×
بین الملل
شناسه خبر : 218456
تاریخ انتشار :

نورنیوز تحولات اخیر لبنان را بررسی می کند؛

حزب‌الله در برابر صهیونیست‌ها؛ پشت پرده دروغ‌های رسانه‌ای تل‌آویو

در شرایطی که بسیاری از کشورها صحنه راهپیمایی روز قدس بودند، لبنان به دلیل تهدیدات و حملات صهیونیست‌ها از برگزاری آن محروم شد. در ادامه، صهیونیست‌ها مناطق مختلف لبنان را بمباران کردند. این اقدامات نشان می‌دهد که صلح برای این رژیم بی‌معنا بوده و تنها راه لبنان بازگشت به استراتژی دفاعی گذشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی در حالی مدعی مقابله با تهدیدات از سوی لبنان است که بارها ثابت کرده به هیچ آتش‌بسی پایبند نیست. حملات اخیر به جنوب لبنان به بهانه شلیک دو موشک از این کشور، نشان‌دهنده تداوم سیاست تجاوزگرانه این رژیم است. حزب‌الله لبنان تأکید کرده که هیچ ارتباطی با این شلیک‌ها ندارد و به آتش‌بس پایبند است. در این میان، دولت لبنان نیز با درخواست از حزب‌الله برای خویشتن‌داری و لغو برخی پروازها تلاش کرده تا بهانه‌ای به دست صهیونیست‌ها ندهد. با این حال، سابقه تجاوزات رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که این رژیم همواره در پی گسترش اشغالگری است و هرگونه عقب‌نشینی در برابر آن، به معنای پیشروی بیشتر این رژیم خواهد بود.

میانجی‌گری غیرقابل اعتماد آمریکا

 آمریکا همواره خود را به‌عنوان یک میانجی معرفی کرده اما عملکرد آن نشان می‌دهد که صرفاً در جهت تأمین منافع رژیم صهیونیستی حرکت می‌کند. اعزام نماینده ویژه آمریکا به لبنان و برگزاری نشست‌های دیپلماتیک در حالی انجام می‌شود که هم‌زمان، وزارت خزانه‌داری این کشور تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال کرده است. در سطح کلان، واشینگتن همچنان به دنبال تضعیف ارتش لبنان و خلع سلاح مقاومت است تا این کشور را به سازش با رژیم صهیونیستی وادار کند. حمایت آمریکا از طرح سازش آبراهام، در کنار تلاش‌های آن برای نابودی توان دفاعی لبنان و سوریه، نشان می‌دهد که هدف نهایی این کشور، تأمین برتری نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه است.

اروپا؛ ادعای حمایت، فقدان اراده

کشورهای اروپایی علی‌رغم مواضع رسمی در محکومیت تجاوزات صهیونیست‌ها، در عمل اقدام مؤثری انجام نمی‌دهند. اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه درباره غیرقابل قبول بودن حملات اخیر رژیم صهیونیستی، نمونه‌ای از این سیاست دوگانه است. اتحادیه اروپا نیز نه‌تنها کمکی به لبنان نکرده بلکه در سفر اخیر مسئول سیاست خارجی آن به سرزمین‌های اشغالی، عملاً از سیاست‌های تجاوزکارانه تل‌آویو حمایت شده است. کشورهای عربی نیز که نشست‌هایی با محوریت لبنان برگزار کرده‌اند، همچنان گرفتار سیاسی‌کاری و ملاحظات ناشی از فشارهای آمریکا هستند و توان حمایت عملی از این کشور را ندارند.

جامعه جهانی در انفعال

 لبنان بارها تجاوزات رژیم صهیونیستی را به شورای امنیت و سازمان ملل گزارش کرده اما این نهادها صرفاً به ابراز نگرانی بسنده کرده‌اند. سازمان ملل در شرایطی که ۱۷ ماه از محاصره غزه می‌گذرد و لبنان نیز تحت حملات صهیونیستی قرار دارد، نتوانسته اقدامی مؤثر انجام دهد. واکنش نیروهای یونیفل به بمباران جنوب لبنان، صرفاً در حد درخواست از رژیم صهیونیستی برای خروج از مناطق اشغالی بوده که فاقد ضمانت اجرایی است. این انفعال، نقش پررنگ حامیان رژیم صهیونیستی در ساختار نهادهای بین‌المللی را نشان می‌دهد.

تنها گزینه پیش روی لبنان

در چنین شرایطی، لبنان نمی‌تواند به حمایت‌های غرب، سازمان ملل یا کشورهای عربی امیدی داشته باشد. تجربه سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ و ماه‌های اخیر نشان داده که تنها گزینه لبنان، بازگشت به استراتژی دفاعی متکی بر «ارتش، مردم و مقاومت» است. نقش‌آفرینی مقاومت در دفاع از فلسطین و لبنان، تنها ابزار بازدارنده‌ای است که می‌تواند تجاوزات رژیم صهیونیستی را متوقف کند. حضور گسترده مردم لبنان در مراسم‌های مرتبط با مقاومت، نشان‌دهنده عزم ملی برای حفظ این استراتژی است. بدون چنین راهبردی، امنیت لبنان بیش از پیش در معرض تهدید خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
X
آگهی تبلیغاتی