×
ورزشی
شناسه خبر : 218263
تاریخ انتشار : جمعه 1404/01/08 ساعت 18:20
قرعه نمایندگان کشورمان مشخص شد/ آزادکاران از فردا به مصاف رقیبان می‌روند

قرعه نمایندگان کشورمان مشخص شد/ آزادکاران از فردا به مصاف رقیبان می‌روند

مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا بعد از ظهر امروز در شهر امان کشور اردن برگزار شد و آزادکاران کشورمان حریفان خود را شناختند.

نورنیوز-گروه ورزشی:  با انجام مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا نمایندگان ایران رقبای خود را شناختند.

 مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا بعد از ظهر امروز در شهر امان کشور اردن برگزار شد و آزادکاران کشورمان حریفان خود را شناختند.

در وزن ۵۷ کیلوگرم که ۱۵ نفر حضور دارند، میلاد والی‌زاد در دور اول با اکانایاکا از سریلانکا کشتی می‌گیرد و در صورت پیروزی در این دیدار، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان حسین البهادیل البورس از عراق و ویو لی از چین می‌رود.

در وزن ۶۱ کیلوگرم که ۱۲ شرکت کننده دارد، احمد محمدنژاد جوان پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان بهروزبی توران موراتوف از ازبکستان و توشینتولگا تومنبیلگ دارنده مدال برنز جهان از مغولستان می‌رود.

در وزن ۶۵ کیلوگرم که ۱۶ کشتی‌گیر در آن حضور دارند، عباس ابراهیم‌زاده در دور اول با گوربانموحامت چاری‌اف از ترکمنستان مبارزه می‌کند و در صورت گذر از این حریف، در دور بعد به مصاف برنده کشتی میان باون وی از چین و هامکا از اندونزی خواهد رفت.

در وزن ۷۰ کیلوگرم که ۱۳ نفر حضور دارند، سینا خلیلی پس از استراحت در دور اول در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان مسلاح از اردن و ویکتور راسادین کشتی‌گیر روسی الاصل و نایب قهرمان آسیا از تاجیکستان می‌رود.

در وزن ۷۴ کیلوگرم که ۱۶ شرکت کننده دارد، محمدرضا شاکری در دور اول با پرمان همادوف از ترکمنستان کشتی می‌گیرد و در صورت غلبه بر این حریف، در دور بعد به مصاف برنده مبارزه میان جایدیپ از هند و هیکارو تاکاتا از ژاپن می‌رود.

در وزن ۷۹ کیلوگرم که ۱۳ نفر حضور دارند، مهدی یوسفی در دور اول به مصاف کاکامیرات آشیروف از ترکمنستان می‌رود و در صورت پیروزی در این رقابت، در دور بعد با دولت یرگیش دارنده مدال نقره زیر ۲۳ سال جهان از قزاقستان مصاف می‌دهد.

در وزن ۸۶ کیلوگرم که ۱۵ شرکت کننده دارد، ابوالفضل رحمانی در دور نخست با مصطفی الازاوی از عراق مبارزه می‌کند و در صورت غلبه بر این حریف، در دور بعد به مصاف برنده مبارزه میان تاتسویا شیرای قهرمان زیر۲۳ سال جهان از ژاپن و فهریانسیاح از اندونزی می‌رود.

در ۹۲ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، امیرحسین فیروزپور پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان ابودایج از اردن و شرزاد پایانوف از ازبکستان می‌رود.

در وزن ۹۷ کیلوگرم که ۱۳ کشتی‌گیر با هم رقابت می‌کنند، محمدمبین عظیمی در دور اول به مصاف جوینتی کومار از هند می‌رود و در صورت پیروزی بر این حریف، در دور دوم با احمد تاج الدینوف قهرمان جهان و المپیک از بحرین رو در رو می‌شود.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، امیررضا معصومی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان گیونگمین کیم از کره جنوبی و احمد الجامی از عراق می رود.

برنامه این رقابت ها به وقت ایران به شرح زیر است:
شنبه ۹ فروردین ماه:
ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۵: مسابقات مقدماتی اوزان ۵۷، ۶۵، ۷۰، ۷۹ و ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد
ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق
یکشنبه ۱۰ فروردین ماه:
ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۵: مسابقات مقدماتی اوزان ۶۱، ۷۴، ۸۶، ۹۲ و ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد
ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۱:۳۰: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تاج: درباره حضور در قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در حال رایزنی هستیم
بهشت زهرا (س) هنوز ظرفیت دارد
بارش‌های شدید در گیلان و مازندران
انتصاب 4 عضو حقیقی شورای عالی نوجوانان و جوانان از سوی رئیس جمهور
قیمت دلار و سایر ارزها امروزدوشنبه 10 آذر1404+ جدول
قیمت خرید تضمینی جو و ذرت تعیین شد
هشدار تولیدکنندگان مرغ درباره آینده بازار
فراخوان هفت سازمان بین‌المللی برای بازداشت فوری سران رژیم صهیونیستی
3 کشته در تصادف محور کرند - سرپل‌ذهاب
تجلیل رییس‌جمهور از یک معلم قزوینی
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کلید خورد
بازگشت شاخص بورس به مدار صعودی | جهش 40 هزار واحدی
خودروها چند درصد مقصر آلودگی هوا هستند؟
سدهای مهم فقط 32 درصد آب دارند
گزینه‌های جنجالی برای پایان جنگ اوکراین
بهترین زمان و بهترین ورزش در هوای آلوده
سکوت عجیب فیفا در قبال تحریم قرعه‌کشی جام جهانی از سوی ایران
تردد خودروهای هیبریدی در طرح زوج و فرد آزاد است
سهم تاکسی‌های اینترنتی در آلودگی هوای پایتخت
نمایش فیلم‌های کوتاه جشنواره جهانی فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید
خشونت ساختاری آمریکا و بحران امنیت
مبعلی سرمربی الفتح امارات شد
189 نقطه حادثه خیز در پایتخت رفع خطر شد
زمان دقیق واریز مرحله پنجم کالابرگ اعلام شد
توقیف لنج حامل 80 هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش
پیشنهاد «معامله» نتانیاهو برای دریافت عفو
جزئیات جدید واریز وام بازنشستگان تأمین‌اجتماعی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ جدول
وضعیت قرمز هوای تهران برای دهمین روز متوالی
هشدار امنیتی تازه دریافت نکردیم/ آماده مقابله با هر سناریوی بحران‌ساز رژیم صهیونیستی هستیم
تکذیب یک نقل قول از کمال خرازی
اراک میزبان دربی 106 با حضور تماشاگران زن
دوفوریتی | حرص خوردن از شبکه‌ای که اسمش«شاد» است
ماجرای پرواز جنگنده‌ها بر فراز اربیل عراق چه بود؟
پرونده ناپدید شدن دختر نوجوان با اعترافات متهم بسته شد
هشدار بارش‌های سنگین و افت دما در نیمی از کشور
ممنوع‌شدن گوشی اندرویدی برای افسران صهیونیست
جنگ روانی ترامپ علیه مادورو
واکسنHPV به سبد واکسیناسیون اضافه می‌شود
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
رزمایش ضد تروریسم «سهند 2025» برگزار می‌شود
تله نهادی یارانه پنهان
ترامپ تماس با مادورو را تأیید کرد؛ جزئیات «محرمانه» می‌ماند
نگرانی صهیونیست‌ها بعد از سخنرانی «نعیم قاسم»
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت همسر معاون رئیس جمهور
جزییات جدید از بازداشت هنرمندان و انتقام‌گیری شخصی
لاوروف : اروپا تصمیم به کناره گیری از مذاکرات صلح اوکراین گرفت
درگیری در اردوی تیم ملی تکواندو بانوان زیر 21 سال
روز مجلس و مجلسِ روز
پاپ : تشکیل کشور فلسطین تنها راه حل است
X
آگهی تبلیغاتی