×
ورزشی
شناسه خبر : 218613
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/11 ساعت 09:49

یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم

سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از دیدار با سپاهان پیرامون شکست تیمش اظهار کرد: نتیجه‌ای که به دست آمد برای ما نتیجه بدی بود و فکر می‌کنم در نیمه اول تحت تاثیر جک ورزشگاه و نام خرید بودیم و سپاهان فوتبال خوبی ارائه داد و بر روی ما فشار آورد. با این فشار و بازی خوب سپاهان با یک اشتباه گل دریافت کردیم و حتی ممکن بود گل دوم را دریافت کنیم.

وی افزود: در نیمه دوم بر خلاف جریان بازی بر روی اشتباه مدافع خودمان رخ داد که هر بازیکنی در هر سطحی ممکن است اشتباهاتی انجام دهد، به سپاهان تبریک می‌گویم بابت این پیروزی، با این باخت ارزش بازیکنان ما کم نمی‌شود و می‌دانم هوادارانشان به این بازیکنان افتخار می‌کنند و ارزش کار بچه‌های ما را می‌دانند که با چه مشکلاتی تیم را تا اینجا کشاندند.
سرمربی فولاد در پاسخ به این که در طول بازی هیجانات و گفتگوی زیاد با بازیکنان داشتید، آیا بدلیل حواشی روزهای گذشته تمرکز کافی نداشتید گفت: این صحبت‌ها نسبت به رفتار من با بازیکنان نادرست است، حساسیت به قضایای پیش آمده در کمیته اخلاق و فدراسیون قابل تقدیر است اما گلایه دارم که چندساعت قبل از بازی خبر احضار به کمیته اخلاق می‌آید و این مساله جای تعجب دارد و قطعا راجع به مسائل توضیح خواهم داد.

وی همچنین تصریح کرد: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید، خودم صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد خودم انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند چون اخلاق من را می‌دانند و قطعا اگر شرایط مناسبی باشد توضیحات لازم را خواهم داد.

گل‌محمدی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که با اشتباه بازیکنان خودتان بازی را واگذار کردید،آیا اعتقاد ندارید پیروزی را به سپاهان هدیه  دادید؟ گفت: اصلا چنین حرفی نزدم، همانطور که در ابتدای صحبتم گفتم، سپاهان نیمه اول هم بازی پرفشاری انجام داد و مستحق گرفتن 3امتیاز بود و هیچ بحثی در این باره ندارم، ولی در نیمه دوم ما بهتر بازی کردیم هرچند نتوانستیم آنطور که باید و شاید موقعیت روی دروازه آن‌ها ایجاد کنیم، متاسفانه اشتباهی که ممکن است برای هر تیمی پیش بیاید امروز به ضرر ما افتاد که بیشتر علت آن فشار تیم حریف بود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره ه روند یک در میان پیروزی و شکست این تیم در هفته‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به نتایج و اتفاقات سال‌های گذشته به شرایط سختی شروع کردیم و نتایجی که کسب شد با تلاش بچه‌های تیم بود و برای این که بتوانیم یک پله بالاتر بایستیم تا آخرین دقایق لیگ می‌جنگیم و برای شادی دل هواداران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی