×
بین الملل
شناسه خبر : 218744
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 10:40

ان بی سی نیوز؛

وقتی جمهوریخواهان حرف‌های ترامپ را جدی نمی‌گیرند

به گزارش رسانه آمریکایی، با وجود اینکه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه ای خبری دوباره بر تمایل خود برای یک دوره دیگر از ریاست بر کاخ سفید تاکید کرده و گفته بود در این موضوع «شوخی نمی‌کند»، اما چندین قانونگذار جمهوری خواه کنگره می گویند ترامپ در این مورد جدی نیست.

 نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای «ان بی سی نیوز» در گزارشی با اشاره به صحبت های «دونالد ترامپ» در مورد تمایل او برای سومین دوره ریاست جمهوری آمریکا نوشت: رهبران جمهوری خواه کنگره حرف های ترامپ را جدی نمی گیرند.

به گزارش رسانه آمریکایی، با وجود اینکه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه در مصاحبه ای خبری دوباره بر تمایل خود برای یک دوره دیگر از ریاست بر کاخ سفید تاکید کرده و گفته بود در این موضوع «شوخی نمی‌کند»، اما چندین قانونگذار جمهوری خواه کنگره می گویند ترامپ در این مورد جدی نیست.

ان بی سی واکنش تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا به این ادعای ترامپ را بررسی کرده و نوشت: جان تون، رهبر جدید اکثریت جمهوری خواه در مجلس سنای آمریکا روز دوشنبه در پاسخ به این سوال که آیا معتقد است ترامپ ۷۸ ساله می‌تواند برای سومین دوره، ریاست‌جمهوری آمریکا را برعهده بگیرد، گفت: چنین امری بدون تغییر در قانون اساسی ممکن نیست. وی افزود که ترامپ در این مورد جدی به نظر نمی رسد.

بنابر این گزارش چاک گراسلی، سناتور جمهوری خواه و رئیس کمیته قضایی سنا در واکنش به اظهارات ترامپ گفت: قانون اساسی را بخوانید.

سناتور تد کروز، جمهوری خواه تگزاس، که در سال ۲۰۱۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شده بود نیز، پاسخ مشابهی داد. کروز در مصاحبه ای کوتاه در روز دوشنبه گفت: «اصلاحیه بیست و دوم قانون اساسی در این رابطه روشن و صریح است.»

سناتور مارکواین مولین، از متحدان نزدیک ترامپ در این رابطه گفت: ترامپ می‌تواند بگوید شوخی نمی‌کند، اما این فقط حرف رئیس‌جمهور است.

استیو اسکالیس، رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا نیز، ایده ترامپ را رد و تاکید کرد که ترامپ ایده‌ها و مفاهیم را نه لزوماً به امید دستیابی به آنها، بلکه برای ایجاد و ادامه یافتن بحث‌ها مطرح می‌کند.

اسکالیس صحبت های ترامپ در مورد قصدش برای سومین دوره نامزدی ریاست جمهوری آمریکا را با اظهارات پیشین وی در مورد تصاحب گرینلند و یا کانال پاناما مقایسه کرده و تاکید کرد: چیزهای زیادی وجود دارد که رئیس جمهور درباره آنها صحبت می کند. اما در نهایت، این موضوعات تنها باعث می شود مردم مدتی درباره آن ها صحبت کرده و مشغول شوند.

این عضو کهنه کار مجلس آمریکا در واکنش به این که آیا از تغییر قانون اساسی برای مجوز دادن به ترامپ برای نامزدی سومین دوره ریاست جمهوری حمایت خواهد کرد یا خیر، به سرعت این ایده را رد کرد و گفت: «در حال حاضر پیشنهادی برای تغییر قانون اساسی وجود ندارد.»

ان بی سی در پایان این گزارش تاکید کرد که تغییر قانون اساسی در این موضوع (ممنوعیت ریاست جمهوری برای سومین بار) بسیار بعید است، زیرا به حمایت دو سوم مجلس نمایندگان و سنا نیاز دارد. این در حالی است که دموکرات ها به راحتی می توانند آن را در کنگره لغو کنند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(2) - گوام(0) در مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا + گل دوم
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
X
آگهی تبلیغاتی