×
ورزشی
شناسه خبر : 218613
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/11 ساعت 09:49
یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم

یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم

سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از دیدار با سپاهان پیرامون شکست تیمش اظهار کرد: نتیجه‌ای که به دست آمد برای ما نتیجه بدی بود و فکر می‌کنم در نیمه اول تحت تاثیر جک ورزشگاه و نام خرید بودیم و سپاهان فوتبال خوبی ارائه داد و بر روی ما فشار آورد. با این فشار و بازی خوب سپاهان با یک اشتباه گل دریافت کردیم و حتی ممکن بود گل دوم را دریافت کنیم.

وی افزود: در نیمه دوم بر خلاف جریان بازی بر روی اشتباه مدافع خودمان رخ داد که هر بازیکنی در هر سطحی ممکن است اشتباهاتی انجام دهد، به سپاهان تبریک می‌گویم بابت این پیروزی، با این باخت ارزش بازیکنان ما کم نمی‌شود و می‌دانم هوادارانشان به این بازیکنان افتخار می‌کنند و ارزش کار بچه‌های ما را می‌دانند که با چه مشکلاتی تیم را تا اینجا کشاندند.
سرمربی فولاد در پاسخ به این که در طول بازی هیجانات و گفتگوی زیاد با بازیکنان داشتید، آیا بدلیل حواشی روزهای گذشته تمرکز کافی نداشتید گفت: این صحبت‌ها نسبت به رفتار من با بازیکنان نادرست است، حساسیت به قضایای پیش آمده در کمیته اخلاق و فدراسیون قابل تقدیر است اما گلایه دارم که چندساعت قبل از بازی خبر احضار به کمیته اخلاق می‌آید و این مساله جای تعجب دارد و قطعا راجع به مسائل توضیح خواهم داد.

وی همچنین تصریح کرد: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید، خودم صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد خودم انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند چون اخلاق من را می‌دانند و قطعا اگر شرایط مناسبی باشد توضیحات لازم را خواهم داد.

گل‌محمدی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که با اشتباه بازیکنان خودتان بازی را واگذار کردید،آیا اعتقاد ندارید پیروزی را به سپاهان هدیه  دادید؟ گفت: اصلا چنین حرفی نزدم، همانطور که در ابتدای صحبتم گفتم، سپاهان نیمه اول هم بازی پرفشاری انجام داد و مستحق گرفتن 3امتیاز بود و هیچ بحثی در این باره ندارم، ولی در نیمه دوم ما بهتر بازی کردیم هرچند نتوانستیم آنطور که باید و شاید موقعیت روی دروازه آن‌ها ایجاد کنیم، متاسفانه اشتباهی که ممکن است برای هر تیمی پیش بیاید امروز به ضرر ما افتاد که بیشتر علت آن فشار تیم حریف بود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره ه روند یک در میان پیروزی و شکست این تیم در هفته‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به نتایج و اتفاقات سال‌های گذشته به شرایط سختی شروع کردیم و نتایجی که کسب شد با تلاش بچه‌های تیم بود و برای این که بتوانیم یک پله بالاتر بایستیم تا آخرین دقایق لیگ می‌جنگیم و برای شادی دل هواداران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ