×
سیاسی
شناسه خبر : 218899
تاریخ انتشار :

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت سال‌روز جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به سفارت ایران در دمشق

یک سال پیش، در روز سیزدهم فروردین سال 1403، رژیم جنایتکار صهیونیستی با نقض فاحش بنیادی‌ترین اصول و قواعد حقوق بین‌الملل به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق حمله کرد که منجر به شهید و مجروح شدن چند نفر از شهروندان و مستشاران نظامی‌ ضدتروریسم جمهوری اسلامی ایران و چند شهروند سوری شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  در بیانیه وزارت خارجه آمده است:تعرض نظامی- تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران نقض آشکار اصول منشور ملل متحد خصوصا اصل منع توسل به زور، و نقض فاحش قواعد و هنجارهای حقوق بین‌الملل، به‌ویژه کنوانسیون ۱۹۶۱ روابط دیپلماتیک و کنوانسیون ۱۹۷۳ راجع به پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی بود. 

علیرغم محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان سفارت ایران در دمشق توسط بسیاری از دولت‌ها، شورای امنیت سازمان ملل متحد در ادامه بی‌عملی در قبال قانون‌شکنی‌ها و جنایات مستمر این رژیم در فلسطین اشغالی و لبنان، از ایفای وظیفه ذاتی خود طبق منشور باز ماند و تحت نفوذ مخرب آمریکا حتی نتوانست بیانیه کوتاهی در محکومیت حمله نظامی رژیم صهیونیستی - که بدون تردید مصداق عمل تجاوز و نقض روشن صلح و امنیت بین‌المللی بود - صادر کند. در چنان شرایطی عملیات وعده صادق ۱ در راستای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع ایران علیه تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی طراحی و اجرا شد.

وزارت امور خارجه خاطرنشان می‌کند که بی‌عملی ادامه‌دار شورای امنیت سازمان ملل متحد در برابر قانون‌شکنی‌های مستمر و بی‌شمار رژیم آپارتاید صهیونیستی - که انعکاس حمایت همه‌جانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از دولت‌های غربی از نسل‌کشی، اشغالگری و جنگ‌افروزی رژیم اسرائیل در فلسطین اشغالی و منطقه پیرامونی به‌ویژه لبنان و سوریه است - عامل عمده‌ای در جری‌شدن رژیم صهیونیستی برای تداوم نقض‌های فاحش اصول و هنجارهای بنیادین حقوق بین‌الملل، حقوق بشر و حقوق بشردوستانه است. ادامه بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی و کارشکنی آشکار آمریکا در ایفای وظایف محاکم حقوقی و کیفری بین‌المللی برای مواخذه و مجازات سران این رژیم به‌خاطر ارتکاب نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و جنایت تجاوز، نه تنها مغایر با همه اصول پذیرفته‌شده حقوقی-بین‌المللی و هنجارهای اخلاقی است بلکه خود زمینه‌ساز تداوم قانون‌شکنی و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی از سوی این رژیم است. 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سرفراز، سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی و سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجی رحیمی و نیز شهیدان حسین امان اللهی، سید مهدی جلالتی، محسن صداقت، علی آقا بابایی و سید علی صالحی روزبهانی، تاکید می‌کند که گذشت زمان به هیچ عنوان موجب فراموشی این جنایت و دیگر اقدامات جنایتکارانه این رژیم علیه ملت ایران و ملت‌های منطقه نخواهد شد و جمهوری اسلامی ایران مصمم به استفاده از همه ظرفیت‌های خود برای اجرای عدالت و پاسخگو کردن رژیم تروریستی اسرائیل می‌باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خرید آسان و اعتباری برای ایثارگران با کارت جدید «دیبا»
دیپلمات‌های اسرائیل از قطر فرار کردند!
سرلشکر موسوی: آمادگی نیروهای مسلح در سه سطح زمانی مدیریت می‌شود
دیپلماسی فعال همسایگی؛ سفر راهبردی پزشکیان به پاکستان
جزئیات ثبت‌نام تا تحویل سه محصول جدید جدید ایران‌خودرو
پزشکیان: مبادلات تجاری ایران با پاکستان را به 10 میلیارد دلار می‌رسانیم
ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد + جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان پیش از سفر پزشکیان به اسلام‌آباد
آل‌کثیر هنوز آبی‌پوش است!
زمان نتایج نهایی آزمون‌های ارشد و دکتری دانشگاه‌ها اعلام شد
انگیزه‌ها و سؤالات بی‌پاسخ در پایان پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش
پست پزشیکان درباره ترور شهید هنیه در اولین روز ریاست جمهوری‌اش
ثبت‌نام سفر حج عمره 1404 آغاز شد +‌جزئیات اعزام
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 11 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
اقتصاد جهانی در شوک جنگ تعرفه‌ای ترامپ
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 11 مرداد +پخش زنده
به کارنامه یک‌ساله دولت پزشکیان چه نمره‌ای باید داد؟
واکنش وزیر تعاون به پیشنهاد مجلس برای حذف یارانه دهک‌های بالا
پیشنهاد جدید مصر به آمریکا برای تشکیل کشور فلسطین چیست؟
تحریم‌های ویرانگر در انتظار روسیه
مقام تایوانی اعلام کرد: چین آماده حمله به تایوان است
نامه شهید هنیه خطاب به رهبرانصارالله منتشر شد/تاکید بر پیروزی قطعی مقاومت
لاوروف: نباید اجازه رویارویی نظامی مستقیم میان روسیه و آمریکا داده شود
رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل تهدید به استعفا کرد
بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت اولین سالگرد ترور شهید هنیه
مقام سابق آمریکا اذعان کرد: تل‌آویو در عرصه جهانی منزوی شده است
عقب نشینی وزیر خارجه آلمان از اظهاراتش درباره به رسمیت شناختن فلسطین
ترامپ تهدید کرد: عاملان دروغ «دخالت روسیه» باید بهای سنگینی بپردازند
پوتین به ترامپ طعنه زد؛ «انتظارات زیاد از حد باعث ناامیدی است»
انصراف هند از خرید جنگنده‌های اف-35 آمریکا
تاکید عراقچی بر ضرورت هوشیاری کشورها در قبال توطئه‌های رژیم صهیونیستی
واکنش عوامل پیرپسر به اظهارات داریوش ارجمند
جنگ 12 روزه دست همه بازیگران منطقه را رو کرد
سه دانش‌آموز تهرانی در سواحل رامسر غرق شدند
احتمال توقف موقت خرید نفت روسیه از سوی هند
جنگ 12 روزه علیه ایران نتیجه عکس داد
صعود والیبال ایران به نیمه‌نهایی قهرمانی‌ جهان/ رقابت تیم ملی با فرانسه
امکان یک اتفاق قریب الوقوع در استقلال!
عکس های منتخب حیات وحش هفته
تل‌‎آویو به جولانی دستور داد؛ جنوب سوریه باید خلع سلاح شود
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا: در سیستم دفاعی امنیتی باید تجدیدنظر کنیم
ترامپ مدعی شد: می خواهیم به غزه کمک کنیم!
میدری: حذف یارانه دهک‌های 8 تا 10 کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند
کمک با شرط تسلیم؛ معامله آمریکا با گرسنگی
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی می‌شود؟
وضعیت ساپینتو برای بازی سوپرجام مقابل تراکتور در هاله ای از ابهام
ادعای ویتکاف درباه تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!
حمله موشکی یمن علیه اراضی اشغالی/فعال شدن آژیرهای خطر در 180 نقطه/فرار میلیون‌ها صهیونیست
شبیه‌سازی متابولیسم جانوران زمستان‌خواب برای درمان چاقی و پیری
شهادت 24 فلسطینی دیگر به دست اشغالگران در غزه
X
آگهی تبلیغاتی