×
بین الملل
شناسه خبر : 218456
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/10 ساعت 08:35
حزب‌الله در برابر صهیونیست‌ها؛ پشت پرده دروغ‌های رسانه‌ای تل‌آویو

نورنیوز تحولات اخیر لبنان را بررسی می کند؛

حزب‌الله در برابر صهیونیست‌ها؛ پشت پرده دروغ‌های رسانه‌ای تل‌آویو

در شرایطی که بسیاری از کشورها صحنه راهپیمایی روز قدس بودند، لبنان به دلیل تهدیدات و حملات صهیونیست‌ها از برگزاری آن محروم شد. در ادامه، صهیونیست‌ها مناطق مختلف لبنان را بمباران کردند. این اقدامات نشان می‌دهد که صلح برای این رژیم بی‌معنا بوده و تنها راه لبنان بازگشت به استراتژی دفاعی گذشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی در حالی مدعی مقابله با تهدیدات از سوی لبنان است که بارها ثابت کرده به هیچ آتش‌بسی پایبند نیست. حملات اخیر به جنوب لبنان به بهانه شلیک دو موشک از این کشور، نشان‌دهنده تداوم سیاست تجاوزگرانه این رژیم است. حزب‌الله لبنان تأکید کرده که هیچ ارتباطی با این شلیک‌ها ندارد و به آتش‌بس پایبند است. در این میان، دولت لبنان نیز با درخواست از حزب‌الله برای خویشتن‌داری و لغو برخی پروازها تلاش کرده تا بهانه‌ای به دست صهیونیست‌ها ندهد. با این حال، سابقه تجاوزات رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که این رژیم همواره در پی گسترش اشغالگری است و هرگونه عقب‌نشینی در برابر آن، به معنای پیشروی بیشتر این رژیم خواهد بود.

میانجی‌گری غیرقابل اعتماد آمریکا

 آمریکا همواره خود را به‌عنوان یک میانجی معرفی کرده اما عملکرد آن نشان می‌دهد که صرفاً در جهت تأمین منافع رژیم صهیونیستی حرکت می‌کند. اعزام نماینده ویژه آمریکا به لبنان و برگزاری نشست‌های دیپلماتیک در حالی انجام می‌شود که هم‌زمان، وزارت خزانه‌داری این کشور تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال کرده است. در سطح کلان، واشینگتن همچنان به دنبال تضعیف ارتش لبنان و خلع سلاح مقاومت است تا این کشور را به سازش با رژیم صهیونیستی وادار کند. حمایت آمریکا از طرح سازش آبراهام، در کنار تلاش‌های آن برای نابودی توان دفاعی لبنان و سوریه، نشان می‌دهد که هدف نهایی این کشور، تأمین برتری نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه است.

اروپا؛ ادعای حمایت، فقدان اراده

کشورهای اروپایی علی‌رغم مواضع رسمی در محکومیت تجاوزات صهیونیست‌ها، در عمل اقدام مؤثری انجام نمی‌دهند. اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه درباره غیرقابل قبول بودن حملات اخیر رژیم صهیونیستی، نمونه‌ای از این سیاست دوگانه است. اتحادیه اروپا نیز نه‌تنها کمکی به لبنان نکرده بلکه در سفر اخیر مسئول سیاست خارجی آن به سرزمین‌های اشغالی، عملاً از سیاست‌های تجاوزکارانه تل‌آویو حمایت شده است. کشورهای عربی نیز که نشست‌هایی با محوریت لبنان برگزار کرده‌اند، همچنان گرفتار سیاسی‌کاری و ملاحظات ناشی از فشارهای آمریکا هستند و توان حمایت عملی از این کشور را ندارند.

جامعه جهانی در انفعال

 لبنان بارها تجاوزات رژیم صهیونیستی را به شورای امنیت و سازمان ملل گزارش کرده اما این نهادها صرفاً به ابراز نگرانی بسنده کرده‌اند. سازمان ملل در شرایطی که ۱۷ ماه از محاصره غزه می‌گذرد و لبنان نیز تحت حملات صهیونیستی قرار دارد، نتوانسته اقدامی مؤثر انجام دهد. واکنش نیروهای یونیفل به بمباران جنوب لبنان، صرفاً در حد درخواست از رژیم صهیونیستی برای خروج از مناطق اشغالی بوده که فاقد ضمانت اجرایی است. این انفعال، نقش پررنگ حامیان رژیم صهیونیستی در ساختار نهادهای بین‌المللی را نشان می‌دهد.

تنها گزینه پیش روی لبنان

در چنین شرایطی، لبنان نمی‌تواند به حمایت‌های غرب، سازمان ملل یا کشورهای عربی امیدی داشته باشد. تجربه سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ و ماه‌های اخیر نشان داده که تنها گزینه لبنان، بازگشت به استراتژی دفاعی متکی بر «ارتش، مردم و مقاومت» است. نقش‌آفرینی مقاومت در دفاع از فلسطین و لبنان، تنها ابزار بازدارنده‌ای است که می‌تواند تجاوزات رژیم صهیونیستی را متوقف کند. حضور گسترده مردم لبنان در مراسم‌های مرتبط با مقاومت، نشان‌دهنده عزم ملی برای حفظ این استراتژی است. بدون چنین راهبردی، امنیت لبنان بیش از پیش در معرض تهدید خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ بازگشت سکه به کانال 200 هزار تومانی +جدول
نفتکش عراق با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور کرد
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ دلار 6 هزار تومان رشد کرد
هادی ساعی دوباره رئیس فدراسیون تکواندو شد
سرگردانی 100 کشتی هنگ‌کنگی در تنگه هرمز
برگزاری اربعین شهید موسوی در سراسر کشور
نورنما | حتما باید جنگ می شد؟!
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
توقیف املاک شناسایی‌شده علی کریمی با دستور قضایی
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است
فلیک: قهرمانی با برد مقابل رئال مادرید لحظه‌ای فراموش‌نشدنی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 21 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
چرا تلاویو لغو توافق اسلو را دنبال می کند؟
ترامپ و گام بعدی؟!
آنچه لازم است درباره بیمه بیکاری بدانیم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 21 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
راه‌اندازی 500 دوربین ثبت تخلف جدید در پایتخت تا پایان سال
ادعاهای نتانیاهو علیه چین و خیال پردازی درباره ایران
20هزار استاد دانشگاه آزاد در نوبت دریافت اینترنت
کارشناس مسائل چین: پکن به دنبال حمایت عملیاتی از تهران بدون ورود به تنش نظامی است
ایرلاین های بین‌المللی همچنان از پرواز به اسرائیل اجتناب می‌کنند