×
سیاسی
شناسه خبر : 218819
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 17:33
پشت پرده خبر استعفای 43 نماینده مجلس/اعلام جرم علیه مدعی دروغین استعفای ماینده‌ها

نورنیوز بررسی می کند؛

پشت پرده خبر استعفای 43 نماینده مجلس/اعلام جرم علیه مدعی دروغین استعفای ماینده‌ها

دادستانی تهران علیه فردی که ادعای استعفای جمعی از نمایندگان مجلس را منتشر کرده بود اعلام جرم کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی-بنابر اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه - فردی با انتشار مطلبی در شبکه ایکس مدعی استعفای ۴۳ نفر از نماینده‌های مجلس شد. ادعای دروغین مورد اشاره به سرعت در فضای مجازی فراگیر شد تا اینکه رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس خبر استعفای ۴۳ نماینده مجلس را تکذیب کرد.

با توجه به اهتمام جدی دستگاه قضایی در برخورد جدی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه و مردم، دادستانی تهران علیه فرد مورد اشاره اعلام جرم کرد.

خبر استعفای 43 نماینده جبهه پایداری به دلیل عدم ابلاغ قانون حجاب، موجی از واکنش‌ها را در فضای مجازی به همراه داشت. اما مجلس این خبر را تکذیب کرد. گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که این شایعه، همزمان با برخورد فراجا با تجمع‌کنندگان مقابل مجلس، با هدف داغ کردن فضا منتشر شده است.

در روزهای اخیر، خبری مبنی بر استعفای ۴۳ نماینده مجلس، عمدتاً منتسب به جبهه پایداری، به دلیل عدم ابلاغ قانون حجاب، فضای سیاسی کشور را تحت تأثیر قرار داد. این شایعه در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای داشت و برخی رسانه‌ها نیز به آن دامن زدند. اما آیا واقعاً چنین اتفاقی رخ داده است؟

تکذیب رسمی مجلس

ایمان شمسایی، رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس، در واکنش به این خبر، آن را تکذیب کرد و در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «ظاهراً دروغ سیزده جایش را به دروغ ۱۱ داده است. استعفایی در کار نیست.» وی تأکید کرد که با چند نماینده مرتبط نیز گفت‌وگو کرده و آنان این ادعا را بی‌اساس دانسته‌اند.

واکنش نمایندگان

یکی از چهره‌های مطرح در این ماجرا، امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس بود که در واکنش به خبر استعفایش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «الآن مهدی کوچک‌زاده تماس گرفت و گفت خبری منتشر کرده‌اند که ۴۳ نفر از نمایندگان جبهه پایداری استعفا داده‌اند. گفتم خب؟ گفت عکس من و شما را هم زده‌اند! گفتم ما که اصلاً عضو پایداری نیستیم. بعد هم چیزی که آرزو دارند را تحت عنوان خبر منتشر می‌کنند، چون دروغ گفتن در این کشور هزینه ندارد.»

ارتباط با تجمع مقابل مجلس

به نظر می‌رسد این شایعه با هدف داغ کردن موضوع برخورد نیروی انتظامی با تجمع‌کنندگان غیرقانونی در مقابل مجلس شورای اسلامی منتشر شده است. این تجمع که در اعتراض به عدم اجرایی‌سازی قانون حجاب شکل گرفته بود، با واکنش فراجا مواجه شد و نیروهای انتظامی به‌منظور حفظ نظم و جلوگیری از تجمعات بدون مجوز، اقدام به پراکنده کردن معترضان کردند. این اقدام، واکنش‌های متفاوتی را در پی داشت و برخی نمایندگان وابسته به جبهه پایداری نسبت به آن اعتراض کردند.

حاشیه‌سازی رسانه‌ای

در شرایطی که برخورد فراجا با معترضان، خود به بحثی داغ در فضای سیاسی کشور تبدیل شده بود، انتشار خبر جعلی استعفای ۴۳ نماینده، باعث شد تا این ماجرا ابعاد جدیدی پیدا کند. برخی تحلیلگران معتقدند که این نوع خبرسازی، با هدف ایجاد التهاب در فضای سیاسی و تغییر جهت بحث از موضوع تجمعات مقابل مجلس به سمت تنش‌های داخلی مجلس انجام شده است.

با وجود انتشار گسترده این خبر، مستندات روشنی درباره صحت آن ارائه نشده و واکنش‌های رسمی و نمایندگان نشان می‌دهد که چنین استعفایی صورت نگرفته است. به نظر می‌رسد این شایعه در راستای جریان‌سازی رسانه‌ای و تأثیرگذاری بر افکار عمومی پیرامون مسئله حجاب و عملکرد نیروی انتظامی مطرح شده باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته چهارم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
درخواست ترامپ برای لغو حق شهروندی آمریکا بر اساس تولد
تا آزادی قدس شریف به حمایت از مقاومت ادامه می‌دهیم
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
چند واقعیت دربارۀ ماشه
عضو ارشد حماس: آمریکا قابل اعتماد نیست
X
آگهی تبلیغاتی