×
اجتماعی
شناسه خبر : 218335
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/09 ساعت 10:26

وکیل دانشجوی ایرانی: درودی هیچ جرمی مرتکب نشده است

وکیل دانشجوی ایرانی دستگیر شده در آمریکا می‌گوید: «او برای ارتکاب هیچ جرمی بازداشت نشده، در هیچ اعتراضی شرکت نداشته و به‌طور قانونی در آمریکا حضور دارد. او در حال تلاش برای دریافت مدرک دکترای مهندسی مکانیک است.»

نورنیوز-گروه اجتماعی: یک دانشجوی ایرانی مقطع دکتری در آمریکا که به‌صورت قانونی در ایالات متحده اقامت داشت، در یورش شبانه ماموران اداره مهاجرت بازداشت شد.

یک دانشجوی ایرانی در دانشگاه آلاباما که به‌صورت قانونی در آمریکا اقامت دارد، شبانه توسط مأموران اداره مهاجرت در آپارتمانش بازداشت شد.

«علیرضا درودی»، دانشجوی ۳۲ ساله مقطع دکتری در آمریکا به دلیل لغو ویزایش در سال ۲۰۲۳ بازداشت شده است. به گفته وکیل این دانشجو، گرچه ویزای او در سال ۲۰۲۳ لغو شده، اما طبق قانون، او تا زمانی که دانشجو باشد، می‌تواند در خاک ایالات متحده بماند.

وکیل درودی می‌گوید: «او برای ارتکاب هیچ جرمی بازداشت نشده، در هیچ اعتراضی شرکت نداشته و به‌طور قانونی در آمریکا حضور دارد. او در حال تلاش برای دریافت مدرک دکترای مهندسی مکانیک است.»

در بیانیه وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است: «این فرد تهدیدی جدی برای امنیت ملی محسوب می‌شد.» با این حال، جزئیات بیشتری درباره این «تهدید» منتشر نشده است. وکیل درودی هم می‌گوید که او هیچ اطلاعی درباره وجود اتهام امنیتی علیه درودی دریافت نکرده است.

ماموران اداره مهاجرت آمریکا حوالی ساعت ۳ بامداد به خانه درودی یورش برده و او را بازداشت کردند. این یورش به‌گونه‌ای انجام شد که درودی در ابتدا فکر می‌کرد هدف حمله سارقان قرار گرفته است. همچنین در گزارش رسانه آمریکایی آمده است که برخی از همسایگان هم از صدای ورود پلیس بیدار شده و با حالتی وحشت‌زده، ناظر بازداشت این دانشجو بوده‌اند.

بازداشت شبانه دانشجوی ایرانی در آمریکا
علیرضا درودی
یک وکیل مهاجرتی که در پرونده درودی نقشی ندارد به آسوشیتدپرس گفت در سال‌های اخیر لغو ویزای دانشجویان بین‌المللی به دلیل ارتکاب جرایم کوچکی مانند جرایم رانندگی به یک امر رایج بدل شده، اما لغو ویزا تنها به معنی ممنوعیت ورود مجدد به خاک آمریکاست و تا زمانی که فرد همچنان دانشجو باشد، می‌تواند در آمریکا بماند.

 پرونده درودی جدیدترین نمونه از بازداشت‌های مهاجرتی مربوط به دانشجویان دانشگاهی است. بسیاری از این دانشجویان هم‌اکنون در مناطق روستایی ایالت «لوئیزیانا» نگهداری می‌شوند؛ منطقه‌ای که در دوره اول ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» به یکی از قطب‌های بازداشت مهاجران تبدیل شده بود.

سیاست‌های مهاجرتی ترامپ از زمان ورودش به کاخ سفید در سال ۲۰۱۷، همواره بر اخراج گسترده مهاجران و محدودسازی ورود خارجی‌ها متمرکز بوده است. او در دوره اول ریاست‌جمهوری خود با صدور فرمان‌های اجرایی، ورود اتباع چند کشور عمدتاً مسلمان از جمله ایران را محدود کرد و هزاران مهاجر غیرقانونی را بازداشت و از کشور اخراج کرد؛ امری که انتقادهای گسترده داخلی و بین‌المللی را به دنبال داشت.

در دوره دوم، ترامپ با وعده اجرای اخراج‌های گسترده به قدرت بازگشته و تمرکز خود را بر دانشجویان خارجی، پناهجویان و مخالفان سیاسی گذاشته است. استفاده از مراکز بازداشت دورافتاده در لوئیزیانا و استناد به اختیارات امنیتی، از جمله اعزام صدها شهروند ونزوئلایی به زندان در السالوادور، نشان می‌دهد که سیاست مهاجرتی دولت جدید ترامپ ابعاد سخت‌گیرانه‌تر و هدفمندتری نسبت به دوره نخست به خود گرفته است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
X
آگهی تبلیغاتی