×
بین الملل
شناسه خبر : 217854
تاریخ انتشار :

ارائه پاسخ به نامه ترامپ در چه مرحله ای است؟

«سید عباس عراقچی» و «آرارات میرزویان» وزیران امور خارجه ایران و ارمنستان روز سه‌شنبه و پس از دیدار و گفت وگو با یکدیگر در ایروان، در یک نشست خبری مشترک شرکت کردند.وزیر خارجه ایران در کنفرانس خبری مشترک با همتای ارمنستانی خود گفت: ما هنوز به نامه رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ نداده‌ایم و این پاسخ در دست تهیه است و به زودی از طریق مقتضی و به شکل مقتضی ارائه می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: «سید عباس عراقچی» و «آرارات میرزویان» وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان روز سه‌شنبه و پس از دیدار و گفت وگو با یکدیگر در ایروان، در یک نشست خبری مشترک شرکت کردند.
 
عراقچی در ابتدای این نشست خبری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ارمنستان گفت: به دعوت دوست عزیزم، آقای آرارات میرزویان برای ادامه رایزنی‌های سیاسی بین وزارت‌های خارجه دو کشور در ایروان به سر می‌برم. ما در مذاکرات خود، ضمن مرور روابط دو کشور در سال گذشته، در خصوص چشم‌انداز توسعه روابط دوستانه بین دو کشور تبادل‌نظر کردیم و برای تبادل هیات‌های عالی‌رتبه در ماه‌های آینده هماهنگی انجام دادیم.

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ما در مورد مسائل منطقه قفقاز جنوبی خصوصا تحولات جاری از نزدیک تبادل‌نظر کردیم»، گفت: ما از توافق جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان در خصوص متن معاهده صلح استقبال می‌کنیم و معتقد هستیم امضای هر چه سریعتر این توافق می‌تواند به تقویت صلح و ثبات در منطقه و همچنین توسعه اقتصادی منطقه کمک شایانی کند. ما هر دو کشور را ترغیب می‌کنیم که در اسرع وقت این توافق نهایی‌شده را امضا کنند.
 
او همچنین تاکید کرد: ما از استقلال و تمامیت ارضی کشورهای منطقه حمایت می‌کنیم و مخالف هرگونه تغییری در مرزهای بین‌المللی و تغییر ژئوپلتیک منطقه هستیم و این موضع ثابت و تغییرناپذیر جمهوری اسلامی ایران است. به اعتقاد ما، مسائل منطقه باید در درون منطقه و از طریق گفت‌وگو و مسیر دیپلماسی و بدون توسل به اعمال زور، حل‌وفصل شود.

عراقچی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از توسعه همکاری‌های اقتصادی از حمله گشایش مسیرهای ارتباطی و مواصلاتی با رعایت حاکمیت ملی، احترام به تمامیت ارضی و قوانین ملی کشورها و بر اساس حقوق و منافع متقابل حمایت می‌کند.
 
او با بیان اینکه «ما امروز به صورت مفصل درباره روابط دوجانبه صحبت کردیم»، تصریح کرد: خوشبختانه روند رو به رشدی در حوزه‌های مختلف وجود دارد. در مبادلات تجاری، اجرای طرح‌های اقتصادی مشترک، ارتباطات مردمی، گردشگری و همکاری‌های علمی وجود دارد و ما توافق کردیم که از ظرفیت‌های موجود در دو کشور برای توسعه بیش از پیش مناسبات بهره بگیریم.
 
وزیر خارجه ایران همچنین در پاسخ به سوالی گفت: جمهوری اسلامی ایران از امضای توافق صلح بین ارمنستان و آذربایجان حمایت می‌کند و ما امیدواریم که هرچه زودتر تصمیم نهایی در این زمینه از سوی دو کشور برای امضای این توافق گرفته شود.
 
او با بیان اینکه  امضای این توافق را برای صلح و ثبات منطقه قفقاز و گسترش همکاری‌های اقتصادی مهم می‌دانیم گفت: امیدواریم که موانع برای امضای این توافق برطرف شود و این توافق امضا شود.
 
عراقچی خطاب به خبرنگار پرسش کننده گفت: همان‌طور که گفتید خطر افزایش تنش در منطقه وجود دارد و امیدواریم که این خطر به حداقل برسد و ما شاهد صلح و ثبات در منطقه باشیم موضوعی که به نفع همه است.
 
وزیر خارجه ایران همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با موضوع تردد راننده‌ها و کامیون‌ها بین دو کشور  و برخی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد گفت: ما در  این ارتباط امروز صحبت کردیم، توافق داریم که باید مسیر تردد برای راننده‌ها و کامیون‌ها آسان باشد و هزینه‌ها کاهش پیدا کند تا ارتباطات حمل و نقلی و تجاری بین دو کشور گسترش پیدا کند و در این خصوص کمیته مشترکی تاسیس شده تا مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد رفع شود.
 
عراقچی در ادامه نشست خبری مشترک با همتای ارمنستانی خود در ایروان در پاسخ به سوالی در ارتباط با پاسخ ایران به نامه ترامپ گفت: ما هنوز به نامه رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ نداده‌ایم و این پاسخ در دست تهیه است و به زودی از طریق مقتضی و به شکل مقتضی ارائه می‌شود.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گوشی قاپی عجیب راکب موتورسوار در خیابان گاز مشهد + فیلم
فروش مشروبات الکلی در بستنی فروشی در تهران
ناصر علیخواه، نویسنده، معلم و پژوهشگر درگذشت
واردات خودرو با ارز شخصی در راه است!
نوجوان ایرانی در رقابت‌های جهانی پینگ‌پنگ طلا گرفت
قتل کبری رضایی دختر افغان توسط مرد ایرانی + جزئیات
پیام تسلیت پزشکیان به هند پس از فاجعه هوایی مرگبار
جام جهانی باشگاه‌ها 2025 با قضاوت فغانی بزگزار می شود
ترامپ: ما به توافق با ایران نسبتا نزدیک هستیم و من ترجیح می‌دهم که توافق کنیم
صالحی: تندیس آرش کمانگیر در ونک، بازتابی از هویت و غرور ملی است
تصاویری از لحظه برخاستن و سقوط هواپیمای مسافربری هند
جدیدترین نرخ محصولات ایران خودرو پس از افزایش قیمتها+ جدول قیمت ها
آتش‌سوزی در پتروشیمی بوشهر + جزئیات و تعداد جان باختگان
نقشه ترافیکی بزرگ‌ترین مهمانی سال اعلام شد + فیلم
تسلیت بقایی به دولت و مردم هند پس از سقوط هواپیما
هشدار شرکت توانیر به مصرف برق در آستانه ورود موج گرما
دومین دیدار دوستانه ایران قطعی شد + زمان برگزاری دیدار
نورنما | غدیر، ریزش باران الطاف رحمانی بر گلزار جان‌های تشنه است
پادکست | ولایت چیست؟و چرا اینقدر غدیر مهم است؟
واکنش متفاوت شمخانی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس
کالاس: نگرانی اروپا از ایران فراتر از پرونده هسته‌ای است
وزیر نفت: افزایش قیمت گازوئیل شامل ناوگان رسمی نمی‌شود
عراقچی: آماده دفاع قاطع از حقوق ملت در مذاکرات یکشنبه هستیم+ فیلم
قیمت نفت افزایش یافت
بازی تدارکاتی جدید تیم ملی ایران مقابل شیلی نهایی شد
اینترنت ماهواره‌ای برای آیفون فعال شد
هشدار هواشناسی: طوفان در راه تهران /آماده باش دستگاههای امدادی
هشدار جدی مجلس به آژانس؛ گزینه خروج ایران از NPT در دستور کار قرار می گیرد
سقوط هواپیمای ایر ایندیا در نزدیکی فرودگاه احمدآباد هند+ فیلم سقوط وتعداد قربانیان
گرمای 41 درجه‌ای در تهران/هشدار زرد برای پایتخت
فیش حقوقی خردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد/جدول و زمان پرداخت
جزییات فاجعه دریایی در بندر پارسیان؛ 10 شناور در آتش سوختند
استعفا وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد
پزشکیان: ما راه خود را خواهیم رفت و غنی سازی ادامه می‌یابد
دومین بمب استقلال؛ آقاسی با قراردادی دو ساله آبی‌پوش شد
واکنش مقام‌های ایرانی و نهادهای بین‌المللی به قطعنامه شورای حکام و پاسخ تهران
واکنش بازار طلا و سکه به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
قطعنامه‌ جدید شورای حکام؛ بازی تکراری شکست خورده
واکنش بازار دلار و سایر ارزها به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در مورد واکنش کشورمان به قطعنامه شورای حکام توضیح خواهد داد
بیانیه مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام
تماس تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران
واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام اژانس/مجتمع سوم غنی سازی اورانیوم راه اندازی می شود+فیلم
واکنش کمالوندی به قطعنامه شورای حکام: ایران تسلیم فشار سیاسی نمی‌شود
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام؛ آغاز مرحله جدید تقابل دیپلماتیک
تاریخ؛ میدان سنجش وفاداری امت در روز عید غدیر
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +جدول
نورنما | تفاوت زمان توقف در پیت استاپ فرمول یک بین سال های 1990 تا2023
سوختن 10 فروند شناور در اسکله جوادالائمه هرمزگان + فیلم
قفل گمرک شکست؛ ترخیص 3 هزار خودروی وارداتی در بندر شهید رجایی
X
آگهی تبلیغاتی