×
ورزشی
شناسه خبر : 219035
تاریخ انتشار :

گران‌قیمت ترین بازیکن فوتبال ایران کیست؟

ویسام بن‌یدر رسما با سپاهان قرارداد بست و این باشگاه از ویسام بن‌یدر به‌عنوان جدیدترین و پرسروصداترین خرید خود رونمایی کرد. انتقالی که سپاهان را با 16 میلیون و 980 هزار یورو، در صدر فهرست گران‌قیمت‌ترین باشگاه ایران قرار داد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال سپاهان اصفهان با خرید ویسام بن‌یدر، او را به‌ تنها بازیکن گران‌قیمت فوتبال ایران تبدیل کرد.

وسام بن‌یدر، مهاجم سرشناس فرانسوی، هفته‌ها قبل در سکوت خبری و پس از مذاکره با مسئولان باشگاه سپاهان، برای پیوستن به این تیم به توافقات نهایی رسید. این بازیکن دو هفته قبل برای انجام مراحل پیوستن به طلایی‌پوشان وارد اصفهان شد. انتشار تصویرش در فضای‌ مجازی همگان را از چنین انتقال پرحرف‌وحدیثی آگاه کرد.

این بازیکن در سال‌های اخیر عملکرد درخشانی در تیم‌های مختلف داشته و در آخرین باشگاه خود یعنی موناکو فرانسه با ثبت ۱۱۸ گل و ۳۱ پاس گل در ۲۰۱ بازی، به دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه تبدیل شد. وی همچنین در سویا در ۱۳۸ بازی، ۷۰ گل و ۲۲ پاس گل و در تولوز در ۱۷۴ بازی، ۷۱ گل و ۲۱ پاس گل به ثبت رسانده است.

این آمار چشمگیر باعث شد بن‌یدر در فصل ۲۰۱۹-۲۰۲۰ با ۱۸ گل به آقای‌ گلی لیگ لوشامپیونا وان فرانسه تبدیل شود و در فصول ۲۰۱۷-۲۰۱۶ و ۲۰۲۲-۲۰۲۱ نیز در کوپادل‌ری اسپانیا و جام‌حذفی فرانسه نیز این عنوان را کسب کند.

علاوه‌ بر عملکرد درخشان بن‌یدر در سطح باشگاهی، وی ۱۹ بار برای تیم‌ ملی فرانسه به میدان رفته و سه گل ملی به ثمر رسانده و در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۱ هم با خروس‌ها به مقام قهرمانی رسیده است. پشت این کارنامه درخشان، چهره بحث‌برانگیز و جنجالی هم دیده می‌شود که انتقال وی به سپاهان را تحت‌تأثیر قرار داده بود.

ویسام بن‌یدر با آمار جذاب ۵۱۳ بازی، ۲۵۹ گل، ۷۴ پاس‌گل و عناوین تیمی و انفرادی از جمله قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا در سال ۲۰۲۱، آقای‌ گلی جام‌ حذفی فرانسه در سال ۲۰۲۱_۲۰۲۲، آقای‌ گلی لیگ لوشامپیونا فرانسه در سال ۲۰۱۹_۲۰۲۰ و آقای‌ گلی کوپادل‌ری در سال ۲۰۱۶_۲۰۱۷ را نیز در دوران حرفه‌ای خود در اروپا به‌دست آورده است.

ویسام بن‌یدر در هفته اخیر در اصفهان اقامت داشت و در اماکن دیدنی نصف‌جهان از جمله گذر چهارباغ دیده شد. بالاخره پس از چند روز بالاخره این مهاجم در تمرینات سپاهان به‌صورت رسمی حاضر شد و در نخستین جلسه‌ تمرینی این تیم در سال ۱۴۰۴، لباس سپاهان را برتن کرد و همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.

ویسام بن‌یدر پس از انجام کارهای اداری توسط باشگاه سپاهان در عرصه بین‌المللی برای پرداخت بدهی عیسی عباس مهاجم سابق این تیم و باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی، رسما با سپاهان قرارداد بست و این باشگاه از ویسام بن‌یدر به‌عنوان جدیدترین و پرسروصداترین خرید خود رونمایی کرد. انتقالی که سپاهان را با ۱۶ میلیون و ۹۸۰ هزار یورو، در صدر فهرست گران‌قیمت‌ترین باشگاه ایران قرار داد.

مهاجم فرانسوی پرسروصدای سپاهان از ابتدای تابستان فصل جاری به‌عنوان بازیکن آزاد شناخته شد و پس از نیم‌فصل دوری از مستطیل‌سبز و پایان ماجرای پرونده قضایی‌اش، برای ماجراجویی شگفت‌انگیز و کاملا متفاوت به طلایی‌پوشان پیوست تا در نصف‌جهان به ادامه فوتبال خود بپردازد.

ارزش ویسام بن‌یدر در وب‌سایت معتبر ترنسفرمارکت چهار میلیون یورو است و به این ترتیب بازیکن اسبق تیم‌های فوتبال سنت‌دنیس، آلفورتویل، تولوژ و موناکو فرانسه و سویا اسپانیا، در ۳۴ سالگی با پوشیدن پیراهن سپاهان، بازی در هفتمین باشگاه دوران حرفه‌ای‌اش را تجربه می‌کند و به‌ تنها بازیکن گران‌قیمت فوتبال ایران تبدیل شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما |آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد شهریور برگزار می‌شود
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
متهم در دادگاه پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
X
آگهی تبلیغاتی