×
حوادث
شناسه خبر : 218108
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/07 ساعت 19:40
ثبت خودروی 15 میلیاردی به نام یک خانواده!

ثبت خودروی 15 میلیاردی به نام یک خانواده!

یک خانواده بانه‌ای در استان کردستان مدعی‌اند که یک خودرو 15 میلیاردی از سیستان و بلوچستان به نام آنان ثبت شده بدون آنکه خودشان مطلع باشند! به همین خاطر سبد کالا هم به آنان تعلق نگرفته است.

نورنیوز-گروه حوادث:  در روزگاری که تورم افسارگسیخته، سفره‌های بسیاری از خانواده‌های ایرانی را کوچک‌تر کرده، یارانه و سبد کالای دولتی، حکم نفس‌های آخر برای زنده ماندن را دارد. اما در این میان، خانواده‌ای از اهالی بانه، با معمایی عجیب و غریب روبرو شده‌اند؛ معمایی به نام "خودروی 15 میلیاردی"!

ماجرا از این قرار است که این خانواده که جزو دهک دوم جامعه محسوب می‌شوند، برای دریافت یارانه و سبد کالای خود به مراکز مربوطه مراجعه می‌کنند، اما با پاسخ منفی مواجه می‌شوند. دلیل این امر، وجود دو پلاک خودرو فعال به نام آن‌ها در سیستم ثبت شده است؛ یک پژو و یک لندکروز!

این خانواده، داشتن پلاک پژو را تأیید می‌کنند، اما از وجود خودروی "اف جی 75" که در منطقه کردستان به ونوشه معروف است و قیمتی حدود 15 میلیارد تومان دارد، اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند! برای روشن شدن ماجرا، آن‌ها به مرکز تعویض پلاک بانه مراجعه می‌کنند، اما با پاسخ قانع‌کننده مواجه نمی‌شوند.

در ادامه، این خانواده به سراغ دفاتر بیمه می‌روند و متوجه می‌شوند که خودروی ونوشه به نام خانم خانواده ثبت شده و از طریق فردی در استان سیستان و بلوچستان و با بیمه البرز، بیمه شده و چند سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد اما وقتی با این فرد تماس می‌گیرند، او نیز به طرز مشکوکی از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

خانم (س‌.‌ا) با هویت مشخص که این خودرو سواری تویوتا استیشن تیپ اف جی 75 به نامش ثبت شده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و ماجرا را این‌گونه توضیح داد: اخیراً که سبد کالا به خانواده‌ها داده شد، همسرم پیگیر شدند و گفتند که شاملتان نمی‌شود چراکه دو ماشین به نام شما ثبت شده است، گرچه یک خودرو پژو 83 که با قرض و وام خریده‌ایم اما تویوتا خیر! وقتی پلاک خودرو را بررسی کردیم در سیستان و بلوچستان و نامم ثبت شده است.

وی می‌گوید: در تماس تلفنی با مالک خودر (ع. ز) پیگیر این موضوع شدم پول پیشنهاد دادند، می‌خواهم بررسی شود که آیا این فرد عمداً این کار را کرده و آیا شغلش این کارهاست یا واقعیت پشت پرده چیست؟ 

اکنون، این خانواده بانه‌ای در میان انبوهی از ابهامات و سوالات بی‌جواب، سرگردان مانده‌اند. چگونه ممکن است خودرویی به ارزش 15 میلیارد تومان، بدون اطلاع آن‌ها به نامشان ثبت شده باشد؟ چه کسی پشت این ماجرا قرار دارد؟ و مهم‌تر از همه، تکلیف یارانه و سبد کالای آن‌ها چه می‌شود؟ از یک سوی دیگر این ادعا هم باید بررسی شود که آیا این خانم واقعیت را بیان کرده یا ماجرا چیز دیگری است.

شفاف‌سازی این پرونده، نه تنها برای این خانواده، بلکه درخواست افکار عمومی است. در شرایطی که بسیاری از خانواده‌ها برای تأمین مایحتاج اولیه زندگی خود با مشکل مواجه هستند، وجود چنین پرونده‌های پیچیده‌ای، قابل تأمل است. حال باید منتظر ماند و دید که مسئولان مربوطه، چه اقدامی انجام خواهند داد. خبرنگار تسنیم هر گونه اقدامی را شفاف اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

در ضمن مشخصات کامل به همراه تلفن این خانواده بانه‌ای در اختیار خبرگزاری تسنیم محفوظ و در صورت نیاز مسئولان استان قابل ارائه است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم