×
بین الملل
شناسه خبر : 218534
تاریخ انتشار :

پاسخ حماس به پیشنهاد جدید آتش‌بس

العربی الجدید گزارش داد که این جنبش با پیشنهاد جدید میانجی‌ها برای آتش‌بس و آزادی تعداد محدودی از اسرای اسرائیلی موافقت کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: العربی الجدید به نقل از منابع آگاه مصری و منابع وابسته به حماس گزارش داد که این جنبش با پیشنهاد جدید میانجی‌ها برای آتش‌بس و آزادی تعداد محدودی از اسرای اسرائیلی موافقت کرده و در عین حال، یک پیشنهاد توطئه‌آمیز آمریکا را کاملا رد کرده است.

در حالی که دکتر خلیل الحیه، رئیس جنبش حماس در نوار غزه از موافقت این جنبش با پیشنهاد جدید میانجی‌ها برای آتش بس خبر داده، منابع آگاه مصری هم اعلام کردند که حماس با پیشنهاد جدید برای آتش بس به شکلی که اجازه ورود کمک به نوار غزه داده شود و فرصتی برای آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش بس فراهم گردد، موافقت کرده است.

این منابع در گفتگو با العربی الجدید تاکید کردند که جنبش حماس با آزادی عیدان الکساندر، نظامی دارای تابعیت آمریکایی به اضافه 4 اسیر دیگر که برخی از آنها زنده هستند، موافقت کرده و توپ اکنون در زمین رژیم صهیونیستی و آمریکاست.

واکنش قاطع حماس به پیشنهاد توطئه‌آمیز آمریکا

در همین حال العربی الجدید به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که حماس پیشنهاد اخیر دولت آمریکا را مبنی بر خروج رهبری شورای نظامی این جنبش از نوار غزه به همراه خانواده‌هایشان در ازای دریافت یک سری امتیازات مالی قابل توجه، تامین مسکن برای آنها در خارج و تضمین عدم هدف قرار گرفته شدن آنها، رد کرده است.

بر اساس این گزارش، پیشنهاد آمریکا شامل خروج فرماندهان گردان‌ها و فرماندهان تراز اول گردان‌های القسام از نوار غزه بود و آمریکا پیشنهاد کرد که در ازای خروج آنها از غزه، سپرده‌های مالی به این افراد به ارزش 2 میلیارد دلار اختصاص می‌یابد که طبق درجه نظامی میان آنها تقسیم می‌شد. هویت تامین کنندگان مالی این پیشنهاد آمریکا مشخص نیست، اما همه نشانه‌ها به کشورهای عربی منطقه اشاره دارد.

طرف آمریکایی همچنین شرط گذاشته بود، رهبران و فرماندهان اصلی در حماس که باید از این باریکه خارج شوند، شامل محمد سنوار، برادر شهید یحیی سنوار، محمد شبانه فرمانده تیپ رفح و عزالدین الحداد فرمانده تیپ غزه هستند. این پیشنهاد همچنین شامل دادن امتیازات مالی به جنبش حماس در ازای خلع سلاح آن بود و باید همه فرماندهان و نیروهای حماس، سلاح‌های سبک و سنگین خود را تحویل می‌دادند.

طبق اطلاعات موجود، جنبش حماس این پیشنهاد آمریکا رو کاملاً رد کرده و آن را در چارچوب تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های میدانی رژیم اشغالگر مقابل مقاومت در طول جنگ دانسته است. تصمیم رد این پیشنهاد از سوی شورای نظامی گردان‌های عزالدین القسام و فرماندهان تیپ‌های مختلف گرفته شد که بر تعهد خود به شرایط اعلام شده مقاومت از جمله خروج کامل اشغالگران از نوار غزه و پایان کامل جنگ تاکید دارند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه هم دیروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که طبق دیدگاه مصر که قبلا مورد توافق قرار گرفته بود، امیدواریم هرچه زودتر یک اداره موقت برای مدیریت نوار غزه تشکیل شود و این اداره راه را برای ایجاد شرایط لازم جهت تشکیل دولت واحد فلسطینی که کرانه باختری و نوار غزه را متحد می‌کند و از اجماع ملی فلسطین برخوردار است هموار می‌کند.

این نهاد دولتی غزه همچنین بر اهمیت پیشبرد اجرای طرح عربی- اسلامی برای بازسازی نوار غزه و آماده سازی شرایط جهت رسیدن به چشم انداز جامع ملی تاکید کرد.

الحیه، رئیس حماس در غزه با بیان اینکه این جنبش با پیشنهاد جدید میانجی‌ها درباره آتش‌بس موافقت کرده‌، گفت ما به اصول ثابت خود در هر مذاکره‌ای پایبندیم از جمله توقف کامل جنگ و سلاح مقاومت هم خط قرمز بوده و راه مقاومت تا پیروزی و آزادی ادامه دارد.

این مقام حماس گفت: ما دو روز قبل از برادران میانجی پیشنهادی دریافت کردیم که رویکرد مثبتی در قبال آن داشتیم و آن را پذیرفتیم. امیدواریم که رژیم اشغالگر این پیشنهاد را مختل نکند و مجدداً تلاش‌های میانجی‌ها را ناکام نگذارد.

وی افزود: ما در سطح ملی و طبق دیدگاهی که حماس در زمان حیات رهبر فقیدمان شهید اسماعیل هنیه، در هفته دوم جنگ ارائه داده بود، پیش رفتیم که شامل سه محور بود: توقف جنگ، تحقق وحدت ملی برای استفاده از دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی و همکاری مشترک با همه گروه‌های فلسطینی برای تحقق حقمان در تشکیل کشور فلسطین با حاکمیت کامل و به پایتختی قدس و نیز حق بازگشت آوارگان.


تسنیم
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«دعوت به خویشتنداری» یا چراغ سبز برای ادامه جنایت اسراییل؟
چرا غدیر مهم‌ترین عید اسلام است؟
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیلم
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
X
آگهی تبلیغاتی