×
ورزشی
شناسه خبر : 218506
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/10 ساعت 14:15
مصاحبه جنجالی گل‌محمدی را به کمیته اخلاق کشاند/عذرخواهی یحیی از پرسپولیسی‌ها

مصاحبه جنجالی گل‌محمدی را به کمیته اخلاق کشاند/عذرخواهی یحیی از پرسپولیسی‌ها

مصاحبه جنجالی یحیی گل‌محمدی در تعطیلات نوروزی کار دست او داد و باعث شد به همراه افشین پیروانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت شود.

نورنیوز-گروه ورزشی:  مصاحبه جنجالی یحیی گل‌محمدی در تعطیلات نوروزی باعث شد تا به همراه افشین پیروانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت شود.

مصاحبه جنجالی یحیی گل‌محمدی در تعطیلات نوروزی کار دست او داد و باعث شد به همراه افشین پیروانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت شود.

یحیی گل‌محمدی سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی فولاد در برنامه نوروزی ۱۴۰۴ برای اولین بار درباره مواجهه‌اش با جادوگری در فوتبال ایران صحبت کرد.

او از یک اتفاق عجیب و باورنکردنی پرده برداشت که بازتاب گسترده‌ای داشت.

وی که میهمان یکی از برنامه‌های تلویزیونی بود در میان بهت بینندگان این جملات را بر زبان آورد:

زمانی که سرمربی پرسپولیس بودم، یه روز سرپرست تیم بهم زنگ زد و گفت یه نفر هست که می‌تونه خیلی به شما کمک کنه. از من خواست که با یه شماره تماس بگیرم. گفتم بابا دست از سرم بردار، اصلاً اعتقادی به این چیزا ندارم! اما اونقدر اصرار کرد که حتی مدیرعامل هم شاید ۱۰۰ بار به من زنگ زد که این تماس رو بگیرم! آخرش گفتم باشه، زنگ می‌زنم که خیالتون راحت بشه، وقتی زنگ زدم، اون طرف گفت که بازیکن شماره دو و هفت رو فلان جا بگذار... گفتم بابا این چیزها اصلا به تو ربطی ندارد. بعد گفت بازی بعدی‌تون رو ۱-۰ می‌برید، گلتون دقیقه ۴۳ با پنالتی زده می‌شه. خندیدم و گفتم بابا چی داری می‌گی؟!بازی شروع شد. دقیقاً دقیقه ۴۳ یه پنالتی برای ما گرفته شد! همون لحظه ناخودآگاه سرمو بردم سمت اسکوربورد که ببینم چند دقیقه است! دقیقاً ۴۳ بود! بعد پنالتی گل شد و بازی هم ۱-۰ تموم شد!

ادعای گل‌محمدی به لیگ بیستم برمی گردد که پرسپولیس در آذر ماه سال ۱۳۹۹ موفق شد صنعت نفت را ببرد. پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در چارچوب دیداری از هفته دوم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود تیم پرسپولیس به پایان رسید. سیامک نعمتی در دقیقه ۴۳ این دیدار، پنالتی که کنعانی زادگان گرفته بود را تبدیل به گل کرد و تک گل این بازی را برای شاگردان یحیی گل‌محمدی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

گل‌محمدی که پس از این مصاحبه جنجالی حسابی تحت فشار قرار گرفته بود، چند روز بعد عقب نشینی کرد و در مصاحبه‌ای جدید ضمن تکذیب ارتباط موضوع جادوگری با دوران حضورش در پرسپولیس، اعلام کرد که اشتباهاً به سرپرست تیم اشاره کرده و این موضوع ربطی به افشین پیروانی یا سایر سرپرستان پرسپولیس ندارد.

این توضیحات برای رفع کامل ابهامات و حواشی ایجاد شده کافی نبود و باعث شد تا پای کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال به این ماجرا باز شود.

امروز سایت فدراسیون فوتبال نوشت: با اعلام کمیته اخلاق یحیی گل محمدی، سرمربی باشگاه فولاد و افشین پیروانی، مدیر باشگاه پرسپولیس جهت ادای پاره ای از توضیحات به کمیته اخلاق دعوت شدند.

حالا باید این دو نفر به زودی در کمیته اخلاق حاضر شوند تا درباره جنجال بزرگی که به راه افتاده است، پاسخگو باشند!

گل‌محمدی با عذرخواهی از پرسپولیسی‌ها: شفاف توضیح می‌دهم

 سرمربی تیم فوتبال فولاد به احضار خود و پیروانی به کمیته اخلاق، واکنش نشان داد.

سرمربی سابق و سرپرست فعلی پرسپولیس برای ادای پاره‌ای از توضیحات در رابطه با جادوگری به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت شدند.

یحیی گل محمدی امروز دهم فروردین در این خصوص، گفت: بنده در مصاحبه‌ام تاکید کردم که این موضوع ربطی به آقای افشین پیروانی ندارد و نمی‌دانم چرا ایشان احضار شده است، در حالی که تیم‌شان بازی دارد.

او تصریح کرد: از همه هواداران محترم پرسپولیس، افشین عزیز و باشگاه پرسپولیس بابت حاشیه‌ای که ایجاد شده صمیمانه عذر می‌خواهم. بنده فکرش را هم نمی‌کردم موضوع را طوری در برنامه عنوان کرده‌ام که موجب بروز این حواشی شود.

گل‌محمدی افزود: بنده می‌روم و توضیحات لازم را به مسئولان کمیته اخلاق فدراسیون می‌دهم. مشکلی از این بابت نیست ولی می‌دانم متولیان فوتبال ما به واسطه سه چهار دهه حضور در سطح اول فوتبال بنده  و روحیات و شخصیتم را می‌شناسند و خوب می‌دانند که از هر گونه حاشیه در فوتبال بیزارم و از آن دوری می‌کنم.

او گفت: موضوع مربوط به دوره اول مربیگری‌ام در پرسپولیس بوده و من هم‌ در برنامه گفتم که زیربار نرفتم. سرپرست وقت هم نقشی نداشت و من کلا اشتباها اسم سرپرست را بردم. باز هم از همه پرسپولیسی‌ها و به ویژه دوست و همکار خوبم آقای پیروانی عذرخواهی می کنم. فدراسیون هم دنبال بررسی موضوع است و مشکلی نیست. می‌روم و شفاف توضیح می‌دهم اما اجازه سواستفاده هم به برخی جریان سازی‌ها نخواهم داد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه