×
ورزشی
شناسه خبر : 218481
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/10 ساعت 11:50
شمس‌آذر قزوین و پرسپولیس امروز ساعت 19:15/ وضعیت مبهم حضور علی علیپور در بازی امروز

شمس‌آذر قزوین و پرسپولیس امروز ساعت 19:15/ وضعیت مبهم حضور علی علیپور در بازی امروز

دیدار تیم‌های شمس‌آذر قزوین و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست‌وچهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز یکشنبه از ساعت 19:15 دقیقه در ورزشگاه سردار آزادگان برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته بیست‌وچهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال مقابل شمس‌آذر قزوین قرار می‌گیرد.

دیدار تیم‌های شمس‌آذر قزوین و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست‌وچهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز یکشنبه از ساعت ۱۹:۱۵ دقیقه در ورزشگاه سردار آزادگان برگزار می‌شود.

پرسپولیس که در سال گذشته توانست با کسب نتایج خوب و ۳ برتری متوالی فاصله خودش را با کورس قهرمانی کم کند حالا در اولین بازی در سال جدید باید در قزوین مقابل شاگردان مهدی رحمتی قرار بگیرند. شمس آذر نیز در ۲ هفته متوالی توانست ۲ برد مقابل هوادارو مس رفسنجان کسب کند تا کمی شرایط خودش را در انتهای جدول بهتر کند.

در حال حاضر پرسپولیس با ۴۷ امتیاز و ۴ امتیاز کمتر از تراکتور صدرنشین در رتبه دوم قرار دارد و با توجه به برتری پرشورها مقابل آلومینیوم، سرخ‌پوشان محکوم به پیروزی در این دیدار هستند. در مقابل شمس آذر با ۲۴ امتیاز در رتبه سیزدهم قرار گرفته و در صورت شکست در این دیدار و برتری مس رفسنجان یک پله به سقوط نزدیک‌تر می‌شوند.

بازی رفت دو تیم در ورزشگاه آزادی با برتری 2 بر صفر شاگردان کارلوس گاریدو در مقابل شاگردان رضا مهاجری به پایان رسید. گل‌های پرسپولیس را در آن دیدار علیپور و امیری به ثمر رساندند.

سورپرایز کارتال در خط حمله

پرسپولیس برای این دیدار امید عالیشاه را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و همچنین یاسین سلمانی و سعید صادقی نیز در لیست کارتال برای سفر به قزوین حضور نداشتند. با این تفاسیر به نظر می‌رسد کارتال قصد دارد پرسپولیس را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند.

آلکسیس گندوز که در هفته‌های اخیر اعتماد کارتال را جلب کرده، بعد از ۲ بازی ملی در این دیدار مسئولیت خفاظت از قفس توری پرسپولیس را بر عهده دارد. یک‌بار دیگر شاهد زوج حسین کنعانی و مرتضی پورعلی گنجی در قلب خط دفاعی سرخ‌پوشان در این دیدار خواهیم بود.

[ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل شمس‌آذر؛ سورپرایز کارتال در خط حمله سرخ‌پوشان]

میلاد محمدی از جناح چپ و ایوب العملود از جناح راست خط دفاعی پرسپولیس را تکمیل می‌کنند. سروش رفیعی و محمد خدابنده‌لو زود خط میانی پرسپولیس را در این دیدار تشکیل می‌دهند. سورپرایز کارتال در ترکیب پرسپولیس بازگشت اوستون اورونوف ستاره ازبکستانی این تیم به ترکیب اصلی در این دیدار است.

اورونوف به عنوان وینگر از جناح چپ و فرشاد احمدزاده به عنوان وینگر از جناح راست در این دیدار به میدان می‌روند. در نهایت سردار دورسون کمی عقب‌تر از علی علیپور در خط حمله پرسپولیس ۱۱ بازیکن منتخب کارتال برای تقابل با شمس آذر را تکمیل می‌کنند.

آیا علی علیپور امروز به میدان می رود؟

هنوز مشخص نیست که آیا علی علیپور مهاجم پرآوازه پرسپولیس در بازی مقابل شمس آذر به میدان خواهد رفت یا خیر.
مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس با ۱۰ گل زده مدعی اول کفش طلای این فصل محسوب می‌شود و بعد از تجربه حضور در تیم ملی و چشیدن طعم صعود به جام جهانی، در بازگشت به اردوی باشگاهی  آماده دیدار افتتاحیه سال ۱۴۰۴ و مقابل شمس آذر می‌شود.

ترکیب احتمالی پرسپولیس:

آلکسیس گندوز، ایوب العملود، میلاد محمدی، حسین کنعانی، مرتضی پورعلی گنجی، محمد خدابنده‌لو، سروش رفیعی، فرشاد احمدزاده، اوستون اورونوف، علی علیپور و سردار دورسون.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است