×
بین الملل
شناسه خبر : 218087
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/07 ساعت 17:08
شلیک دو موشک یمنی به مرکز اراضی اشغالی+فیلم

شلیک دو موشک یمنی به مرکز اراضی اشغالی+فیلم

رسانه‌های رژیم صهیونیستی و نهادهای امنیتی این رژیم از حمله موشکی توسط یمن علیه نقاط مرکزی اراضی اشغالی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی از شلیک یک موشک از سمت یمن به سوی مناطق مرکزی اراضی اشغالی خبر داد.

سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد آژیرهای خطر در برخی از مناطق اراضی اشغالی فعال شد که به دلیل شلیک موشک از سوی یمن بوده است.

فرماندهی جبهه داخلی ارتش رژیم صهیونیستی نیز از فعال شدن آژیرهای خطر در ۲۵۵ نقطه از اراضی اشغالی خبر داد.

همچنین روزنامه اسرائیل هیوم اعلام کرد آژیرهای خطر در قدس و شارون در پی شلیک موشک از سوی یمن فعال شده است.

این در حالی است که شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی از رصد ۲ موشک شلیک شده از سوی یمن به سمت مناطق مرکزی رژیم صهیونیستی خبر داده است.

تلویزیون العربی از شنیده شدن صدای انفجار در بیت لحم و شمال الخلیل خبر داد.

همچنین شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد بقایای موشک در نزدیک شهرک "میفو حورون" در نزدیک رام الله سقوط کرده است.

نیروهای امدادی اسرائیلی در حال بررسی برخی نقاط در مرکز اراضی اشغالی پس از فعال شدن آژیرهای خطر هستند چرا که احتمال سقوط بقایای موشک‌ها در جریان عملیات هدف قرار دادن موشک‌های مهاجم و سقوط آنها و مجروحیت افراد وجود دارد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند صدها نفر از شهرک نشینان پس از فعال شدن آژیرهای خطر به سوی پناهگاه‌ها فرار کرده‌اند.

روزنامه یدیعوت آحرونوت نیز اعلام کرد در پی این حمله موشکی تمامی پروازها در فرودگاه بن گوریون لغو شده است.

آژیرهای خطر پس از شلیک دو موشک از سوی یمن فعال شد و شهرک نشینان در جریان برگزاری کنفرانس بین‌المللی مبارزه با "یهود ستیزی" در قدس اشغالی که توسط وزارت امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی برگزار شد، مخفی شدند. 

 نیروهای مسلح یمن از حمله موفق موشکی به فرودگاه بن گوریون خبر داد

نیروهای مسلح یمن در پی حمله موشکی علیه نقاط مرکزی اراضی اشغالی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد:

در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و پشتیبانی از مقاومت مجاهد فرودگاه بن گوریون در منطقه یافای اشغالی توسط نیروی موشکی و با استفاده از یک موشک بالستیک ذوالفقار مورد اصابت قرار گرفت و یک هدف نظامی دیگر در یافای اشغالی با یک موشک مافوق صوت فلسطین ۲ مورد حمله قرار گرفت و اهداف این عملیات به فضل خداوند با موفقیت محقق گردید.

در واکنش به تجاوز پیاپی آمریکا علیه کشور ما نیروی موشکی، نیروی پهپادی و نیروی دریایی یک عملیات مشترک انجام داده که طی آن کشتی‌های دشمن در دریای سرخ به ویژه ناو هواپیمابر آمریکایی ترومن با چند موشک بالستیک، هدایت شونده و همچنین پهپاد مورد اصابت قرار گرفتند.

از جمله نتایج عملیات تقابل و مواجهه در روزهای گذشته شکست تلاش‌های دشمن برای پیشروی کشتی‌های جنگی آنان به سوی مناطق جنوبی دریای سرخ و ناکامی تمام تلاش‌های آنان برای توسعه تجاوزاتشان به کشور ما از طریق حملات هوایی و دریایی بوده است.

نیروهای مسلح یمن تاکید دارد تجاوز آمریکا تنها ثبات و ایستادگی یمنی‌ها را افزایش داده و تقابلات چند روز گذشته تنها آغازی بر توسعه تدریجی عملیات دفاعی در روزهای آینده بوده است و دشمن استقامت و سرسختی بیشتری از فرزندان یمنی که از اراده و عزم و ایمان راسخ برخوردارند مشاهده خواهد کرد.

ما همچنان به جلوگیری از دریانوردی کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ و دریای عربی ادامه داده و از حمایت و پشتیبانی از برادران مقاوم و مظلوم خود در غزه تا توقف تجاوز و محاصره علیه آنان دست نخواهیم کشید.

بیانیه نیروهای مسلح یمن پس از حمله موشکی به سرزمین‌های اشغالی

سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد: در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، یگان موشکی نیروهای مسلح یمن فرودگاه بن‌گورین را با یک موشک ذوالفقار و جنوب یافای اشغالی را با موشک فرا صوتی هدف قرار داد؛ این موشک ها به اهداف خود اصابت کردند.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در تشریح عملیات امروز علیه سرزمین های اشغالی گفت: فرودگاه بن‌گورین، یافای اشغالی و ناو هواپیمابر ترومن را با موشک و پهپاد هدف قرار دادیم

وی افزود: همچنین نیروهای موشکی، پهپادی و دریایی یمن، عملیات نظامی مشترکی را انجام و در آن شناورهای دشمن را هدف قرار دادند. در این عملیات ناو هواپیمابر ترومن هدف قرار گرفت؛ این عملیات با هواپیما، موشک بالستیک و کروز و  پهپاد انجام شد.

 سریع تاکید کرد: عملیات ما طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: نیروهای دشمن برخی از مناطق یمن را هدف قرار دادند که اقدام تجاوزگرانه به شمار می‌رود. نیروهای مسلح یمن تاکید می‌کند تجاوزگری آمریکایی‌ها سبب سستی اراده یمنی ها نخواهد شد و طی روزهای آینده عملیات های ما علیه دشمن ادامه خواهد داشت. دشمن خواهد دید که عملیات های یمنی ها به علت اراده و عزم راسخی که دارند افزایش خواهد یافت. همچنان ما کشتی های اسرائیلی را در دو دریای عرب و دریای سرخ هدف قرار خواهیم داد. این عملیات های ما تا زمان توقف عملیات دشمن و رفع محاصره علیه نوار غزه ادامه خواهد داشت.

نیروهای مسلح یمن تأکید می‌کنند که تجاوزات آمریکا تنها عزم و پایداری یمنی‌ها را افزایش می‌دهد و رویارویی‌های روزهای گذشته تنها آغازی برای گسترش تدریجی عملیات دفاعی در روزهای آینده خواهد بود و دشمن شاهد قدرت بیشتر فرزندان یمنِ سرسخت با اراده، استوار، با عزم و ایمان خواهد بود.

سریع گفت: ما به جلوگیری از تردد دریایی اسرائیل در دریای سرخ و دریای عرب ادامه می‌دهیم و به حمایت و پشتیبانی از برادران مظلوم و مقاوم خود در غزه تا توقف تجاوزات علیه آن‌ها و برداشته شدن محاصره‌شان پایبند هستیم.
واللهُ حسبُنا ونعمَ الوکیل، نعمَ المولی ونعمَ النصیر


 


اخبار مرتبط
شلیک مجدد موشک از یمن و تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 08:34
شلیک مجدد موشک از یمن و تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد یک فروند موشک از یمن شلیک شده که منجر به فعال شدن آژیرهای هشدار در مناطق مرکزی اسرائیل، از جمله تل‌آویو و اورشلیم، و شنیده شدن صدای انفجارها گردید؛ این حمله باعث تعطیلی موقت آسمان فرودگاه بن‌گوریون شد
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
یکشنبه 1404/05/26 ساعت 21:51
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
رسانه‌های رژیم صهیونیستی به آماری از موشک‌های شلیک شده از یمن به اراضی اشغالی طی پنج ماه گذشته اشاره و اعلام کردند در این مدت 70 موشک شلیک شده است.
سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در استان ذمار /حمله موشکی ارتش یمن به فرودگاه بن گوریون
پنج‌شنبه 1403/12/30 ساعت 09:33
تحولات یمن؛
سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در استان ذمار /حمله موشکی ارتش یمن به فرودگاه بن گوریون
به گزارش شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در یمن افزود که یک پهپاد آمریکایی از نوع «ام کیو 9» (MQ9) در استان ذمار سرنگون شد.همچنین رسانه های رژیم صهیونیستی از به صدا در آمدن آژیر خطر در تل آویو در پی شلیک یک موشک از یمن به سمت سرزمین های اشغالی فلسطین و مصدوم شدن 13 صهیونیست خبر دادند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
X
آگهی تبلیغاتی