×
ورزشی
شناسه خبر : 218613
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/11 ساعت 09:49
یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم

یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم

سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از دیدار با سپاهان پیرامون شکست تیمش اظهار کرد: نتیجه‌ای که به دست آمد برای ما نتیجه بدی بود و فکر می‌کنم در نیمه اول تحت تاثیر جک ورزشگاه و نام خرید بودیم و سپاهان فوتبال خوبی ارائه داد و بر روی ما فشار آورد. با این فشار و بازی خوب سپاهان با یک اشتباه گل دریافت کردیم و حتی ممکن بود گل دوم را دریافت کنیم.

وی افزود: در نیمه دوم بر خلاف جریان بازی بر روی اشتباه مدافع خودمان رخ داد که هر بازیکنی در هر سطحی ممکن است اشتباهاتی انجام دهد، به سپاهان تبریک می‌گویم بابت این پیروزی، با این باخت ارزش بازیکنان ما کم نمی‌شود و می‌دانم هوادارانشان به این بازیکنان افتخار می‌کنند و ارزش کار بچه‌های ما را می‌دانند که با چه مشکلاتی تیم را تا اینجا کشاندند.
سرمربی فولاد در پاسخ به این که در طول بازی هیجانات و گفتگوی زیاد با بازیکنان داشتید، آیا بدلیل حواشی روزهای گذشته تمرکز کافی نداشتید گفت: این صحبت‌ها نسبت به رفتار من با بازیکنان نادرست است، حساسیت به قضایای پیش آمده در کمیته اخلاق و فدراسیون قابل تقدیر است اما گلایه دارم که چندساعت قبل از بازی خبر احضار به کمیته اخلاق می‌آید و این مساله جای تعجب دارد و قطعا راجع به مسائل توضیح خواهم داد.

وی همچنین تصریح کرد: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید، خودم صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد خودم انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند چون اخلاق من را می‌دانند و قطعا اگر شرایط مناسبی باشد توضیحات لازم را خواهم داد.

گل‌محمدی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که با اشتباه بازیکنان خودتان بازی را واگذار کردید،آیا اعتقاد ندارید پیروزی را به سپاهان هدیه  دادید؟ گفت: اصلا چنین حرفی نزدم، همانطور که در ابتدای صحبتم گفتم، سپاهان نیمه اول هم بازی پرفشاری انجام داد و مستحق گرفتن 3امتیاز بود و هیچ بحثی در این باره ندارم، ولی در نیمه دوم ما بهتر بازی کردیم هرچند نتوانستیم آنطور که باید و شاید موقعیت روی دروازه آن‌ها ایجاد کنیم، متاسفانه اشتباهی که ممکن است برای هر تیمی پیش بیاید امروز به ضرر ما افتاد که بیشتر علت آن فشار تیم حریف بود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره ه روند یک در میان پیروزی و شکست این تیم در هفته‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به نتایج و اتفاقات سال‌های گذشته به شرایط سختی شروع کردیم و نتایجی که کسب شد با تلاش بچه‌های تیم بود و برای این که بتوانیم یک پله بالاتر بایستیم تا آخرین دقایق لیگ می‌جنگیم و برای شادی دل هواداران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین