×
فرهنگی
شناسه خبر : 218758
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 11:33
هشدار کم سابقه وزیر ارشاد جدی گرفته می شود؟

هشدار کم سابقه وزیر ارشاد جدی گرفته می شود؟

صالحی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه اجرای سمفونی «نوروز» به رهبری ارکستر آرش امینی در تالار وحدت به تعدادی از پرسش های خبرنگاران درباره این پروژه و چند سئوال دیگر درحوزه موسیقی پاسخ داد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از اجرای سمفونی «نوروز» به رهبری ارکستر آرش امینی در تالار وحدت تهران در جمع خبرنگاران حضور یافت و درباره این اجرای ویژه نوروز گفت: به اعتقاد من نوروز حلقه وصل اقوام ایرانی و همچنین ارتباط با تاریخ کهن ایران و فضای همبستگی ملی است. سمفونی نوروزی که امشب رونمایی شد تجلی یک عمق تاریخی و ارتباط با اقوام بود، من بر این باورم تجربه سمفونی نوروز برای ما یک تجربه زیبایی بود که می‌توانیم هویت ملی خود را با تنوع اقوام ترکیب و رنگین‌کمان ایرانی را در تاریخ، هنر و موسیقی نمایش دهیم. اجرای سمفونی نوروز در تالار وحدت فرصتی برای چنین نمایشی بود. بنابراین فضایی که ملاحظه کردید حس خوبی را به همه ما داد. این که تاریخ، جغرافیا، هنر و اقوام ایرانی فرصتی برای انسجام و نشاط اجتماعی و ملی ایجاد می‌کند، این تجربه خیلی خوبی برای خود من محسوب شد.

صالحی در پاسخ به پرسش دیگری درباره فعالیت‌های پیش روی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه موسیقی توضیح داد: کارهایی که صورت می‌گیرد با این نگاه است که ما بتوانیم هم فرصت‌هایی بین تاریخ گذشته خود در موسیقی بسازیم تا فرصت‌های جدیدی در فضای موسیقی پدید بیاید. این تجربه چندی پیش در میدان آزادی آغاز شد که به اعتقاد من نشانه اتفاقات تازه در فضای موسیقی ایرانی ما است، به همین سبب تلاش می‌شود که اتفاقات بهتری بیافتد. ما شروع خوبی در سال جدید داشتیم و پیش آهنگ آن نیز در فضای میدان آزادی آغاز شد، حرکتی که امیدواریم این ادامه داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جواب سوال دیگری مبنی بر اقدامات و برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تحقق شعار امسال مبنی بر سرمایه گذاری تولید گفت: آنچه مربوط به خودمان باشد ما روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنیم در فضای بخش خصوصی هم مشارکت خواهیم کرد تا فضاهای بیشتری برای شنیدن موسیقی باشد. حوزه اقتصاد و فرهنگ از حوزه‌های جدی توجه ما است که در برنامه‌های چهارگانه دولت چهاردهم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم سرمایه گذاری‌های داخلی و هم مشارکت در سرمایه گذاری بیرونی تاکید شده است. در این مورد تلاش‌هایی شده تا هم در عرصه‌های مختلف فرهنگی هنری سرمایه گذاری امن و دولتی و خصوصی داشته باشیم و به نظرم در این چارچوب چشم‌اندازها بهتر خواهد شد.

صالحی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر صیانت از مجوز کنسرت‌ها و خبر لغو برخی اجراها در نوروز در شهرهای مختلف کشور گفت: من اطلاعی از مورد مشخصی در ارتباط با لغو کنسرت‌ها این ایام ندارم اما تمام تلاش ما این است و توصیه به استان‌ها برای مجوزها هم مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای از استانی تا منطقه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوزها را ندارد.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ترامپ گرفتار میان سه گزینه دشوار در قبال ایران
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی