر خلاف تمام قواعد رفتار کرد؟

به طور مشخص کدام تیم در لیگ‌برتر از این مساله سود برد؟

آیا این دخالت در نتایج رقابت‌های لیگ برتر به نفع تیمی خاص نبود؟

آیا چنین دخل و تصرفی که منجر به تغییر نتایج می‌شود با عدالت و مساوات در مسابقات هم‌خوانی دارد؟

راستی چه شد که یک باشگاه خاص هنوز با حکم بسته شدن پنجره نقل و انتقالات خود به دلیل دخالت در تحریک بازیکن برای فسخ غیر موجه بازیکن با باشگاه سابقش محکوم نشده است؟

در حالی که در مقررات بین‌المللی اصل بر این است که باشگاه مقصد چنین کرده است با وجود اعتراف مالک باشگاه، چگونه حکم به برائت داده شد؟ چگونه دخالت برایتان احراز نشد در حالی که طرف خود نه یک بار که چندبار اعتراف کرد؟

اگر باشگاه پرسپولیس در جریان پیگیری موضوع در محاکم بین‌المللی، آن اعترافات را ارائه دهد آیا باز حکم به برائت آن باشگاه داده می‌شود؟

از فدراسیون انتظار داریم که درباره همین دو، سه موضوع مربوط به آن فسخ غیرموجه و این تعلل و پشت هم اندازی پاسخی قانع‌کننده به افکار عمومی بدهد.

آیا این اقدامات در فدراسیون، اقدامات تحریک‌آمیز به حساب نمی‌آید؟

آیا بخشی از این آشوب روی سکوها چه در لیگ و چه در بازی‌های ملی، محصول همین رفتارها و دوگانگی‌ها نیست؟

راستی چگونه است هر اظهارنظری از سوی مقام‌های پرسپولیس با برخورد جدی روبه رو می‌شود ولی مالک یک باشگاه می‌تواند با هر لحنی با دیگران و فدراسیون صحبت کند؟ او در چند نوبت توهین و تهدید کرد و در صحبت درباره قهرمانی پرسپولیس به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال تهمت زد.

نتیجه‌اش چه بود؟

یک بار هم که به کمیته اخلاق فراخوانده شد اصلا فدراسیون را در این قواره‌ها ندید. وقتی نیامد چه شد؟

واقعا این مصونیت از کجا می‌آید که هر طور دلش بخواهد با شما صحبت و رفتار می‌کند؟

سوالات به همین‌ها ختم نمی‌شود.

فدراسیون فوتبال در اقدامی بحث برانگیز سهمیه خارجی پرسپولیس را سوزاند ولی همین حالا یک باشگاه خاص دیگر که سهمیه‌اش لغو و سقف بودجه‌اش پر شده در حال جذب بازیکن خارجی است.

باشگاهی دیگر از پیش فصل، چندین بار بازیکن گرفت و فسخ کرد. به قدری با بازیکن خودش فسخ و دوباره تمدید کرد که حسابش از دست خودشان در رفت، در آن‌جا هیچ سهمیه‌ای نسوخت؟

راستی شروع فصل را به خاطر دارید؟ آخرین شب منتهی به پایان نقل و انتقالات چه شد؟ چگونه شبانه قانون عوض شد؟

سوالات از این دست بسیار است و تا پاسخ قانع‌کننده‌ای به هواداران داده نشود، باقی می‌مانند. تا جایی که به ما مربوط می‌شود، ما هنوز زنده‌ایم!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقشه‌های بدیل برای خروج از وضعیت نه جنگ نه صلح
خطر بارش و سقوط ماهواره های استارلینک
تردیدها درباره پایبندی اسرائیل به طرح صلح پس از مبادله اسرا
پایان پشتیبانی از ویندوز از فردا
ابداع روش سه گانه برای درمان سرطان خون
بمب سلامتی پاییزی را بشناسید
اهمیت داشتن تحرک در التهاب مفاصل
خواب بهتر فقط با چند راه حل
دلایل اصلی افزایش قیمت دلار از نظر عضو کمیسیون برنامه مجلس
درگیری القسام با عناصر وابسته به اسرائیل در غزه و شهادت یک عکاس
شرط حماس برای کنار گذاشتن سلاح خود
نبیه بری، اعتبار آمریکا و فرانسه را زیر سوال برد
تاج از بازی رفت و برگشت تیم ملی فوتسال با برزیل خبر داد
جنبش «ماگا» ترامپ را به باد انتقاد گرفت
واکنش آمریکا به بازداشت مقامات کلیسای صهیون در چین
پایان جنگ غزه و شتاب گرفتن توافقنامه‌های ابراهیم
42 کشته و 27 مفقود در سیل مکزیک
آغاز زودهنگام فعالیت تبلیغاتی نتانیاهو
دستور ‌ دادستانی برای شناسایی عوامل تولید عروسک‌های ضد مقدسات
دعوت کاردار عمان به وزارت امور خارجه
گزارش تصویری | اعتراضات و نا آرامی ها در ماداگاسکار
وقوع زلزله 5.8 ریشتری در فیلیپین
برگزاری نخستین تمرین تیم ملی در امارات برای بازی با تانزانیا
گفت وگوی زلنسکی و ترامپ درباره نیازهای نظامی اوکراین
مهلت ثبت‌نام عمره دانشجویی تمدید شد + لینک سایت
ترامپ: آمریکا به‌دنبال آسیب رساندن به چین نیست
واکنش «هادی چوپان» به عدم قهرمانی در مستر المپیا 2025
مدفون بودن پیکر 10هزار شهید زیر آوارها /ویرانی 95 درصد از مدارس و دانشگاه‌های غزه
پزشکیان در اجلاس شرم‌الشیخ شرکت نخواهد کرد
مهدی قائدی: دوست دارم به خانه ام برگردم
ایران و دو راهی شرم الشیخ!
پاسخ انصارالله به صهیونیست‌ها: انگشتمان روی ماشه است
واکنش بغداد به تحریم‌های جدید آمریکا علیه عراق
حماس بر آزادی اسیران سرشناس اصرار دارد
بررسی جزئیات طرح جامع مرزبانی در مجلس
پزشکیان خطاب به ورزشکاران: اخلاق جوانمردی و فرهنگ ایرانی، مدال‌هایتان را ارزشمندتر می‎‌کند
آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره‌جنوبی و عذرخواهی دیرهنگام
امکان پرتودهی بیش از 5 میلیون قطعه فیلتر دیالیز در کشور
نتایج قرعه‌کشی فروش ایران خودرو اعلام شد +لینک اعلام نتایج
هشدار زرد هواشناسی برای پایتخت
انتصاب نخستین بخشدار زن در کردستان
اعلام زمان بازی تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت امارات
تل‌آویو: آزادی اسرای اسرائیلی از فردا صبح آغاز می شود
ونس: اسرای اسرائیلی احتمالا به‌زودی آزاد شوند
سریال موسولینی دوبله شد / کدام شبکه این سریال را پخش می کند؟
زمین لرزه 3.1 ریشتری هرمزگان را لرزاند
ترکیب کشتی فرنگی ایران در بازی‌های کشوری اسلامی مشخص شد
چهار کشته و 20 زخمی در تیراندازی در باشگاهی در آمریکا
افزایش قیمت خودرو در ایست بازرسی سازمان حمایت
مشاورین نسل زد شورای اطلاع‌رسانی دولت به 15 نفر رسید
X
آگهی تبلیغاتی