×
فرهنگی
شناسه خبر : 218758
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 11:33
هشدار کم سابقه وزیر ارشاد جدی گرفته می شود؟

هشدار کم سابقه وزیر ارشاد جدی گرفته می شود؟

صالحی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه اجرای سمفونی «نوروز» به رهبری ارکستر آرش امینی در تالار وحدت به تعدادی از پرسش های خبرنگاران درباره این پروژه و چند سئوال دیگر درحوزه موسیقی پاسخ داد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از اجرای سمفونی «نوروز» به رهبری ارکستر آرش امینی در تالار وحدت تهران در جمع خبرنگاران حضور یافت و درباره این اجرای ویژه نوروز گفت: به اعتقاد من نوروز حلقه وصل اقوام ایرانی و همچنین ارتباط با تاریخ کهن ایران و فضای همبستگی ملی است. سمفونی نوروزی که امشب رونمایی شد تجلی یک عمق تاریخی و ارتباط با اقوام بود، من بر این باورم تجربه سمفونی نوروز برای ما یک تجربه زیبایی بود که می‌توانیم هویت ملی خود را با تنوع اقوام ترکیب و رنگین‌کمان ایرانی را در تاریخ، هنر و موسیقی نمایش دهیم. اجرای سمفونی نوروز در تالار وحدت فرصتی برای چنین نمایشی بود. بنابراین فضایی که ملاحظه کردید حس خوبی را به همه ما داد. این که تاریخ، جغرافیا، هنر و اقوام ایرانی فرصتی برای انسجام و نشاط اجتماعی و ملی ایجاد می‌کند، این تجربه خیلی خوبی برای خود من محسوب شد.

صالحی در پاسخ به پرسش دیگری درباره فعالیت‌های پیش روی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه موسیقی توضیح داد: کارهایی که صورت می‌گیرد با این نگاه است که ما بتوانیم هم فرصت‌هایی بین تاریخ گذشته خود در موسیقی بسازیم تا فرصت‌های جدیدی در فضای موسیقی پدید بیاید. این تجربه چندی پیش در میدان آزادی آغاز شد که به اعتقاد من نشانه اتفاقات تازه در فضای موسیقی ایرانی ما است، به همین سبب تلاش می‌شود که اتفاقات بهتری بیافتد. ما شروع خوبی در سال جدید داشتیم و پیش آهنگ آن نیز در فضای میدان آزادی آغاز شد، حرکتی که امیدواریم این ادامه داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جواب سوال دیگری مبنی بر اقدامات و برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تحقق شعار امسال مبنی بر سرمایه گذاری تولید گفت: آنچه مربوط به خودمان باشد ما روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنیم در فضای بخش خصوصی هم مشارکت خواهیم کرد تا فضاهای بیشتری برای شنیدن موسیقی باشد. حوزه اقتصاد و فرهنگ از حوزه‌های جدی توجه ما است که در برنامه‌های چهارگانه دولت چهاردهم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم سرمایه گذاری‌های داخلی و هم مشارکت در سرمایه گذاری بیرونی تاکید شده است. در این مورد تلاش‌هایی شده تا هم در عرصه‌های مختلف فرهنگی هنری سرمایه گذاری امن و دولتی و خصوصی داشته باشیم و به نظرم در این چارچوب چشم‌اندازها بهتر خواهد شد.

صالحی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر صیانت از مجوز کنسرت‌ها و خبر لغو برخی اجراها در نوروز در شهرهای مختلف کشور گفت: من اطلاعی از مورد مشخصی در ارتباط با لغو کنسرت‌ها این ایام ندارم اما تمام تلاش ما این است و توصیه به استان‌ها برای مجوزها هم مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای از استانی تا منطقه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوزها را ندارد.


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سرنوشت کاروان صمود چه شد؟
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 مهر + جدول
نخستین کشتی ناوگان صمود به آستانه غزه رسید
هشدار ناگهانی هواشناسی برای شمال کشور+فیلم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 10 مهر1404+ جدول
معمای نابرابری مالی در مرکز و حاشیه؛ 9هزار هزار میلیارد تومان در تهران
کفه استدلال چگونه به نفع تصویب CFT شد؟
ترافیک سنگین در محور چالوس+ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سعید افروز با شکستن رکورد جهان طلا گرفت
جزییات آغاز ثبت‌نام گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان 16 ساله+فیلم
دیدار قالیباف با آیت‌الله شیخ جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید
قیمت نفت جهشی شد
واکنش تند پاکستان به توقیف کشتی‌های صمود
سردار آزمون دومین بازیکن ارزشمند لیگ امارات شد
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز پنجشنبه 10 مهر
چه کشوری فرمان صادرات خودرو جهان را در دست دارد؟
نرمش در سیاست داخلی ضرورتی برای حفظ ایران
واکنش تند نخست وزیر پاکستان درباره حمله اسرائیل به ناوگان الصمود
بازگشت سرمایه‌های ایرانی؛ توسعه یا تورم
توافق گروه هفت برای افزایش فشار بر خریداران نفت روسیه
رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم
گفت وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای
نگرانی ایرلند نسبت به توقیف کشتی‌های ناوگان الصمود
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
هوای تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 10 مهر
مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو تمدید شد+زمان ثبت نام
پزشکیان: مردم را برای مدرسه سازی به میدان بیاوریم/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها+فیلم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 10 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
بانک رفاه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی وام می دهد+جزییات
نتایج انتخاب رشته علوم پزشکی آزاد منتشر شد+لینک سامانه
استعفای بی‌سابقه 100 هزار کارمند دولت فدرال آمریکا
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
تعطیلی دولت و زندگی آمریکایی‌ها
گام بزرگ چین در اکتشاف اعماق دریا با زیردریایی سرنشین‌دار+فیلم
پژوهشگران چینی کرم ضدپیری با اثبات علمی ساخته‌اند
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
تلاش برای مسموم کردن بشار اسد در مسکو
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه
دستور نتانیاهو به نیروی دریایی درباره ناوگان الصمود/توقیف چهارمین کشتی
ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت
نفتکش روسیه در سواحل فرانسه توقیف شد
بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان صمود»
خبرگزاری فرانسه: حماس خواستار اصلاح طرح ترامپ است
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
احضار ساپینتو به باشگاه استقلال
X
آگهی تبلیغاتی