×
بین الملل
شناسه خبر : 218608
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/01/11 ساعت 09:15
فیگارو ادعا کرد: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

فیگارو ادعا کرد: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی با روسیه در قالب یک درگیری ترکیبی یا حتی یک جنگ مستقیم هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر  از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد.

 در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی با روسیه در قالب یک درگیری ترکیبی یا حتی یک جنگ مستقیم هستند.

گزارش فیگارو می‌افزاید: ارتش فرانسه نیز در حال حاضر در حال آماده شدن برای رویارویی با بدترین شرایط قابل پیش‌بینی در صورت وقوع جنگ با روسیه است.

بر اساس گزارش فیگارو، جو مشابهی را می‌توان در چندین کشور اروپایی دیگر مشاهده کرد که در آن نظامیان این کشورها سناریوهای مختلف در صورت وقوع جنگ با روسیه را در نظر گرفته و بر اساس این سناریوهای احتمالی در حال آماده کردن نیروهای خود هستند.

در گزارش فیگارو آمده است: حتی در شرایطی که احتمال یک جنگ تمام عیار بین روسیه و ناتو کم باشد، با در نظر گرفتن خطرات تشدید تنش اتمی، مقام‌های ارشد نظامی اروپایی در حال بررسی انجام یک عملیات نظامی در مقیاس محدود در یک کشور خارج از اروپا یا به راه انداختن یک جنگ ترکیبی علیه روسیه هستند.

زلنسکی: پوتین اهمیتی برای دیپلماسی قائل نیست

رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی با اشاره به ادامه حملات پهپادی، توپخانه‌ای و موشکی روسیه علیه این کشور تاکید کرد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اهمیتی برای دیپلماسی قائل نیست.

به گزارش اوکراین اینفو، ولودیمیر زلنسکی در پیام ویدئویی شبانه خود خواستار افزایش تحریم‌ها علیه روسیه و حمایت بیشتر متحدان اوکراین برای تقویت توان دفاع هوایی این کشور شد و اظهار کرد: پوتین در پاسخ به پیشنهاد برقراری آتش‌بس مطرح شده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، به حملات علیه اوکراین با استفاده از انواع تسلیحات ادامه می‌دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه پهنه جغرافیایی، تداوم و شدت حملات وحشیانه روسیه به اوکراین به معنای واقعی کلمه نشان می‌دهد که پوتین هیچ اهمیتی برای دیپلماسی قائل نیست، خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر از سوی غرب علیه روسیه شد و تاکید کرد: مسکو مستحق تمام اقدامات سختی است که می‌تواند منجر به کاهش قدرت نظامی آن شده و موجب در هم شکستن ماشین جنگی آن شود.

لاوروف: اروپا به دنبال طولانی کردن عمر رژیم کی‌یف است

 وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با تشبیه کردن ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین به هیتلر گفت: اروپا به دنبال طولانی کردن عمر رژیم کی‌یف است.

به گزارش خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف در جریان یک مصاحبه مطبوعاتی گفت: در حال حاضر شاهد این موضوع هستیم که تقریباً کل اروپای غربی در تلاش است تا عمر رژیم نئونازی زلنسکی را طولانی‌تر کند.

وزیر خارجه روسیه در ادامه با بیان اینکه آنها می‌خواهند با سرنیزه‌هایشان زلنسکی را در اوکراین بر سر قدرت حفظ کنند، اظهار کرد: این اتفاق در زمان جنگ جهانی دوم هم به وقوع پیوست و زمانی که آدولف هیتلر تقریباً کل اروپا را فتح کرده بود، فرانسوی‌ها، اسپانیایی‌ها و بخش بزرگی از کشورهای قاره اروپا را به دست گرفتن سلاح فرا خواند تا در کنار او بجنگند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تحولات اوکراین تمایلات قلبی طبقه حاکم در اروپا را برملا کرد، افزود: این اتفاق در زمان ناپلئون هم تکرار شد وقتی که او بعد از اینکه تقریباً اروپا را به طور کامل زیر پرچم خود قرار داد، با تهاجم به کشور ما جنگ میهنی ۱۸۱۲ میلادی روسیه را آغاز کرد.

 


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
X
آگهی تبلیغاتی