×
ورزشی
شناسه خبر : 219035
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 13:30
گران‌قیمت ترین بازیکن فوتبال ایران کیست؟

گران‌قیمت ترین بازیکن فوتبال ایران کیست؟

ویسام بن‌یدر رسما با سپاهان قرارداد بست و این باشگاه از ویسام بن‌یدر به‌عنوان جدیدترین و پرسروصداترین خرید خود رونمایی کرد. انتقالی که سپاهان را با 16 میلیون و 980 هزار یورو، در صدر فهرست گران‌قیمت‌ترین باشگاه ایران قرار داد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال سپاهان اصفهان با خرید ویسام بن‌یدر، او را به‌ تنها بازیکن گران‌قیمت فوتبال ایران تبدیل کرد.

وسام بن‌یدر، مهاجم سرشناس فرانسوی، هفته‌ها قبل در سکوت خبری و پس از مذاکره با مسئولان باشگاه سپاهان، برای پیوستن به این تیم به توافقات نهایی رسید. این بازیکن دو هفته قبل برای انجام مراحل پیوستن به طلایی‌پوشان وارد اصفهان شد. انتشار تصویرش در فضای‌ مجازی همگان را از چنین انتقال پرحرف‌وحدیثی آگاه کرد.

این بازیکن در سال‌های اخیر عملکرد درخشانی در تیم‌های مختلف داشته و در آخرین باشگاه خود یعنی موناکو فرانسه با ثبت ۱۱۸ گل و ۳۱ پاس گل در ۲۰۱ بازی، به دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه تبدیل شد. وی همچنین در سویا در ۱۳۸ بازی، ۷۰ گل و ۲۲ پاس گل و در تولوز در ۱۷۴ بازی، ۷۱ گل و ۲۱ پاس گل به ثبت رسانده است.

این آمار چشمگیر باعث شد بن‌یدر در فصل ۲۰۱۹-۲۰۲۰ با ۱۸ گل به آقای‌ گلی لیگ لوشامپیونا وان فرانسه تبدیل شود و در فصول ۲۰۱۷-۲۰۱۶ و ۲۰۲۲-۲۰۲۱ نیز در کوپادل‌ری اسپانیا و جام‌حذفی فرانسه نیز این عنوان را کسب کند.

علاوه‌ بر عملکرد درخشان بن‌یدر در سطح باشگاهی، وی ۱۹ بار برای تیم‌ ملی فرانسه به میدان رفته و سه گل ملی به ثمر رسانده و در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۱ هم با خروس‌ها به مقام قهرمانی رسیده است. پشت این کارنامه درخشان، چهره بحث‌برانگیز و جنجالی هم دیده می‌شود که انتقال وی به سپاهان را تحت‌تأثیر قرار داده بود.

ویسام بن‌یدر با آمار جذاب ۵۱۳ بازی، ۲۵۹ گل، ۷۴ پاس‌گل و عناوین تیمی و انفرادی از جمله قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا در سال ۲۰۲۱، آقای‌ گلی جام‌ حذفی فرانسه در سال ۲۰۲۱_۲۰۲۲، آقای‌ گلی لیگ لوشامپیونا فرانسه در سال ۲۰۱۹_۲۰۲۰ و آقای‌ گلی کوپادل‌ری در سال ۲۰۱۶_۲۰۱۷ را نیز در دوران حرفه‌ای خود در اروپا به‌دست آورده است.

ویسام بن‌یدر در هفته اخیر در اصفهان اقامت داشت و در اماکن دیدنی نصف‌جهان از جمله گذر چهارباغ دیده شد. بالاخره پس از چند روز بالاخره این مهاجم در تمرینات سپاهان به‌صورت رسمی حاضر شد و در نخستین جلسه‌ تمرینی این تیم در سال ۱۴۰۴، لباس سپاهان را برتن کرد و همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.

ویسام بن‌یدر پس از انجام کارهای اداری توسط باشگاه سپاهان در عرصه بین‌المللی برای پرداخت بدهی عیسی عباس مهاجم سابق این تیم و باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی، رسما با سپاهان قرارداد بست و این باشگاه از ویسام بن‌یدر به‌عنوان جدیدترین و پرسروصداترین خرید خود رونمایی کرد. انتقالی که سپاهان را با ۱۶ میلیون و ۹۸۰ هزار یورو، در صدر فهرست گران‌قیمت‌ترین باشگاه ایران قرار داد.

مهاجم فرانسوی پرسروصدای سپاهان از ابتدای تابستان فصل جاری به‌عنوان بازیکن آزاد شناخته شد و پس از نیم‌فصل دوری از مستطیل‌سبز و پایان ماجرای پرونده قضایی‌اش، برای ماجراجویی شگفت‌انگیز و کاملا متفاوت به طلایی‌پوشان پیوست تا در نصف‌جهان به ادامه فوتبال خود بپردازد.

ارزش ویسام بن‌یدر در وب‌سایت معتبر ترنسفرمارکت چهار میلیون یورو است و به این ترتیب بازیکن اسبق تیم‌های فوتبال سنت‌دنیس، آلفورتویل، تولوژ و موناکو فرانسه و سویا اسپانیا، در ۳۴ سالگی با پوشیدن پیراهن سپاهان، بازی در هفتمین باشگاه دوران حرفه‌ای‌اش را تجربه می‌کند و به‌ تنها بازیکن گران‌قیمت فوتبال ایران تبدیل شد.


نظرات

آخرین اخبار
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ آمریکا پل B1 را در کرج هدف گرفت
مرحله دوم موج 90/ انهدام زیرساخت‌های جنایت وترور /هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان
معاون دفتر رئیس‌جمهور به تهدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
شناسایی و دستگیری 3 عنصر مرتبط با موساد و 4 عامل تکفیری
طباطبایی: خط پایان برای دشمن بسیار بسیار نزدیک‌تر است
واکنش سفارت ایران به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا درباره تهدید هسته‌ای
بیانیه ستاد حقوق بشر ایران نسبت به تداوم تجاوز و حق ذاتی دفاع مشروع
پیام شینا انصاری به مناسبت روز طبیعت
چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر؟
انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران واکنش نشان دادند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
جو کنت: اهداف آمریکا در جنگ با ایران با اهداف اسرائیل متفاوت است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
تجارت خارجی کشور در سال 1404 به حدود 110 میلیارد دلار رسید
مسکو: آماده سوق دادن تنش‌ها به مسیر صلح‌آمیز در خاورمیانه هستیم
جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است
بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد
پنتاگون تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ با ایران را مخفی می‌کند
عامل تیراندازی در وردآورد دستگیر شد
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است