×
اجتماعی
شناسه خبر : 218289
تاریخ انتشار : جمعه 1404/01/08 ساعت 22:20
505 کشته تصادفات جاده‌ای  در  13 روز اخیر

505 کشته تصادفات جاده‌ای در 13 روز اخیر

رئیس‌پلیس راه کشور گفت: تا امروز که سیزدهمین روز آغاز اجرای طرح نوروزی پلیس است، متاسفانه تعداد 505 نفر از هموطنان خودمان را بر اثر وقوع تصادفات از دست داده‌ایم و بالغ‌ بر 12 هزار و 500 نفر نیز مصدوم شده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ احمد کرمی اسد  اظهار کرد: سفرهای نوروزی به نیمه دوم خود رسیده و اکثر محورهای مواصلاتی کشور به‌ویژه استان‌های منتهی به محورهای شمالی ازجمله مازندران، گیلان و گلستان و همچنین استان‌های زیارتی همچون خراسان‌رضوی، فارس و قم در حال حاضر حجم سنگینی از سفر را تجربه می‌کنند.

وی افزود: ترافیک به‌شکلی است که تعدادی از هموطنان در حال آغاز سفر و همزمان تعدادی دیگر نیز در حال بازگشت از سفرهای نوروزی  هستند؛ همین مسئله منجر به این می‌شود که تلاقی ۲ جریان ترافیک وضعیت جاده‌ها را به‌ویژه در محورهای دوطرفه ایجاد کند و چنانچه خطایی از سوی رانندگان سر بزند، نتیجه آن می تواند منجر به مرگ شود. 

رئیس‌پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: بیش‌از یک‌سوم مصدومان حوادث ترافیکی به‌علت شدت جریان ضربات ترافیکی دچار معلولیت‌های جسمی و ازکارافتادگی می‌شوند،  بنابراین از هموطنان درخواست می‌شود در مدت باقی‌مانده از تعطیلات و در ایامی که فرصتی برای سفرهای نوروزی است توصیه های ترافیکی پلیس را مدنظر قرار دهند و قوانین رانندگی را رعایت کنند. 

این مقام انتظامی تصریح کرد: بیش‌از ۴۵ درصد از عوامل اصلی وقوع حوادث در کشورمان ناشی از عدم توجه به جاده و عدم رعایت فاصله با سایر خودروها بوده و علت دوم بروز حوادث جاده ای نیز تخطی و تجاوز از سرعت مجاز است.

کرمی‌اسد تصریح کرد: در استان اصفهان به‌دلیل اینکه سهم بسیار بالاتری از آزادراه و بزرگراه‌ها را نسبت به دیگر استان ها دارد، عدم رعایت فاصله طولی و به‌دنبال آن واژگونی، بیشترین نقش را در حوادث خون‌بار دارد.

وی گفت:  در تحلیل حوادث جاده ای ،  بحث خستگی و خواب‌آلودگی برای مسافرانی که در حال بازگشت به مقاصد به‌ویژه در فاصله ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها هستند بیشترین نقش را داشته که می‌توان با توقف چند دقیقه‌ای و استراحت از وقوع آن پیشگیری کرد.

کرمی اسد ادامه داد: در نوروز ۱۴۰۴ پلیس‌راه با حداکثر امکانات ازجمله پهپادهایی که تخلفات جاده‌ای  را ثبت می‌کنند پای‌کار آمده و همه توان خود را به کار بسته تا از وقوع حوادث مخاطره‌آمیز رانندگی جلوگیری کند.

رئیس‌پلیس راه کشور در پایان با اشاره به اینکه تخلف عدم رعایت فاصله طولی توسط سامانه‌های پلیس رصد و ثبت می‌شود گفت: تا پیش از ایام طرح نوروز، بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک برای متخلفین رانندگی که فاصله طولی را رعایت نکرده بودند ارسال شد؛ هرچند فقط جنبه ارشادی داشت و با جریمه همراه نبود، اما از یکم فروردین امسال رانندگانی که این تخلف را مرتکب شوند، اعمال قانون خواهند شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم