×
ورزشی
شناسه خبر : 218387
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/09 ساعت 17:40
صعود والی‌زاده و یوسفی به فینال / شکست ابراهیم‌زاده و عظیمی در نیمه نهایی

کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛

صعود والی‌زاده و یوسفی به فینال / شکست ابراهیم‌زاده و عظیمی در نیمه نهایی

در ادامه رقابت‌های 5 وزن نخست کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا در اردن، میلاد والی زاده در 57 و مهدی یوسفی در وزن 79 کیلوگرم با شکست رقبایشان راهی دیدار فینال شدند اما عباس ابراهیم‌زاده در 65 و مبین عظیمی در وزن 97 کیلوگرم از رسیدن به فینال بازماندند. سینا خلیلی در وزن 70 کیلوگرم نیز راهی گروه بازنده‌ها شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: در پایان دور مقدماتی رقابت‌های ۵ وزن نخست قهرمانی آسیا، میلاد والی زاده و مهدی یوسفی راهی فینال شدند اما عباس ابراهیم‌زاده و مبین عظیمی از رسیدن به فینال بازماندند و سینا خلیلی نیز راهی گروه بازنده‌ها شد.

در ادامه رقابت‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا در اردن، میلاد والی زاده در ۵۷ و مهدی یوسفی در وزن ۷۹ کیلوگرم با شکست رقبایشان راهی دیدار فینال شدند اما عباس ابراهیم‌زاده در ۶۵ و مبین عظیمی در وزن ۹۷ کیلوگرم از رسیدن به فینال بازماندند. سینا خلیلی در وزن ۷۰ کیلوگرم نیز راهی گروه بازنده‌ها شد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم، میلاد والی‌زاده در مرحله نیمه نهایی برابر راحت کالژان دارنده مدال نقره آسیا از قزاقستان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید و راهی فینال شد.

والی‌زاده پیش از این در دور نخست ۱۰ بر صفر اکانایاکا از سریلانکا را شکست داد و در دومین مبارزه نیز برابر حسین البهادیل البورس از عراق با امتیاز عالی ۱۱ بر صفر به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

در وزن ۶۵ کیلوگرم، عباس ابراهیم‌زاده دارنده مدال برنز جوانان و امیدهای جهان، در مرحله نیمه نهایی مقابل کایسی تانابه از ژاپن به روی تشک رفت و در پایان با نمایشی ضعیف در مدت زمان یک دقیقه و ۴۵ ثانیه با نتیجه سنگین ۱۳ بر یک شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.

ابراهیم‌زاده پیش از این در دور نخست، ۱۱ بر صفر چاری‌اف از ترکمنستان را شکست داد و در دومین مبارزه نیز برابر باون وی از چین با امتیاز عالی ۱۱ بر صفر به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شده بود.

در وزن ۷۰ کیلوگرم،  سینا خلیلی پس از استراحت در دور اول، با نتیجه ۱۱ بر ۲ مغلوب ویکتور راسادین کشتی گیر روسی الاصل و نایب قهرمان آسیا از تاجیکستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت. خلیلی در این گروه باید با مصلاح از اردن کشتی بگیرد و در صورت پیروزی به دیدار رده بندی راه می‌یابد تا مقابل تولگا توموراوچیر دارنده مدال برنز جهان و قهرمان بازی‌های آسیایی از مغلوستان به میدان برود.

در وزن ۷۹ کیلوگرم مهدی یوسفی دارنده مدال طلای امیدهای جهان، در مرحله نیمه نهایی مقابل ماگومت اولویف کشتی گیر روسی الاصل تاجیکستان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۸ بر ۵ به برتری رسید و راهی فینال شد.

یوسفی پیش از این در دور اول ۱۲ بر ۲ کاکامیرات آشیروف از ترکمنستان را مغلوب کرد. وی سپس برابر دولت یرگیش دارنده مدال نقره زیر ۲۳ سال جهان از قزاقستان با نتیجه قاطع ۱۱ بر ۴ به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم،‌ محمدمبین عظیمی دارنده مدال طلای جوانان جهان در مرحله نیمه نهایی مقابل رضابک آیتموخان دارنده مدال طلای جهان ۲۰۲۳ از مغولستان با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.

عظیمی پیش از این در دور نخست ۱۰ بر صفر جوینتی کومار از هند را از پیش رو برداشت. عظیمی در دومین مبارزه با توجه به حاضر نشدن احمد تاج الدین اف کشتی گیر روسی الاصل بحرین و دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک بر روی تشک مبارزه، به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برای تأمین معیشت مردم برنامه 20 بندی داریم
فرودگاه پارس‌آباد موقتا تعطیل شد
شورای نگهبان با آمادگی کامل به استقبال انتخابات میان‌دوره‌ای می‌رود
سه ماهواره ایرانی فردا پرتاب می‌شوند
پیام هشدارآمیز گروه هکری حنظله به نتانیاهو پیش از سفر آمریکا
دو بازیکن استقلال دوباره کنار گذاشته شدند
پادکست | هنر شنیدن و شنیده شدن
پزشکیان: ریشه بسیاری از ناترازی‌های انرژی، تصمیمات غیرعلمی است
ایران نقض حاکمیت سومالی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
هشدار نسبت به تشدید تنش‌ها بین رژیم اسرائیل و ترکیه
حمله سنگین موشکی روسیه به تأسیسات تولید پهپاد اوکراین
تقویت امنیت غذایی با ذخیره 4 میلیون تن گندم
احتمال مجازی شدن مدارس ابتدایی تهران برای فردا
رونمایی از پویش مردمی «به حرمت حاج قاسم می‌بخشم» در کرمان
پادکست | چرا از تغییر می ترسیم و چطور با آن کنار بیاییم ؟
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی نیشابور به سه نفر زندگی بخشید
تزریق بیش از 20 هزار میلیارد تومان سرمایه به بنادر ایران
واکنش رئیس دانشگاه شریف به تماس با خانواده دانشجویان درباره پوشش
تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری
دریاچه ارومیه 14 سال تا احیا فاصله دارد
عقب ماندگی 6 میلیونی در صدور کارت هوشمند ملی
نهاده دامی مورد نیاز کشور تا پایان سال تامین است
آزمون کارشناسان رسمی نیمه اول سال آینده برگزار می‌شود
13 کشته در عملیات ضدتروریستی ارتش پاکستان
بارندگی‌های اخیر در استان تهران چقدر چالش کم آبی را حل کرد؟
نرخ تورم آذرماه به 42.2 درصد رسید
انتخابات تهران وارد فاز اجرایی شد
ترخیص بیش از 16 هزار تن کنجاله سویا با دستور قضایی
با مصوبه شورای عالی محیط‌زیست؛ 3 منطقه جدید تحت حفاظت قرار گرفت
فروش فوق‌العاده وانت پراید با قیمتی بیش از 560 میلیون تومان +جزئیات
عاملان تیراندازی در بهشت زهرا (س) دستگیر شدند
تراکتور برای ادامه حضور در لیگ برتر شرط تعیین کرد
مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا یکشنبه 7 دی 1404
کفاشیان: زنوزی هواداران را تحریک می کند
کولاک، برف و یخبندان در راه آذربایجان شرقی
ساپینتو: برد مقابل گل‌گهر حیاتی است، باید بازی با المحرق را فراموش کنیم
شارژ کارت اضطراری گازوئیل با یک‌سوم نرخ پالایشگاه در بودجه 1405
پلیس: تخلف نکنید تا جریمه نشوید
وزیر کشور: با روند فعلی جمعیت ایران تا سال 1480 به زیر 40 میلیون می‌رسد
برچسب اخطار برای شبکه‌های اجتماعی در نیویورک اجباری شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
طرح تکریم خادمان و زائران رضوی با ارائه خدمات صدور گواهینامه رانندگی بین‌المللی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 دی 1404+ جدول
دفاع از کشور وظیفه مشترک همه ایرانیان است
رشد بودجه عمرانی لایحه 1405 صفر است
سرگیف، مغانلو و یک برزیلی مهاجمان مدنظر اوسمار
بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی در مدارس ابلاغ شد
قتل مرد افغان با شلیک گلوله
کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی
X
آگهی تبلیغاتی