×
ورزشی
شناسه خبر : 219035
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 13:30
گران‌قیمت ترین بازیکن فوتبال ایران کیست؟

گران‌قیمت ترین بازیکن فوتبال ایران کیست؟

ویسام بن‌یدر رسما با سپاهان قرارداد بست و این باشگاه از ویسام بن‌یدر به‌عنوان جدیدترین و پرسروصداترین خرید خود رونمایی کرد. انتقالی که سپاهان را با 16 میلیون و 980 هزار یورو، در صدر فهرست گران‌قیمت‌ترین باشگاه ایران قرار داد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال سپاهان اصفهان با خرید ویسام بن‌یدر، او را به‌ تنها بازیکن گران‌قیمت فوتبال ایران تبدیل کرد.

وسام بن‌یدر، مهاجم سرشناس فرانسوی، هفته‌ها قبل در سکوت خبری و پس از مذاکره با مسئولان باشگاه سپاهان، برای پیوستن به این تیم به توافقات نهایی رسید. این بازیکن دو هفته قبل برای انجام مراحل پیوستن به طلایی‌پوشان وارد اصفهان شد. انتشار تصویرش در فضای‌ مجازی همگان را از چنین انتقال پرحرف‌وحدیثی آگاه کرد.

این بازیکن در سال‌های اخیر عملکرد درخشانی در تیم‌های مختلف داشته و در آخرین باشگاه خود یعنی موناکو فرانسه با ثبت ۱۱۸ گل و ۳۱ پاس گل در ۲۰۱ بازی، به دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه تبدیل شد. وی همچنین در سویا در ۱۳۸ بازی، ۷۰ گل و ۲۲ پاس گل و در تولوز در ۱۷۴ بازی، ۷۱ گل و ۲۱ پاس گل به ثبت رسانده است.

این آمار چشمگیر باعث شد بن‌یدر در فصل ۲۰۱۹-۲۰۲۰ با ۱۸ گل به آقای‌ گلی لیگ لوشامپیونا وان فرانسه تبدیل شود و در فصول ۲۰۱۷-۲۰۱۶ و ۲۰۲۲-۲۰۲۱ نیز در کوپادل‌ری اسپانیا و جام‌حذفی فرانسه نیز این عنوان را کسب کند.

علاوه‌ بر عملکرد درخشان بن‌یدر در سطح باشگاهی، وی ۱۹ بار برای تیم‌ ملی فرانسه به میدان رفته و سه گل ملی به ثمر رسانده و در لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۱ هم با خروس‌ها به مقام قهرمانی رسیده است. پشت این کارنامه درخشان، چهره بحث‌برانگیز و جنجالی هم دیده می‌شود که انتقال وی به سپاهان را تحت‌تأثیر قرار داده بود.

ویسام بن‌یدر با آمار جذاب ۵۱۳ بازی، ۲۵۹ گل، ۷۴ پاس‌گل و عناوین تیمی و انفرادی از جمله قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا در سال ۲۰۲۱، آقای‌ گلی جام‌ حذفی فرانسه در سال ۲۰۲۱_۲۰۲۲، آقای‌ گلی لیگ لوشامپیونا فرانسه در سال ۲۰۱۹_۲۰۲۰ و آقای‌ گلی کوپادل‌ری در سال ۲۰۱۶_۲۰۱۷ را نیز در دوران حرفه‌ای خود در اروپا به‌دست آورده است.

ویسام بن‌یدر در هفته اخیر در اصفهان اقامت داشت و در اماکن دیدنی نصف‌جهان از جمله گذر چهارباغ دیده شد. بالاخره پس از چند روز بالاخره این مهاجم در تمرینات سپاهان به‌صورت رسمی حاضر شد و در نخستین جلسه‌ تمرینی این تیم در سال ۱۴۰۴، لباس سپاهان را برتن کرد و همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت.

ویسام بن‌یدر پس از انجام کارهای اداری توسط باشگاه سپاهان در عرصه بین‌المللی برای پرداخت بدهی عیسی عباس مهاجم سابق این تیم و باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی، رسما با سپاهان قرارداد بست و این باشگاه از ویسام بن‌یدر به‌عنوان جدیدترین و پرسروصداترین خرید خود رونمایی کرد. انتقالی که سپاهان را با ۱۶ میلیون و ۹۸۰ هزار یورو، در صدر فهرست گران‌قیمت‌ترین باشگاه ایران قرار داد.

مهاجم فرانسوی پرسروصدای سپاهان از ابتدای تابستان فصل جاری به‌عنوان بازیکن آزاد شناخته شد و پس از نیم‌فصل دوری از مستطیل‌سبز و پایان ماجرای پرونده قضایی‌اش، برای ماجراجویی شگفت‌انگیز و کاملا متفاوت به طلایی‌پوشان پیوست تا در نصف‌جهان به ادامه فوتبال خود بپردازد.

ارزش ویسام بن‌یدر در وب‌سایت معتبر ترنسفرمارکت چهار میلیون یورو است و به این ترتیب بازیکن اسبق تیم‌های فوتبال سنت‌دنیس، آلفورتویل، تولوژ و موناکو فرانسه و سویا اسپانیا، در ۳۴ سالگی با پوشیدن پیراهن سپاهان، بازی در هفتمین باشگاه دوران حرفه‌ای‌اش را تجربه می‌کند و به‌ تنها بازیکن گران‌قیمت فوتبال ایران تبدیل شد.


نظرات

آخرین اخبار
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر