×
سیاسی
شناسه خبر : 217657
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/03 ساعت 12:05

کمالوندی:

ایران تسلیم فشارهای غرب نمی‌شود

معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در گفت‌وگوی نوروزی خود از موفقیت‌های علمی و فناورانه جمهوری اسلامی ایران در راه ‌بی اثر ساختن فشارهای غرب، برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای و...در سال 1403 سخن گفت و برنامه‌های این معاونت در سال 1404 را تشریح کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در گفت‌وگوی نوروزی خود از موفقیت‌های علمی و فناورانه جمهوری اسلامی ایران در راه ‌بی اثر ساختن فشارهای غرب، برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، تقویت روابط بین‌‌الملل با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه در حوزه‌های گوناگون در سال 1403 سخن گفت و  برنامه‌های این معاونت در سال 1404 را تشریح کرد.

به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران؛ میل به توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر صنعت هسته‌ای کشور در همه ابعاد و همچنین تغییر نگاه به ماهیت آن با توجه به جوسازی‌ها و غوغاسالاری‌های چند سال اخیر علیه ایران، یکی از ماموریت‌های اصلی فعالیت سازمان انرژی اتمی ایران در این دوره بوده است. معاونت امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس در این سال‌ها همواره سعی کرده تا بسترهای لازم برای حضور متخصصان و محققان ایرانی را در عرصه‌های بین‌المللی فراهم سازد و در عین حال تلاش کرده تا با استفاده از ظرفیت امکانات بین‌المللی و آژانس از طریق  تعامل و همکاری‌های فنی، بخشی از پیشرفت‌های علمی دنیا به کشور ما منتقل شود.

بهروز کمالوندی، معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در گفت‌وگوی نوروزی خود با مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی به تشریح دستاوردهای این معاونت در سال 1403 و مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت در سال جدید پرداخت.

بهروز کمالوندی، ضمن تبریک سال نو و آرزوی گسترش صلح و امنیت جهانی در سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ را در حالی پشت سر گذاشتیم که موفقیت‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف در سازمان انرژی اتمی ایران داشتیم؛ سال ۱۴۰۳ را با حدود ۱۶۰ دستاورد آغاز کردیم؛ در اردیبهشت ماه کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای را با حضور مسوولان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از جمله آقای گروسی در اصفهان برگزار کردیم. مشاهده پیشرفت‌های هسته ای کشور در نمایشگاه این کنفرانس باعث حیرت مسوولان آژانس شد و تحسین آن‌ها را به دنبال داشت.

وی در تشریح اقدامات معاونت امور بین‌الملل و حقوقی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: آنچه که در حوزه معاونت امور بین‌الملل و حقوقی و مجلس دنبال می‌شود، این است که ما برای بهتر انجام شدن کارهایی که همکارانمان در این صنعت انجام می‌دهند، زمینه‌سازی کرده و از این اقدامات پشتیبانی میکنیم. همچنین از ظرفیت و امکانات بین‌المللی و نیز آژانس از طریق همکاری‌های فنی استفاده ‌می‌کنیم تا بخشی از پیشرفت‌های علمی دنیا به کشور ما منتقل شود.

تاریخ جهان مدیون پیشرفت‌های دانشمندان ایرانی است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: همچنین حضور متخصصان داخلی در نشست‌هایی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برگزار می‌کند، موجب انتقال دانش از جانب همکاران ما در سطح بین‌المللی می‌شود. بر این باوریم که منافع علم باید مورد استفاده بشر قرار گیرد و بهره‌گیری از علم نباید انحصاری باشد. تجربه و سابقه ایران و اسلام این بوده که هر آنچه که کسب شده را در راستای پیشرفت‌های علمی سایرین عرضه کرده است. تاریخ جهان مدیون پیشرفت‌های دانشمندان ایرانی است. وظیفه ما این است که به نحوی برخورد کنیم تا عدالت در جامعه جهانی گسترش یابد.

فضاسازی‌های منفی علیه ایران ناعادلانه است

کمالوندی اظهار کرد: سال پرکاری را پشت سر گذاشتیم؛ در سال 1403 روابط بین‌‌المللی با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه در حوزه‌های گوناگون تقویت شد و نیز به پیشرفت‌های فراوانی در حوزه راکتور و نیروگاه‌سازی دست یافتیم. ارتباط علمی و فناوری با کشورهای مختلف افزایش یافت و ارتباطات با آژانس نیز تقویت شد تا حقانیت جمهوری اسلامی ایران به اثبات برسد. متاسفانه فضاسازی منفی زیادی علیه این صنعت در سطح بین‌المللی انجام می‌شود؛ ما را متهم می‌کنند که فعالیت‌هایتان صلح‌آمیز نیست در حالی که ایران تحت بیشترین بازرسی‌ها قرار دارد. شاید هیچ کشوری به اندازه ما تحت نظارت نیست. با وجود اینکه یک برنامه شفاف داریم اما متاسفانه در فضای رسانه‌ای مطالبی گفته می‌شود که مستحق آن نیستیم.

 وی خنثی‌سازی تلاش‌های دشمن در زمینه سیاه‌نمایی علیه صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را ضروری دانست و گفت: در قالب روش‌های مختلف حقوقی، یادداشت‌های توضیحی، ملاقات‌ها و کارهای رسانه‌ای سعی کردیم آنچه را که لازم است بگوییم تا به سیاه‌نمایی‌هایی که از جانب رژیم صهیونیستی انجام می‌شود، پاسخ داده شود.

معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه تردیدی نیست که در نهایت حق پیروز است، تصریح کرد: جامعه نخبگانی در سطح دنیا به خوبی به حقانیت جمهوری اسلامی ایران واقف است. پس از خروج آمریکا از برجام بیشترین فشارها متوجه ایران شد. سعی کردند به گونه‌ای جلوه دهند که مقصر این شرایط جمهوری اسلامی است؛ در حالی که همه می‌دانند که اگر جمهوری اسلامی ایران بر اساس بندهای ۲۶ و ۳۶ بخشی از تعهدات خود را به تعلیق درآورده  با عدم اجرای تعهدات طرف مقابل مرتبط است و چاره‌ای جز این نیست. البته ما قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را نیز داریم که باید مطابق آن اقدام کنیم چرا که مجلس محترم بر اساس صیانت از منافع ملت ایران، تکالیفی را مشخص کرده که ضروری است آن تکالیف را به خوبی انجام دهیم. 

ایران در احقاق حقوق خود محکم و مصمم است؛ فشارهای غرب بی‌اثر است

کمالوندی تاکید کرد: ۱۵ گزارش آژانس به صورت پی‌ در پی نشان داد که ایران به تعهدات خود پایبند بوده است. یک سال پس از خروج آمریکا از برجام هم صبر کردیم که شاید شرایط فراهم شود و اوضاع به گونه‌ای رقم بخورد که جبران اقاماتشان صورت گیرد. در نهایت ایران با استفاده از حقوق خود، بخشی از تعهدات خویش را معلق کرد. همواره تاکید کرده‌ایم که این تعهدات قابل بازگشت است به شرط اینکه حقوق جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته نشود.

وی تاکید کرد: به هر حال جمهوری اسلامی ایران در احقاق حقوق خود محکم و راسخ است. امیدواریم کشورهای غربی که بارها ایران را آزموده‌اند، متوجه شده باشند که فشار روی جمهوری اسلامی ایران تاثیرگذار نیست و چه بسا نتیجه عکس دارد.

 سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: با ملت بزرگی مثل ایران که سابقه تاریخ چند هزار ساله دارد نمی‌توان با ادبیات زور صحبت کرد. ما فشارهای فراوانی را در طول تاریخ تحمل کرده‌ایم و همیشه از عهده مقابله با این فشارها برآمده‌ایم. هیچ تردیدی نداریم که از فشارهای فعلی هم پیروز و سربلند بیرون خواهیم آمد. اگر ملتی برای فداکاری و دفاع از حقوق خود آماده نباشد، به حتم شکست خواهد خورد. حتماً باید برای ارزش‌ها و حقوق خود پافشاری کرد؛ طبیعتاً این فشارها هزینه‌هایی را برای کشور به همراه دارد اما در نهایت پیروزی از آن ما خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی