×
حوادث
شناسه خبر : 218108
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/07 ساعت 19:40
ثبت خودروی 15 میلیاردی به نام یک خانواده!

ثبت خودروی 15 میلیاردی به نام یک خانواده!

یک خانواده بانه‌ای در استان کردستان مدعی‌اند که یک خودرو 15 میلیاردی از سیستان و بلوچستان به نام آنان ثبت شده بدون آنکه خودشان مطلع باشند! به همین خاطر سبد کالا هم به آنان تعلق نگرفته است.

نورنیوز-گروه حوادث:  در روزگاری که تورم افسارگسیخته، سفره‌های بسیاری از خانواده‌های ایرانی را کوچک‌تر کرده، یارانه و سبد کالای دولتی، حکم نفس‌های آخر برای زنده ماندن را دارد. اما در این میان، خانواده‌ای از اهالی بانه، با معمایی عجیب و غریب روبرو شده‌اند؛ معمایی به نام "خودروی 15 میلیاردی"!

ماجرا از این قرار است که این خانواده که جزو دهک دوم جامعه محسوب می‌شوند، برای دریافت یارانه و سبد کالای خود به مراکز مربوطه مراجعه می‌کنند، اما با پاسخ منفی مواجه می‌شوند. دلیل این امر، وجود دو پلاک خودرو فعال به نام آن‌ها در سیستم ثبت شده است؛ یک پژو و یک لندکروز!

این خانواده، داشتن پلاک پژو را تأیید می‌کنند، اما از وجود خودروی "اف جی 75" که در منطقه کردستان به ونوشه معروف است و قیمتی حدود 15 میلیارد تومان دارد، اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند! برای روشن شدن ماجرا، آن‌ها به مرکز تعویض پلاک بانه مراجعه می‌کنند، اما با پاسخ قانع‌کننده مواجه نمی‌شوند.

در ادامه، این خانواده به سراغ دفاتر بیمه می‌روند و متوجه می‌شوند که خودروی ونوشه به نام خانم خانواده ثبت شده و از طریق فردی در استان سیستان و بلوچستان و با بیمه البرز، بیمه شده و چند سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد اما وقتی با این فرد تماس می‌گیرند، او نیز به طرز مشکوکی از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

خانم (س‌.‌ا) با هویت مشخص که این خودرو سواری تویوتا استیشن تیپ اف جی 75 به نامش ثبت شده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و ماجرا را این‌گونه توضیح داد: اخیراً که سبد کالا به خانواده‌ها داده شد، همسرم پیگیر شدند و گفتند که شاملتان نمی‌شود چراکه دو ماشین به نام شما ثبت شده است، گرچه یک خودرو پژو 83 که با قرض و وام خریده‌ایم اما تویوتا خیر! وقتی پلاک خودرو را بررسی کردیم در سیستان و بلوچستان و نامم ثبت شده است.

وی می‌گوید: در تماس تلفنی با مالک خودر (ع. ز) پیگیر این موضوع شدم پول پیشنهاد دادند، می‌خواهم بررسی شود که آیا این فرد عمداً این کار را کرده و آیا شغلش این کارهاست یا واقعیت پشت پرده چیست؟ 

اکنون، این خانواده بانه‌ای در میان انبوهی از ابهامات و سوالات بی‌جواب، سرگردان مانده‌اند. چگونه ممکن است خودرویی به ارزش 15 میلیارد تومان، بدون اطلاع آن‌ها به نامشان ثبت شده باشد؟ چه کسی پشت این ماجرا قرار دارد؟ و مهم‌تر از همه، تکلیف یارانه و سبد کالای آن‌ها چه می‌شود؟ از یک سوی دیگر این ادعا هم باید بررسی شود که آیا این خانم واقعیت را بیان کرده یا ماجرا چیز دیگری است.

شفاف‌سازی این پرونده، نه تنها برای این خانواده، بلکه درخواست افکار عمومی است. در شرایطی که بسیاری از خانواده‌ها برای تأمین مایحتاج اولیه زندگی خود با مشکل مواجه هستند، وجود چنین پرونده‌های پیچیده‌ای، قابل تأمل است. حال باید منتظر ماند و دید که مسئولان مربوطه، چه اقدامی انجام خواهند داد. خبرنگار تسنیم هر گونه اقدامی را شفاف اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

در ضمن مشخصات کامل به همراه تلفن این خانواده بانه‌ای در اختیار خبرگزاری تسنیم محفوظ و در صورت نیاز مسئولان استان قابل ارائه است.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
X
آگهی تبلیغاتی