×
سیاسی
شناسه خبر : 218603
تاریخ انتشار :

در خطبه‌های نماز عید سعید فطر:

تأکید رهبر انقلاب بر پاسخ قاطع به هرگونه تهدید خارجی و داخلی در نماز عید فطر

همزمان با سراسر کشور، نماز عید سعید فطر با شکوهی کم‌نظیر و حضور گسترده مردم در نقاط مختلف ایران برگزار شد. در تهران، این مراسم با امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مصلی بزرگ تهران و خیابان‌های اطراف اقامه شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  همزمان با سراسر کشور، نماز عید سعید فطر با شکوهی کم‌نظیر و حضور گسترده مردم در نقاط مختلف ایران برگزار شد. در تهران، این مراسم با امامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مصلی بزرگ تهران و خیابان‌های اطراف اقامه شد. خیل عظیم نمازگزاران با دل‌هایی سرشار از ایمان و امید، این مناسبت را گرامی داشتند و وحدت ملی و انسجام اسلامی را به نمایش گذاشتند.

بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه اول


رهبر انقلاب اسلامی در خطبه نخست، ضمن تبریک عید سعید فطر به ملت ایران و امت اسلامی، همچنین نوروز و سالروز ۱۲ فروردین (روز جمهوری اسلامی) را تبریک گفتند. ایشان ماه مبارک رمضان را فرصتی بی‌نظیر برای رشد معنوی و سیاسی ملت دانستند و از مشارکت گسترده مردم در مراسم مذهبی این ماه، از جمله انس با قرآن، شب‌های قدر، سفره‌های افطاری و راهپیمایی روز جهانی قدس تقدیر کردند.
آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند که رمضان امسال بار دیگر نشان داد که ملت ایران علاوه بر رشد معنوی، همواره در صحنه‌های مهم سیاسی نیز حضوری فعال دارد. ایشان افزودند که این حضور، پیام مهمی برای دشمنان دارد و نشان می‌دهد که ملت ایران نه‌تنها در برابر فشارهای خارجی تسلیم نمی‌شود، بلکه با هوشیاری و ایمان، بر قدرت و اقتدار خود می‌افزاید.


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در خطبه دوم


رهبر معظم انقلاب در خطبه دوم، به تحولات منطقه، به‌ویژه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان اشاره کردند و ادامه کودک‌کشی و نسل‌کشی در غزه را از تلخ‌ترین وقایع ماه مبارک رمضان دانستند. ایشان تأکید کردند که این جنایات با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشورهای غربی انجام می‌شود و جامعه جهانی نباید در برابر این اقدامات سکوت کند.
ایشان رژیم صهیونیستی را نیروی نیابتی استعمارگران در منطقه خواندند و افزودند: «غربی‌ها مکرراً ملت‌های مقاوم منطقه را به نیابتی بودن متهم می‌کنند، اما حقیقت این است که تنها نیروی نیابتی در منطقه، رژیم صهیونیستی است که با پشتیبانی قدرت‌های جهانی، به کشتار و اشغالگری ادامه می‌دهد.»
رهبر انقلاب همچنین تصریح کردند که ریشه‌کن کردن رژیم صهیونیستی یک وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی برای همه آزادگان جهان است و به لطف الهی، این هدف محقق خواهد شد.
هشدار نسبت به تهدیدات خارجی و داخلی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود، درباره تهدیدهای اخیر آمریکا و برخی کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران هشدار دادند. ایشان تأکید کردند که دشمنان نباید دچار این توهم شوند که می‌توانند با تهدید و فشار، ملت ایران را وادار به عقب‌نشینی کنند.
رهبر انقلاب با اشاره به سیاست‌های همیشگی جمهوری اسلامی در برابر تهدیدات خارجی فرمودند: «اگر شرارتی از بیرون صورت بگیرد، که البته احتمال آن کم است، جمهوری اسلامی قطعاً ضربه‌ای محکم و متقابل وارد خواهد کرد.» ایشان همچنین نسبت به تلاش دشمنان برای ایجاد فتنه در داخل کشور هشدار دادند و تأکید کردند که ملت ایران در سال‌های گذشته نشان داده که در برابر فتنه‌ها هوشیار است و اجازه نخواهد داد که دشمنان از داخل کشور به اهداف خود برسند.


تحلیل راهبردی بیانات رهبر انقلاب


بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر دارای ابعاد راهبردی مهمی بود که می‌توان آن را در چهار محور اصلی خلاصه کرد:

افشای نقش نیابتی رژیم صهیونیستی: تأکید رهبر انقلاب بر اینکه رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی در منطقه است، پاسخی به ادعاهای غربی‌ها درباره گروه‌های مقاومت بود. این موضع، علاوه بر روشن کردن واقعیت‌ها برای افکار عمومی، بر اهمیت مقاومت در برابر این رژیم تأکید دارد.
لزوم ریشه‌کن شدن رژیم صهیونیستی: رهبر انقلاب در شرایطی بر این موضوع تأکید کردند که آمریکا و متحدانش به دنبال القای این تصور هستند که جمهوری اسلامی ایران در مواضع خود محتاط‌تر شده است. این سخنان نشان داد که ایران همچنان بر راهبرد مقاومت و حمایت از آرمان فلسطین پایبند است.
ثبات مواضع جمهوری اسلامی در برابر آمریکا: رهبر انقلاب تصریح کردند که سیاست‌های جمهوری اسلامی در برابر آمریکا تغییری نکرده است. این تأکید در شرایطی که برخی تحلیلگران از احتمال تغییر در سیاست‌های ایران سخن می‌گفتند، پیام روشنی به طرف‌های بین‌المللی ارسال کرد.
قاطعیت در برابر تهدیدات داخلی و خارجی: رهبر انقلاب تأکید کردند که ایران در برابر هرگونه تهدید خارجی، پاسخی قاطع خواهد داد و همچنین تلاش‌های دشمنان برای ایجاد فتنه داخلی را بی‌نتیجه خواندند. این موضع‌گیری نشان داد که جمهوری اسلامی از هیچ‌گونه تهدیدی هراس ندارد و در برابر هر توطئه‌ای ایستادگی خواهد کرد.

پاسخ قاطع به تهدیدات خارجی و داخلی


نماز عید سعید فطر امسال، علاوه بر اینکه صحنه‌ای از وحدت و همبستگی ملی بود، با سخنان قاطع و راهبردی رهبر معظم انقلاب به فرصتی برای تبیین مواضع جمهوری اسلامی در برابر تحولات منطقه و جهان تبدیل شد. تأکید ایشان بر مقابله با رژیم صهیونیستی، پاسخ قاطع به تهدیدات خارجی و داخلی، و حفظ انسجام ملی، پیام مهمی برای دشمنان و دوستان ایران اسلامی داشت. این سخنان نشان داد که جمهوری اسلامی همچنان بر اصول خود پایبند است و با اقتدار و عزت، مسیر خود را ادامه خواهد داد.


اخبار مرتبط
تحریف سخنان رهبری؛ جنگ رسانه‌ای علیه بازدارندگی ایران
چهارشنبه 1404/01/13 ساعت 12:36
نورنیوز بررسی می‌کند؛
تحریف سخنان رهبری؛ جنگ رسانه‌ای علیه بازدارندگی ایران
بیانات قاطع رهبر انقلاب درباره پاسخ ایران به تهدیدات خارجی، با تحریف و وارونه‌نمایی در برخی رسانه‌ها و تریبون‌های داخلی و خارجی مواجه شده است. این جریان تلاش دارد اصل بازدارندگی راهبردی را تضعیف کرده و افکار عمومی را منحرف کند. اما این سناریوی رسانه‌ای چه پیامدهایی برای امنیت ملی و فرآیندهای دیپلماتیک ایران خواهد داشت؟
4 راهبرد قابل استفاده از بیانات رهبر انقلاب در نماز عید فطر
دوشنبه 1404/01/11 ساعت 22:06
احسان صالحی*
4 راهبرد قابل استفاده از بیانات رهبر انقلاب در نماز عید فطر
تهدید در برابر تهدید و تأکید بر ضربه محکم متقابل در صورت هرگونه شرارت از بیرون و همچنین تأکید رهبر انقلاب بر مقابله مردمی با فتنه احتمالی در داخل، گویای این واقعیت است که بنای نظام قاطعیت نشان دادن و مقابله با هر تهدید خارجی و داخلی است.
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر در رویترز
دوشنبه 1404/01/11 ساعت 13:05
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر در رویترز
رویترز نوشت: آیت‌الله سید علی خامنه ای رهبر عالی ایران، امروز (یکشنبه) هشدار دادند که در صورت حمله آمریکا به ایران، این کشور پاسخ متقابل و شدیدی دریافت خواهد کرد.
رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است
دوشنبه 1404/01/11 ساعت 12:50
در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی تاکید کردند:
رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، عزت روزافزون اسلام و مقابله با زورگویی و باج‌طلبی قدرتهای بزرگ را در گرو وحدت و بصیرت امت اسلامی خواندند .
عید فطر در ایران و کشورهای اسلامی؛ از تبریک و برپایی نماز تا دیدو بازدید و کمک به فقرا
یکشنبه 1404/01/10 ساعت 14:39
نورنیوز از آداب و رسوم عید فطر در ایران و سراسر جهان گزارش می‌دهد؛
عید فطر در ایران و کشورهای اسلامی؛ از تبریک و برپایی نماز تا دیدو بازدید و کمک به فقرا
عید فطر یکی از مهم‌ترین اعیاد اسلامی است که هر سال پس از پایان ماه مبارک رمضان جشن گرفته می‌شود.عید فطر 1404 فرصتی برای شادی، عبادت و گردهمایی خانواده‌هاست. مسلمانان در ایران و جهان این روز را با نماز عید، دیدوبازدید، پذیرایی با شیرینی‌های سنتی و پرداخت زکات فطره جشن می‌گیرند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار پلیس: ممنوعیت حمل بار با ناوگان مسافربری
تبلیغ عجیب سایت شرط بندی در آنتن صداوسیما+ فیلم
صدای انفجاردر تهران /بیانیه وزیر خارجه آمریکا در پی حمله رژیم صهیونیستی +فیلم
فرسودگی شغلی؛یکی از دلایل اصلی استعفای زودهنگام کارکنان در ایران
گوشی قاپی عجیب راکب موتورسوار در خیابان گاز مشهد + فیلم
فروش مشروبات الکلی در بستنی فروشی در تهران
ناصر علیخواه، نویسنده، معلم و پژوهشگر درگذشت
واردات خودرو با ارز شخصی در راه است!
نوجوان ایرانی در رقابت‌های جهانی پینگ‌پنگ طلا گرفت
قتل کبری رضایی دختر افغان توسط مرد ایرانی + جزئیات
پیام تسلیت پزشکیان به هند پس از فاجعه هوایی مرگبار
جام جهانی باشگاه‌ها 2025 با قضاوت فغانی بزگزار می شود
ترامپ: ما به توافق با ایران نسبتا نزدیک هستیم و من ترجیح می‌دهم که توافق کنیم
صالحی: تندیس آرش کمانگیر در ونک، بازتابی از هویت و غرور ملی است
تصاویری از لحظه برخاستن و سقوط هواپیمای مسافربری هند
جدیدترین نرخ محصولات ایران خودرو پس از افزایش قیمتها+ جدول قیمت ها
آتش‌سوزی در پتروشیمی بوشهر + جزئیات و تعداد جان باختگان
نقشه ترافیکی بزرگ‌ترین مهمانی سال اعلام شد + فیلم
تسلیت بقایی به دولت و مردم هند پس از سقوط هواپیما
هشدار شرکت توانیر به مصرف برق در آستانه ورود موج گرما
دومین دیدار دوستانه ایران قطعی شد + زمان برگزاری دیدار
نورنما | غدیر، ریزش باران الطاف رحمانی بر گلزار جان‌های تشنه است
پادکست | ولایت چیست؟و چرا اینقدر غدیر مهم است؟
واکنش متفاوت شمخانی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس
کالاس: نگرانی اروپا از ایران فراتر از پرونده هسته‌ای است
وزیر نفت: افزایش قیمت گازوئیل شامل ناوگان رسمی نمی‌شود
عراقچی: آماده دفاع قاطع از حقوق ملت در مذاکرات یکشنبه هستیم+ فیلم
قیمت نفت افزایش یافت
بازی تدارکاتی جدید تیم ملی ایران مقابل شیلی نهایی شد
اینترنت ماهواره‌ای برای آیفون فعال شد
هشدار هواشناسی: طوفان در راه تهران /آماده باش دستگاههای امدادی
هشدار جدی مجلس به آژانس؛ گزینه خروج ایران از NPT در دستور کار قرار می گیرد
سقوط هواپیمای ایر ایندیا در نزدیکی فرودگاه احمدآباد هند+ فیلم سقوط وتعداد قربانیان
گرمای 41 درجه‌ای در تهران/هشدار زرد برای پایتخت
فیش حقوقی خردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد/جدول و زمان پرداخت
جزییات فاجعه دریایی در بندر پارسیان؛ 10 شناور در آتش سوختند
استعفا وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد
پزشکیان: ما راه خود را خواهیم رفت و غنی سازی ادامه می‌یابد
دومین بمب استقلال؛ آقاسی با قراردادی دو ساله آبی‌پوش شد
واکنش مقام‌های ایرانی و نهادهای بین‌المللی به قطعنامه شورای حکام و پاسخ تهران
واکنش بازار طلا و سکه به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
قطعنامه‌ جدید شورای حکام؛ بازی تکراری شکست خورده
واکنش بازار دلار و سایر ارزها به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در مورد واکنش کشورمان به قطعنامه شورای حکام توضیح خواهد داد
بیانیه مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام
تماس تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران
واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام اژانس/مجتمع سوم غنی سازی اورانیوم راه اندازی می شود+فیلم
واکنش کمالوندی به قطعنامه شورای حکام: ایران تسلیم فشار سیاسی نمی‌شود
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام؛ آغاز مرحله جدید تقابل دیپلماتیک
تاریخ؛ میدان سنجش وفاداری امت در روز عید غدیر
X
آگهی تبلیغاتی