×
بین الملل
شناسه خبر : 218136
تاریخ انتشار :

پوتین: ترامپ درباره تصاحب گرینلند جدی است

رئیس جمهور روسیه همچنین با اشاره به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و خواسته او برای تصاحب گرینلند اظهار داشت: «این ممکن است فقط در نگاه اول کسی را شگفت زده کند. اما عمیقاً اشتباه است که باور کنیم این نوعی صحبت‌های زیادی‌خواهانه از دولت جدید آمریکا است. ترامپ جدی است. در دراز مدت، آمریکا به‌دنبال تصاحب گرینلند و الحاق آن به خود است.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس جمهور روسیه در جلسه عمومی انجمن گفتگوی قطب شمال، با اشاره به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و خواسته او برای تصاحب گرینلند اظهار داشت: «ترامپ جدی است. در دراز مدت، آمریکا به‌دنبال تصاحب گرینلند و الحاق آن به خود است.»

 «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه شامگاه پجشنبه روسیه در جلسه عمومی انجمن گفتگوی قطب شمال اظهار داشت: «نقش و اهمیت قطب شمال برای کل جهان در حال افزایش است، اما رقابت ژئوپلیتیکی نیز در حال تشدید است. روسیه از همکاری برابر در منطقه قطب شمال حمایت می کند»

او ضمن توصیف روسیه به‌عنوان بزرگترین قدرت قطب شمال، اعلام کرد که مسکو آماده همکاری با همه کشورهای مسئول توسعه این منطقه است.

پوتین افزود: «همکاری های بین‌المللی در عرض‌های شمالی امروز روزهای سختی را سپری می‌کند. تعدادی از کشورها در مسیر رویارویی حرکت می‌کنند. مکانیسم شورای قطب شمال به دلیل انتخاب کشورهای غربی امروز تنزل یافته است.»

او اظهار داشت: «گفت و گو با غرب در مورد همکاری در زمینه اکوسیستم در قطب شمال محدود شده است، روسیه از همکاری در قالب شورای قطب شمال امتناع نمی کند. کشورهای ناتو امروز به شمال دور به عنوان سکوی پرتابی برای درگیری‌های احتمالی نگاه می‌کنند. روسیه به مشارکت سوئد و فنلاند در فعالیت‌های ناتو پاسخ خواهد داد.:

رئیس جمهور روسیه تأکید کرد: «روسیه اجازه تجاوز به حاکمیت خود را نخواهد داد، از منافع خود محافظت خواهد کرد.»

او همچنین گفت: «روسیه معتقد است که اگر کشورهای غربی به چنین کاری علاقه نشان دهند، می توان پروژه های مشترکی در قطب شمال انجام داد.»

پوتین تصریح کرد: «هرچه مواضع ما قوی‌تر باشد، نتایج مهم‌تری به دست می‌آید، فرصت‌های بیشتری برای راه‌اندازی پروژه‌های بین‌المللی جهانی در قطب شمال با مشارکت کشورهای دوست و احتمالاً کشورهای غربی خواهیم داشت، البته اگر آنها به همکاری با یکدیگر علاقه نشان دهند».

او ابراز اطمینان کرد که زمان چنین پروژه هایی قطعا فرا خواهد رسید، زیرا منطقه قطب شمال چشم انداز توسعه عظیمی دارد.

رئیس جمهور روسیه همچنین با اشاره به برخورداری این کشور از بزرگترین ناوگان یخ‌شکن در جهان، اظهار داشت: «این موقعیت‌ها باید تقویت شوند. روسیه باید یخ‌شکن های نسل جدید، از جمله یخ های هسته ای را راه‌اندازی کند.»

به گفته او، روسیه به ناوگان تجاری خود برای ناوبری در امتداد مسیر دریای شمالی، از جمله محموله، کشتی های نجات نیاز دارد.

پوتین همچنین اظهار داشت: «بلاروس، چین و امارات به توسعه زیرساخت های حمل و نقل قطب شمال علاقه نشان دادند. روسیه برای همکاری های بین المللی در ساخت ناوگان تجاری در قطب شمال باز است.»

رئیس جمهور روسیه همچنین با اشاره به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و خواسته او برای تصاحب گرینلند اظهار داشت: «این ممکن است فقط در نگاه اول کسی را شگفت زده کند. اما عمیقاً اشتباه است که باور کنیم این نوعی صحبت‌های زیادی‌خواهانه از دولت جدید آمریکا است. ترامپ جدی است. در دراز مدت، آمریکا به‌دنبال تصاحب گرینلند و الحاق آن به خود است.»

او اظهار داشت: «بدیهی است که آمریکا به ترویج منافع خود در قطب شمال ادامه دهد.»

اخیرا رئیس جمهور آمریکا گفت که ایالات متحده از نظر امنیت بین المللی به گرینلند نیاز دارد و تاکید کرد که "ما باید آن را داشته باشیم."

ترامپ در مصاحبه‌ای با پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدئو رامبل گفت: ما به گرینلند برای امنیت خود و امنیت بین‌المللی نیاز داریم. ما به آن نیاز داریم. ما باید آن را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: و این جزیره‌ای است که از نظر وضعیت دفاعی و حتی حالت تهاجمی، چیزی است که ما به آن نیاز داریم، به ویژه در مورد جهان با وضعیت کنونی ما باید آن را داشته باشیم."


ایسنا
کلید واژگان
ترامپپوتینگرینلند
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
X
آگهی تبلیغاتی