×
ورزشی
شناسه خبر : 218086
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/07 ساعت 15:45
روایت گل محمدی از جادوگری در فوتبال

روایت گل محمدی از جادوگری در فوتبال

یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی فولاد، در گفت‌وگو با کامران نجف‌زاده در برنامه نوروزی 404 برای اولین بار درباره مواجهه‌اش با جادوگری در فوتبال ایران صحبت کرد. او از یک پیش‌بینی عجیب و باورنکردنی پرده برداشت که طی آن، فردی ناشناس دقیقه و نوع گل تیمش را قبل از بازی به‌طور دقیق پیش‌بینی کرده بود!

نورنیوز-گروه ورزشی: یحیی گل محمدی گفت: دورانی که پرسپولیس بودم سرپرست تیم به من زنگ زد گفت با یک شماره‌ای تماس بگیر؛ می‌تواند کمک کند؛ من گفتم اعتقادی ندارم. صحبت کردم با آن شخص و به من گفت ترکیب را چگونه بچین، بازی بعدی را ۱-۰ میبرید، گل هم دقیقه ۴۳ با پنالتی است؛ دقیقا همین اتفاق افتاد!

یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی فولاد، در گفت‌وگو با کامران نجف‌زاده در برنامه نوروزی ۴۰۴ برای اولین بار درباره مواجهه‌اش با جادوگری در فوتبال ایران صحبت کرد. او از یک پیش‌بینی عجیب و باورنکردنی پرده برداشت که طی آن، فردی ناشناس دقیقه و نوع گل تیمش را قبل از بازی به‌طور دقیق پیش‌بینی کرده بود! یحیی اشاره‌ای به بازی نکرد اما شواهد از این قرار است که این باری به هفته دوم لیگ بیستم و بازی صنعت نفت برمی‌گردد که سرخ‌ها با پنالتی گرفتن کنعانی و گلزنی سیامک نعمتی اولین برد فصل را به دست آوردند.

گل‌محمدی همچنین به ماجرای یک پاکت مشکوک حاوی اسامی عجیب و اشیای ناشناخته اشاره کرد که در ورودی رختکن تیمش کشف شده بود. او تأکید کرد که هیچ‌گاه به این مسائل اعتقادی نداشته اما به‌وضوح شاهد تلاش‌هایی برای استفاده از این روش‌ها در فوتبال ایران بوده است.

این سرمربی پرافتخار فوتبال ایران، جزئیات بیشتری از این اتفاقات عجیب را مطرح کرد که می‌تواند یکی از بحث‌برانگیزترین افشاگری‌های سال‌های اخیر درباره جادوگری در فوتبال ایران باشد.

گل‌محمدی با تایید اینکه جادوگری را از نزدیک دیده گفت: «یه افسر امنیتی داریم که کنار تیمه. اومد به من گفت که یه پاکتی بالای ورودی رختکن جاسازی شده بود. همون لحظه که وارد شدیم، چیزی نگفت، اما بعداً توضیح داد که اون پاکت رو باز کردن و توش حروف عجیب و غریب، اسامی نامفهوم و حتی یه سری چیزهای شبیه به استخوان وجود داشته!»

او در ادامه گفت: «بهش گفتم خب چرا همون موقع بهم نگفتی؟ گفت نمی‌خواستم ذهنتو درگیر کنم. ازش پرسیدم که چرا حداقل عکس یا فیلمی نگرفتی؟ ولی گویا اون شیء مشکوک رو تحویل ناظر بازی داده بودن.»

یحیی گل‌محمدی در ادامه درباره یک خاطره دیگر از دوران مربیگری‌اش در پرسپولیس صحبت کرد: «زمانی که سرمربی پرسپولیس بودم، یه روز سرپرست تیم بهم زنگ زد و گفت یه نفر هست که می‌تونه خیلی به شما کمک کنه. از من خواست که با یه شماره تماس بگیرم. گفتم بابا دست از سرم بردار، اصلاً اعتقادی به این چیزا ندارم!»

او ادامه داد: «اما اونقدر اصرار کرد که حتی مدیرعامل هم شاید ۱۰۰ بار به من زنگ زد که این تماس رو بگیرم! آخرش گفتم باشه، زنگ می‌زنم که خیالتون راحت بشه.»

گل‌محمدی که خودش را فردی بی‌اعتقاد به جادوگری معرفی می‌کند، با این حال از یک پیش‌بینی عجیب گفت که او را برای لحظاتی به فکر فرو برد: «وقتی زنگ زدم، اون طرف گفت که بازیکن شماره دو و هفت رو فلان جا بگذار… گفتم بابا این چیزها اصلا به تو ربطی ندارد. بعد گفت بازی بعدی‌تون رو ۱-۰ می‌برید، گلتون دقیقه ۴۳ با پنالتی زده می‌شه. خندیدم و گفتم بابا چی داری می‌گی؟!»

اما اتفاق عجیب‌تر در زمین رخ داد: «بازی شروع شد. دقیقاً دقیقه ۴۳ یه پنالتی برای ما گرفته شد! همون لحظه ناخودآگاه سرمو بردم سمت اسکوربورد که ببینم چند دقیقه است! دقیقاً ۴۳ بود! بعد پنالتی گل شد و بازی هم ۱-۰ تموم شد!»

گل‌محمدی با وجود این تجربه‌های عجیب، تأکید کرد که هیچ وقت به جادوگری اعتقاد نداشته و ندارد: «دیگر به او زنگ نزدم و بعد از اون بازی، پیش‌بینی‌های دیگه‌ای هم کرد که همش اشتباه از آب دراومد. ولی چیزی که هست، اینه که این چیزا توی فوتبال ایران وجود داره، هرچند خودم هیچ وقت اعتقادی نداشتم.»


اخبار مرتبط
برگزاری مراسم معارفه گل‌محمدی در دهوک عراق
چهارشنبه 1405/04/03 ساعت 22:27
برگزاری مراسم معارفه گل‌محمدی در دهوک عراق
مراسم معارفه سرمربی ایرانی تیم فوتبال دهوک عراق برگزار شد.
ارتباط سرمربی تیم لیگ برتری با جادوگر درست نیست!
جمعه 1404/06/07 ساعت 20:30
ارتباط سرمربی تیم لیگ برتری با جادوگر درست نیست!
سرپرست یکی از تیم‌های لیگ برتر فوتبال ایران به دلیل عدم حضور در جلسات کمیته اخلاق، با محرومیت 6 ماهه مواجه شد؛ شایعات مربوط به ارتباط این محرومیت با مسائل داوری یا جادوگری تکذیب شد.
یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم
دوشنبه 1404/01/11 ساعت 09:49
یحیی گل‌محمدی: در کمیته اخلاق توضیح می‌دهم/ در صف اول مبارزه با خرافات هستم
سرمربی تیم فولاد پیرامون صحبت‌های خود و حواشی روزهای اخیر گفت: اتفاقات آنقدر مهم نبود که ساعتی پیش از مسابقه این حواشی و احضار پیش بیاید؛ خودم در صف اول مبارزه با خرافات هستم و هر کمکی باشد، انجام می‌دهم و کسی جرات ندارد خودش را به من نزدیک کند.
مصاحبه جنجالی گل‌محمدی را به کمیته اخلاق کشاند/عذرخواهی یحیی از پرسپولیسی‌ها
یکشنبه 1404/01/10 ساعت 14:15
مصاحبه جنجالی گل‌محمدی را به کمیته اخلاق کشاند/عذرخواهی یحیی از پرسپولیسی‌ها
مصاحبه جنجالی یحیی گل‌محمدی در تعطیلات نوروزی کار دست او داد و باعث شد به همراه افشین پیروانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت شود.
یحیی گل‌محمدی: مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشتم
سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 11:04
یحیی گل‌محمدی: مذاکره‌ای با پرسپولیس نداشتم
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان خبر مذاکره با پرسپولیس برای قبول هدایت این باشگاه را رد کرد.
نظرات

آخرین اخبار
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم
اپل قیمت محصولاتش را افزایش داد
گنده‌گویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به زبان فارسی علیه ایران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 5 تیر 1405
متخصصان روس‌اتم به‌زودی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازمی‌گردند
افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما در استان اصفهان
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 تیر 1405
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
پایان هشدار امنیتی در امارات پس از اعلام خطر حمله موشکی
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود
خدمات کارت‌های بانک ملی امشب موقتاً قطع می‌شود
اریک پرینس: به ترامپ درباره ایران توصیه‌های بدی شده بود
آغاز فعالیت استقلال خوزستان برای لیگ برتر با تست‌گیری از جوانان
تحویل 22 خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا به ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هجدهم
حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه
تشدید رقابت امنیتی آمریکا بر سر کابل‌های اینترنت جهانی با تصویب قوانین جدید
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد