×
سیاسی
شناسه خبر : 218641
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/11 ساعت 12:50
رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است

در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی تاکید کردند:

رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، عزت روزافزون اسلام و مقابله با زورگویی و باج‌طلبی قدرتهای بزرگ را در گرو وحدت و بصیرت امت اسلامی خواندند .

 نورنیوز-گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر دست برادری جمهوری اسلامی ایران به سمت همه دولتهای اسلامی، گفتند: راه مواجهه مؤثر با جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و حامیان آن در فلسطین و لبنان، اتحاد و همدلی و همزبانی دولتهای اسلامی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با تبریک عید سعید و مبارک فطر به امت اسلامی و ملت ایران، این عید را یکی از نقاط اتصال دنیای اسلام به یکدیگر و موجب افزایش روزافزون عزت اسلام و رسول گرامی آن خواندند و گفتند: لازمه تحقق عزت روزافزون اسلامی، اتحاد و همت و بصیرت امت اسلامی است.
ایشان با اشاره به حوادث پی در پی و پر سرعت جهانی گفتند: در قبال این حوادث سریع، دولت‌های اسلامی باید با سرعت و دقت جایگاه خود را مشخص و برای آنها فکر و برنامه‌ریزی کنند.
رهبر انقلاب، جمعیت زیاد مسلمانان، ثروت سرشار طبیعی و قرار گرفتن در جغرافیای حساسی از جهان را از فرصتهای مهم دنیای اسلام برشمردند و گفتند: لازمه استفاده از این فرصتها و موقعیت‌های حساس، اتحاد دنیای اسلام است. البته اتحاد به معنای یکی شدن دولتها یا همفکر شدن آنها در همه گرایش‌های سیاسی نیست بلکه به معنی شناخت منافع مشترک و تعریف کردن منافع خود به‌گونه‌ای که باعث اختلاف و نزاع و دعوا بین یکدیگر نشود.
ایشان با تأکید بر اینکه مجموعه دنیای اسلام یک خانواده است و دولتهای اسلامی باید با این نگاه فکر و عمل کنند، افزودند: جمهوری اسلامی دست خود را به سمت همه دولت‌های اسلامی دراز کرده و خود را با آنها برادر و در یک جبهه کلی و اساسی می‌داند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همکاری و همفکری دولت‌های اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باج‌خواهی قدرتهای متجاوز و ستمگر دانستند و گفتند: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج طلبی از دولتها و ملتهای ضعیف به کار رایج و صریح قدرتهای بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشورهای اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باج‌طلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.
ایشان با اشاره به مجروح بودن فلسطین و لبنان به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن و با تاکید بر لزوم ایستادگی دنیای اسلام در مقابل این رنج‌ها، افزودند: با اتحاد و همدلی و همزبانی دولت‌های اسلامی، دیگران حساب کار خود را می‌کنند و امیدواریم مسئولان کشورهای اسلامی بتوانند با همت و انگیزه و حرکت خود، امت اسلامی را به معنای واقعی تشکیل دهند.
در ابتدای این دیدار، آقای دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور، «عزت، سربلندی، وحدت، گذشت، برادری و یاری مظلومان» را از مهمترین آموزه‌های ماه مبارک رمضان برای مسلمانان دانست و با خطاب قرار دادن سفرای کشورهای اسلامی، تکلیف امروز جهان اسلام را کنار گذاشتن اختلافها و ایجاد ید واحده در برابر رژیم صهیونیستی و دشمنان اسلام برشمرد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی دست دوستی و برادری به سمت همه کشورهای اسلامی دراز می کند.
آقای پزشکیان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار سال گفت: دولت با تمام وجود تلاش خواهد کرد تا «سرمایه‌گذاری برای تولید» در سال جاری عملی شود.
رئیس‌جمهور با اشاره به فضاسازی‌ها و جنگ روانی دشمن مبنی بر ضعیف شدن جمهوری اسلامی تاکید کرد: ملت‌های مسلمان چون متکی به خدا هستند هیچ‌گاه ضعیف نخواهند شد. 


نظرات

آخرین اخبار
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم