×
بین الملل
شناسه خبر : 218878
تاریخ انتشار :

درخواست حماس از جهان اسلام برای نجات نوار غزه

جنبش حماس از جهان عربی و اسلامی خواست فوراً اقدام کرده و مسئولیت خود را برای نجات غزه از قحطی و نابودی بر عهده گیرند.

نورنیوز-گروه بین الملل: حماس این درخواست را پس از آن مطرح کرد که کار نانوایی‌ها در پی کمبود سوخت و مواد غذایی ناشی از بسته شدن گذرگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی و ممانعت از ورود کمک‌ها به این منطقه، متوقف شد.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، حماس اعلام کرد توقف فعالیت نانوایی‌ها پس از اتمام کامل آرد در غزه، تشدید خطرناکی از نسل‌کشی است که رژیم صهیونیستی مرتکب می‌شود. این جنبش تاکید کرد غزه عملاً وارد مرحله قحطی شده است و با یکی از بدترین فجایع انسانی در تاریخ معاصر مواجه است.

حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: گرسنگی به یک سلاح مستقیم در جنگ وحشیانه تبدیل شده است، جنگی که زندگی، کرامت و پایداری فلسطینی‌ها را هدف قرار داده است. از دوم مارس، دشمن با بستن گذرگاه‌ها و ممانعت از ورود آب، غذا، دارو و تدارکات پزشکی، تجاوز خود را تشدید کرده است.

در این بیانیه آمده است آخرین نانوایی‌ها نیز اعلام کردند که پس از اتمام کامل آرد در غزه، فعالیت خود را برای همیشه متوقف کرده‌اند. این بدان معناست که این منطقه عملاً وارد مرحله قحطی شده است، که یکی از بدترین فجایع انسانی در تاریخ معاصر است.

حماس تاکید کرد این جنایت، تشدید خطرناکی از جنایت نسل‌کشی است که اشغالگران بدون هیچ گونه بازدارندگی یا پاسخگویی مرتکب می‌شوند.

پیشتر، «عبدالناصر العجرمی» رئیس انجمن نانوایی‌ها در غزه اعلام کرد تمامی نانوایی‌های تحت حمایت برنامه جهانی غذا، پس از اتمام آرد، شکر، نمک، خمیرمایه و گازوئیل، به دلیل بسته شدن مداوم گذرگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی، فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.

دوم مارس گذشته، رژیم اشغالگر گذرگاه‌های غزه را به روی ورود کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی بست که منجر به وخامت بی‌سابقه اوضاع انسانی غزه شد.

سکوت جامعه بین‌المللی 

حماس در بیانیه خود اعلام کرد سکوت جامعه بین‌المللی، اشغالگران را تشویق می‌کند که به سیاست‌های کشتار، گرسنگی و محاصره ادامه دهند. این جنبش، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل پیامدهای انسانی فاجعه‌باری دانست که هر ساعت افزایش می‌یابد. 

در همین راستا، حماس از امت‌های عربی و اسلامی خواست تا مسئولیت‌های خود را بر عهده بگیرند و برای نجات نوار غزه از قحطی، سریعاً اقدام کنند.

همچنین، این جنبش از مردم آزاده جهان خواست تا برای شکستن محاصره و نجات بیش از دو میلیون تن در غزه، فوراً وارد عمل شوند.

حماس خواستار بازگشایی فوری گذرگاه‌ها و تأمین آب، غذا، دارو و لوازم پایداری شهروندان در غزه شد و تأکید کرد مقابله با این تجاوز وحشیانه، یک وظیفه انسانی، اخلاقی و ملی است که تأخیر یا سستی در آن پذیرفتنی نیست.

براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، رژیم صهیونیستی از زمان از سرگیری نسل‌کشی در غزه در ۱۸ مارس تا ظهر سه‌شنبه ۱۰۴۲ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۲۵۴۲ نفر دیگر را مجروح کرده است که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان هستند.

رژیم اشغالگر با حمایت مطلق آمریکا، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، مرتکب نسل‌کشی در غزه می‌شود که بیش از ۱۶۴ هزار شهید و مجروح فلسطینی، که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان هستند، و نیز بیش از ۱۱ هزار مفقود بر جای گذاشته است.


نورنیوز
کلید واژگان
حماسجنگ غزهنوار غزه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
X
آگهی تبلیغاتی