×
ورزشی
شناسه خبر : 218086
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/07 ساعت 15:45
روایت گل محمدی از جادوگری در فوتبال

روایت گل محمدی از جادوگری در فوتبال

یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی فولاد، در گفت‌وگو با کامران نجف‌زاده در برنامه نوروزی 404 برای اولین بار درباره مواجهه‌اش با جادوگری در فوتبال ایران صحبت کرد. او از یک پیش‌بینی عجیب و باورنکردنی پرده برداشت که طی آن، فردی ناشناس دقیقه و نوع گل تیمش را قبل از بازی به‌طور دقیق پیش‌بینی کرده بود!

نورنیوز-گروه ورزشی: یحیی گل محمدی گفت: دورانی که پرسپولیس بودم سرپرست تیم به من زنگ زد گفت با یک شماره‌ای تماس بگیر؛ می‌تواند کمک کند؛ من گفتم اعتقادی ندارم. صحبت کردم با آن شخص و به من گفت ترکیب را چگونه بچین، بازی بعدی را ۱-۰ میبرید، گل هم دقیقه ۴۳ با پنالتی است؛ دقیقا همین اتفاق افتاد!

یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی فولاد، در گفت‌وگو با کامران نجف‌زاده در برنامه نوروزی ۴۰۴ برای اولین بار درباره مواجهه‌اش با جادوگری در فوتبال ایران صحبت کرد. او از یک پیش‌بینی عجیب و باورنکردنی پرده برداشت که طی آن، فردی ناشناس دقیقه و نوع گل تیمش را قبل از بازی به‌طور دقیق پیش‌بینی کرده بود! یحیی اشاره‌ای به بازی نکرد اما شواهد از این قرار است که این باری به هفته دوم لیگ بیستم و بازی صنعت نفت برمی‌گردد که سرخ‌ها با پنالتی گرفتن کنعانی و گلزنی سیامک نعمتی اولین برد فصل را به دست آوردند.

گل‌محمدی همچنین به ماجرای یک پاکت مشکوک حاوی اسامی عجیب و اشیای ناشناخته اشاره کرد که در ورودی رختکن تیمش کشف شده بود. او تأکید کرد که هیچ‌گاه به این مسائل اعتقادی نداشته اما به‌وضوح شاهد تلاش‌هایی برای استفاده از این روش‌ها در فوتبال ایران بوده است.

این سرمربی پرافتخار فوتبال ایران، جزئیات بیشتری از این اتفاقات عجیب را مطرح کرد که می‌تواند یکی از بحث‌برانگیزترین افشاگری‌های سال‌های اخیر درباره جادوگری در فوتبال ایران باشد.

گل‌محمدی با تایید اینکه جادوگری را از نزدیک دیده گفت: «یه افسر امنیتی داریم که کنار تیمه. اومد به من گفت که یه پاکتی بالای ورودی رختکن جاسازی شده بود. همون لحظه که وارد شدیم، چیزی نگفت، اما بعداً توضیح داد که اون پاکت رو باز کردن و توش حروف عجیب و غریب، اسامی نامفهوم و حتی یه سری چیزهای شبیه به استخوان وجود داشته!»

او در ادامه گفت: «بهش گفتم خب چرا همون موقع بهم نگفتی؟ گفت نمی‌خواستم ذهنتو درگیر کنم. ازش پرسیدم که چرا حداقل عکس یا فیلمی نگرفتی؟ ولی گویا اون شیء مشکوک رو تحویل ناظر بازی داده بودن.»

یحیی گل‌محمدی در ادامه درباره یک خاطره دیگر از دوران مربیگری‌اش در پرسپولیس صحبت کرد: «زمانی که سرمربی پرسپولیس بودم، یه روز سرپرست تیم بهم زنگ زد و گفت یه نفر هست که می‌تونه خیلی به شما کمک کنه. از من خواست که با یه شماره تماس بگیرم. گفتم بابا دست از سرم بردار، اصلاً اعتقادی به این چیزا ندارم!»

او ادامه داد: «اما اونقدر اصرار کرد که حتی مدیرعامل هم شاید ۱۰۰ بار به من زنگ زد که این تماس رو بگیرم! آخرش گفتم باشه، زنگ می‌زنم که خیالتون راحت بشه.»

گل‌محمدی که خودش را فردی بی‌اعتقاد به جادوگری معرفی می‌کند، با این حال از یک پیش‌بینی عجیب گفت که او را برای لحظاتی به فکر فرو برد: «وقتی زنگ زدم، اون طرف گفت که بازیکن شماره دو و هفت رو فلان جا بگذار… گفتم بابا این چیزها اصلا به تو ربطی ندارد. بعد گفت بازی بعدی‌تون رو ۱-۰ می‌برید، گلتون دقیقه ۴۳ با پنالتی زده می‌شه. خندیدم و گفتم بابا چی داری می‌گی؟!»

اما اتفاق عجیب‌تر در زمین رخ داد: «بازی شروع شد. دقیقاً دقیقه ۴۳ یه پنالتی برای ما گرفته شد! همون لحظه ناخودآگاه سرمو بردم سمت اسکوربورد که ببینم چند دقیقه است! دقیقاً ۴۳ بود! بعد پنالتی گل شد و بازی هم ۱-۰ تموم شد!»

گل‌محمدی با وجود این تجربه‌های عجیب، تأکید کرد که هیچ وقت به جادوگری اعتقاد نداشته و ندارد: «دیگر به او زنگ نزدم و بعد از اون بازی، پیش‌بینی‌های دیگه‌ای هم کرد که همش اشتباه از آب دراومد. ولی چیزی که هست، اینه که این چیزا توی فوتبال ایران وجود داره، هرچند خودم هیچ وقت اعتقادی نداشتم.»


اخبار مرتبط
ارتباط سرمربی تیم لیگ برتری با جادوگر درست نیست!
جمعه 1404/06/07 ساعت 20:30
ارتباط سرمربی تیم لیگ برتری با جادوگر درست نیست!
سرپرست یکی از تیم‌های لیگ برتر فوتبال ایران به دلیل عدم حضور در جلسات کمیته اخلاق، با محرومیت 6 ماهه مواجه شد؛ شایعات مربوط به ارتباط این محرومیت با مسائل داوری یا جادوگری تکذیب شد.
یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم
دوشنبه 1404/01/11 ساعت 09:49
یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم
سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.
مصاحبه جنجالی گل‌محمدی را به کمیته اخلاق کشاند/عذرخواهی یحیی از پرسپولیسی‌ها
یکشنبه 1404/01/10 ساعت 14:15
مصاحبه جنجالی گل‌محمدی را به کمیته اخلاق کشاند/عذرخواهی یحیی از پرسپولیسی‌ها
مصاحبه جنجالی یحیی گل‌محمدی در تعطیلات نوروزی کار دست او داد و باعث شد به همراه افشین پیروانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت شود.
یحیی گل‌محمدی: مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشتم
سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 11:04
یحیی گل‌محمدی: مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشتم
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان خبر مذاکره با پرسپولیس برای قبول هدایت این باشگاه را رد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ارگانوئید جدید زخم کبدی را شبیه سازی می کند
جاده باستانی از زیر آب سر بیرون آورد
پهپادها غیرمرگبار می شوند
پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس 6 شهرستان خوزستان
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 11 آبان1404
2 کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان
وزیر خزانه‌داری آمریکا: چین در بسیاری از موارد «شریک غیرقابل اعتمادی» است
قسام جسد 3 اسیر صهیونیست را تحویل می دهد
برگزاری نخستین نشست کمیته ویژه امور دریای خزر
استاندار: نباید در تهران بارگذاری جمعیتی جدیدی ایجاد شود
کاراته ایران نایب‌ قهرمان مسابقات بین‌المللی روسیه شد
بازدید فرمانده کل سپاه از توان رزم شمال کشور
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند
حملات رژیم صهیونیستی به غزه با وجود آتش‌بس ادامه دارد
عملیات دستگیری گروه کلاهبرداری تلگرامی
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
مخالفت عراقی‌ها با هر نوع تخلف انتخاباتی
افزایش 15 درصدی تولید خودرو
نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
واردات بیش از 5 میلیون و 300 هزار دز واکسن تب برفکی
شهادت 236 نفر در غزه از زمان برقراری آتش‌بس
پرداخت 1.5 همت غرامت به کشاورزان خسارت دیده
طارمی به یک رکورد تاریخی در یونان نزدیک می شود
انفجار در الحسکه سوریه
پخش یک جنگ شبانه از شبکه یک سیما
اعلام شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه طرح مادران + جداول
امضای توافقنامه آب میان ترکیه و عراق
خلع نظامی اندرو از سوی پادشاه انگلیس
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری سال 1405
مقاومت فلسطین: معاهده بالفور تروریسم علیه ملت ما بود
هشدار هواشناسی به کشاورزان با ورود هوای سرد
فرد سالمند آزار در آبادان راهی زندان شد
توقیف فیلم سینمایی «آنتیک» به‌دلیل کپی‌برداری غیرمجاز
موافقت تل‌آویو با عبور اعضای حماس از خط زرد
هدف آمریکا از حضور در کارائیب، تقابل با روسیه و چین
پیام احساسی قلعه‌نویی برای برانکو
کاخ سفید، توافق با چین را پیروزی بزرگ نامید
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند!/ یمن تهدید بزرگی است
مخالفت مقتدی صدر با مشارکت در انتخابات پارلمانی عراق
قوه قضائیه تکذیب کرد؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم
آنتی‌بیوتیک، پسته و بادام نیست!
ارتش اسرائیل خودروهای چینی افسرانش را جمع‌آوری می‌کند
آغاز ثبت نام آزمون سردفتری ازدواج و طلاق
بازگشت پروازهای اتریش در مسیر وین-تهران-وین از امشب/ پروازهای لوفت‌هانزا از اواسط آذرماه
طلای خاکستری؛ چگونه اورانیوم نقشه قدرت جهان را تغییر داد؟
گام‌های مردد ترامپ در انتخابات فرمانداری
اخراج از امارات تنها برای یک بطری پپسی!
X
آگهی تبلیغاتی