×
بین الملل
شناسه خبر : 218485
تاریخ انتشار :

نارضایتی دولت ترامپ از مواضع ضدایرانی والتز

رسانه آمریکایی گزارش داد که «مایک والتز» مشاور امنیت ملی ایالات متحده به دلیل رویکرد تند و ستیزه‌جویانه‌ای که علیه ایران اتخاذ کرده، مورد انتقاد مقامات آمریکایی قرار گرفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: مشاور امنیت ملی دولت ترامپ، به دلیل مواضع تند و تمایل به اقدام نظامی علیه ایران با انتقاد برخی از نزدیکان رئیس‌جمهور آمریکا مواجه شده است.

رسانه آمریکایی گزارش داد که «مایک والتز» مشاور امنیت ملی ایالات متحده به دلیل رویکرد تند و ستیزه‌جویانه‌ای که علیه ایران اتخاذ کرده، مورد انتقاد مقامات آمریکایی قرار گرفته است.

به گزارش نیویورک‌تایمز، برخی از مشاوران «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل تندروی‌های والتز و «تمایل بیش از حد» وی به اقدام نظامی علیه ایران، انتقاداتی را علیه او مطرح کرده‌اند. والتز در حالی این مواضع جنگ‌طلبانه را اتخاذ کرده که شخص ترامپ بارها گفته است توافق با ایران را به ابزار نظامی ترجیح داده و خواستار درگیری با ایران نیست.

برخی از نزدیک‌ترین متحدان ترامپ در محافل خصوصی این پرسش را مطرح کرده‌اند که آیا مایک والتز که سابقه فعالیت در دولت «جورج بوش» پسر را دارد، با رویکرد سیاست خارجی فعلی ترامپ همخوانی دارد یا خیر.

به گزارش نیویورک‌تایمز، والتز در مباحثات سیاستی، به‌ویژه درباره ایران، با «جی‌دی ونس» معاون ترامپ و «سوزی وایلز» رئیس‌دفتر کارکنان کاخ سفید دچار اختلاف شده است؛ چرا که آن‌ها خواستار تبعیت کامل از اولویت‌های اعلام‌شده رئیس‌جمهور بوده‌اند، اما والتز گزینه نظامی را ترجیح می‌دهد.

بر اساس این گزارش، جایگاه والتز به دلیل این موضع‌گیری متزلزل شده و حالا نیز با ماجرای جنجالی نشست اطلاعات نظامی در پیام‌رسان «سیگنال»، موقعیت وی آسیب‌پذیرتر شده است.

چندی پیش گزارش شد که شماری از مقامات ارشد دولت ترامپ از جمله مایک والتز، «پیت هگست» وزیر دفاع، جی‌دی ونس و دیگر چهره‌های کلیدی در یک گروه پیام‌رسان رمزگذاری‌شده در اپلیکیشن «سیگنال» درباره جزئیات عملیات نظامی آمریکا به مواضع انصارالله یمن گفت‌وگو کرده‌اند.

این رسوایی زمانی اوج گرفت که مشخص شد «جفری گلدبرگ» سردبیر نشریه «آتلانتیک» نیز به‌اشتباه به این گروه اضافه شده و به اطلاعات محرمانه‌ای نظیر زمان دقیق حمله دست یافته است. این افشاگری موجب بروز نگرانی‌های جدی امنیتی در داخل دولت، تقویت تردیدها درباره وفاداری والتز به رویکرد ترامپ در سیاست خارجی، و درخواست‌هایی برای کناره‌گیری برخی چهره‌ها شد و بار دیگر بحث‌ها درباره نحوه مدیریت اطلاعات حساس در دولت ترامپ را به‌میان کشید.

به گزارش نیویورک‌تایمز، شاید مایک والتز جایگاه خود را از دست نداده و اخراج نشود، اما این جنجال‌ها بار دیگر نشان می‌دهد که استراتژی دیرینه ترامپ، یعنی انکار انتقادات و پافشاری بر مواضعش، لزوماً برای اطرافیانش کارآمد نیست.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
X
آگهی تبلیغاتی