×
اجتماعی
شناسه خبر : 219021
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 11:30
پیش‌بینی وزش باد شدید و رگبار در ارتفاعات کشور/بارش پراکنده در تهران

پیش‌بینی وزش باد شدید و رگبار در ارتفاعات کشور/بارش پراکنده در تهران

مناطق کوهستانی کشور در طول پنجشنبه (14 فروردین‌ماه) وزش باد شدید تا خیلی شدید در بخش‌های وسیعی از کشور شامل ارتفاعات شمال‌ غرب، ارتفاعات البرز، ارتفاعات زاگرس، ارتفاعات کرمان، بخش‌های مرکزی کشور و به‌تدریج نیمه شرقی پیش‌بینی شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور را در روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۴ و ۱۵ فروردین‌ماه) تشریح کرد و گفت: طی ابن مدت وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق در ارتفاعات کشور دور از انتظار نیست بنابراین از کوهنوردی و دره‌نوردی به‌ویژه در ارتفاعات زاگرس خودداری شود.

صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (۱۴ و ۱۵ فروردین‌ماه) اظهار کرد: در طول پنجشنبه (۱۴ فروردین‌ماه) وزش باد شدید تا خیلی شدید در بخش‌های وسیعی از کشور شامل ارتفاعات شمال‌ غرب، ارتفاعات البرز، ارتفاعات زاگرس، ارتفاعات کرمان، بخش‌های مرکزی کشور و به‌تدریج نیمه شرقی پیش‌بینی شده است.

به گفته وی طی پنجشنبه افزایش ابر، بارش‌های رگباری پراکنده همراه با رعدوبرق و احتمال تکرگ به‌ویژه برای ساعت‌های بعدازظهر و شب در بخش‌های وسیعی از کشور پیش‌بینی می‌شود که شدت بارش‌ها در زاگرس مرکزی جاری شدن سیلاب موقتی و احتمال طغیان رودخانه های فصلی را در پی دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: جمعه (15 فروردین‌ماه) تقویت بارش‌های رگباری در زاگرس مرکزی با رعدوبرق و احتمال تگرگ همراه است و شدت بارش موجب جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌های فصلی می‌شود. طی این روز رگبارهای پراکنده در بیشتر مناطق کوهستانی با رعدوبرق و احتمال تگرگ تداوم خواهد داشت همچنین وزش باد شدید تا خیلی شدید در اکثر مناطق کوهستانی به‌ویژه برای ساعت‌های بعدازظهر پیش‌بینی شده است.

ضیاییان در خصوص وضعیت جوی پیش‌بینی شده برای ارتفاعات شمال تهران نیز طی روزهای پایانی هفته گفت: ارتفاعات شمال تهران با وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید همراه خواهد بود و آسمان نیمه ابری، گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی شده است.

وی توصیه کرد که در مناطقی که با جو ناپایدار و بارش همراه خواهند بود، به‌ویژه در ارتفاعات زاگرس از انجام فعالیت‌های کوهنوردی و دره‌نوردی اجتناب شود.

ضیاییان در پایان گفت: با توجه به افزایش دما طی روزهای اخیر در مناطق دارای پوشش برف، شرایط برای ذوب برف، احتمال شکستن نقاب های برفی، وقوع بهمن بهاره و ریزش وجود دارد همچنین برای ساعت‌های بعدازظهر و غروب باتوجه به شکل‌گیری ناپایداری‌های همرفتی، احتمال وقوع رعدوبرق و تگرگ وجود دارد بنابراین به تغییر شرایط باد و رشد عمودی ابرها توجه شود.

بارش پراکنده و بادهای شدید در تهران تا شنبه ادامه دارد

 مدیرکل هواشناسی استان تهران از وزش باد شدید، بارش پراکنده و احتمال رعد و برق در نقاط مختلف پایتخت طی سه روز آینده خبر داد.

مازیار غلامی، از افزایش ناپایداری جوی در پایتخت خبر داد و گفت: طی سه روز آینده آسمان تهران گاهی ابری همراه با وزش باد شدید و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به هشدار سطح زرد شماره ۲ (مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۱۰) و هشدار سطح زرد شماره ۳ (مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۱۲) اعلام کرد: از امروز تا شنبه شاهد افزایش ابر، وزش بادهای شدید به‌ویژه در مناطق غربی، جنوبی و ارتفاعات استان خواهیم بود. همچنین در برخی ساعات، بارش‌های پراکنده، رگبار و رعد و برق به‌ویژه در نیمه غربی و شمالی تهران محتمل است.

غلامی در ادامه افزود: با توجه به احتمال وقوع رعد و برق و وزش بادهای ناگهانی، شهروندان به‌ویژه در مناطق کوهستانی و حاشیه‌ای استان احتیاط لازم را داشته باشند.

مدیرکل هواشناسی استان تهران همچنین از افزایش نسبی دما در دو روز آینده خبر داد و تأکید کرد: گرچه روند گرمایشی وجود دارد، اما این شرایط جوی ناپایدار تا پایان هفته ادامه خواهد داشت


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
مطابق ماده 10 قانون، ثبت ادعاهای ملکی در سامانه الزامی شد
مرگ دو کارگر در حادثه سقوط کامیون به گودال در تهران
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران را بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
X
آگهی تبلیغاتی