×
اجتماعی
شناسه خبر : 218335
تاریخ انتشار :

وکیل دانشجوی ایرانی: درودی هیچ جرمی مرتکب نشده است

وکیل دانشجوی ایرانی دستگیر شده در آمریکا می‌گوید: «او برای ارتکاب هیچ جرمی بازداشت نشده، در هیچ اعتراضی شرکت نداشته و به‌طور قانونی در آمریکا حضور دارد. او در حال تلاش برای دریافت مدرک دکترای مهندسی مکانیک است.»

نورنیوز-گروه اجتماعی: یک دانشجوی ایرانی مقطع دکتری در آمریکا که به‌صورت قانونی در ایالات متحده اقامت داشت، در یورش شبانه ماموران اداره مهاجرت بازداشت شد.

یک دانشجوی ایرانی در دانشگاه آلاباما که به‌صورت قانونی در آمریکا اقامت دارد، شبانه توسط مأموران اداره مهاجرت در آپارتمانش بازداشت شد.

«علیرضا درودی»، دانشجوی ۳۲ ساله مقطع دکتری در آمریکا به دلیل لغو ویزایش در سال ۲۰۲۳ بازداشت شده است. به گفته وکیل این دانشجو، گرچه ویزای او در سال ۲۰۲۳ لغو شده، اما طبق قانون، او تا زمانی که دانشجو باشد، می‌تواند در خاک ایالات متحده بماند.

وکیل درودی می‌گوید: «او برای ارتکاب هیچ جرمی بازداشت نشده، در هیچ اعتراضی شرکت نداشته و به‌طور قانونی در آمریکا حضور دارد. او در حال تلاش برای دریافت مدرک دکترای مهندسی مکانیک است.»

در بیانیه وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است: «این فرد تهدیدی جدی برای امنیت ملی محسوب می‌شد.» با این حال، جزئیات بیشتری درباره این «تهدید» منتشر نشده است. وکیل درودی هم می‌گوید که او هیچ اطلاعی درباره وجود اتهام امنیتی علیه درودی دریافت نکرده است.

ماموران اداره مهاجرت آمریکا حوالی ساعت ۳ بامداد به خانه درودی یورش برده و او را بازداشت کردند. این یورش به‌گونه‌ای انجام شد که درودی در ابتدا فکر می‌کرد هدف حمله سارقان قرار گرفته است. همچنین در گزارش رسانه آمریکایی آمده است که برخی از همسایگان هم از صدای ورود پلیس بیدار شده و با حالتی وحشت‌زده، ناظر بازداشت این دانشجو بوده‌اند.

بازداشت شبانه دانشجوی ایرانی در آمریکا
علیرضا درودی
یک وکیل مهاجرتی که در پرونده درودی نقشی ندارد به آسوشیتدپرس گفت در سال‌های اخیر لغو ویزای دانشجویان بین‌المللی به دلیل ارتکاب جرایم کوچکی مانند جرایم رانندگی به یک امر رایج بدل شده، اما لغو ویزا تنها به معنی ممنوعیت ورود مجدد به خاک آمریکاست و تا زمانی که فرد همچنان دانشجو باشد، می‌تواند در آمریکا بماند.

 پرونده درودی جدیدترین نمونه از بازداشت‌های مهاجرتی مربوط به دانشجویان دانشگاهی است. بسیاری از این دانشجویان هم‌اکنون در مناطق روستایی ایالت «لوئیزیانا» نگهداری می‌شوند؛ منطقه‌ای که در دوره اول ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» به یکی از قطب‌های بازداشت مهاجران تبدیل شده بود.

سیاست‌های مهاجرتی ترامپ از زمان ورودش به کاخ سفید در سال ۲۰۱۷، همواره بر اخراج گسترده مهاجران و محدودسازی ورود خارجی‌ها متمرکز بوده است. او در دوره اول ریاست‌جمهوری خود با صدور فرمان‌های اجرایی، ورود اتباع چند کشور عمدتاً مسلمان از جمله ایران را محدود کرد و هزاران مهاجر غیرقانونی را بازداشت و از کشور اخراج کرد؛ امری که انتقادهای گسترده داخلی و بین‌المللی را به دنبال داشت.

در دوره دوم، ترامپ با وعده اجرای اخراج‌های گسترده به قدرت بازگشته و تمرکز خود را بر دانشجویان خارجی، پناهجویان و مخالفان سیاسی گذاشته است. استفاده از مراکز بازداشت دورافتاده در لوئیزیانا و استناد به اختیارات امنیتی، از جمله اعزام صدها شهروند ونزوئلایی به زندان در السالوادور، نشان می‌دهد که سیاست مهاجرتی دولت جدید ترامپ ابعاد سخت‌گیرانه‌تر و هدفمندتری نسبت به دوره نخست به خود گرفته است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی