×
فرهنگی
شناسه خبر : 217576
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/02 ساعت 15:12
حسین انصاریان: به خاطر گرانی‌ها خجالت می‌کشم منبر بروم

حسین انصاریان: به خاطر گرانی‌ها خجالت می‌کشم منبر بروم

خطیب مشهور تهران گفت: مدتی است به خاطر گرانی‌ها و مشکلات مردم خجالت می‌کشم منبر بروم و کاش اهل دلی پیدا شود و مرا قانع کند منبر را تعطیل کنم.

نورنیوز - گروه فرهنگی: خطیب مشهور تهران از گرانی‌ها و مشکلات معیشتی مردم گلایه کرد و گفت: مدتی است به خاطر گرانی‌ها و مشکلات مردم خجالت می‌کشم منبر بروم و کاش اهل دلی پیدا شود و مرا قانع کند منبر را تعطیل کنم.

 حجت‌الاسلام شیخ حسین انصاریان، شب گذشته (جمعه یک فروردین ۱۴۰۴) در مراسم احیای شب بیست و یکم که در حسینیه همدانی ها در تهران برگزار شد، بیان کرد: وقتی نمی‌توانم مشکل مردم را حل کنم، مجبورم غصه بخورم و رنج بکشم و روی دیدن مردم را ندارم. کاش اهل دلی مرا قانع کند منبر را تعطیل کنم و بتوانم نزد خدا هم پاسخگو باشم.

خطیب مشهور تهران با اشاره به گرانی اجناس به بهانه قیمت دلار، خطاب به کشاورزان و میوه فروشان گفت: خیلی از محصولات کشاورزی شما به دلار گره نخورده، اما قیمت بالا باعث شده خیلی از مردم وقتی با گردن کج با قیمت بالا مواجه می‌شوند، نتوانند میوه بخرند.

وی با نقل قول از پیامبر اکرم، راه نجات در قیامت را رحم و محبت به مردم در دنیا دانست و افزود: یک بار کودکی در مسجد نزد رسول خدا آمد و از ایشان خواست پیراهن خود را برای مادرش بدهد. پیامبر(ص) همراه کودک به خانه رفت و پیراهن را به او بخشید، همزمان مسلمانان در مسجد صف بسته و منتظر نماز جماعت به امامت ایشان بودند، اما رسول رحمت به بلال فرمود چون لباس ندارم، نمی‌توانم در مسجد حضور یابم و امروز خودتان نماز را بخوانید.

انصاریان تاکید کرد: ما امت چنین پیامبری هستیم و باید در مشکلات به همدیگر رحم کنیم.

این کارشناس دینی در بخش دیگری از سخنانش حسن خلق را باعث نجات انسانهای غیرمومن دانست و گفت: اما اگر مومن اهل عمل صالح، اخلاق نداشته باشد، جهنمی می شود.

وی محبت به توبه کنندگان، کمک به افراد ضعیف و کمک به اهل خیر را از وظایف مسلمانان خواند و گفت: نباید گناهکاری که توبه کرده را سرزنش کرد، بلکه با توبه تمام گذشته اش پاک می شود و باید به او محبت کرد. به افراد ضعیف و ناتوان مالی، جسمی، فکری و .. باید رحم کرد و نباید طوری فعالیت اقتصادی کنیم که به دیگر کسبه فشار بیاید. استاد به شاگرد، فرزندان به پدر و مادر و سردمداران به مردم رحم کنند. این رحم کلید حل مشکلات است.

انصاریان با اشاره به اخباری درباره کاهش آب پشت سدها گفت: در آب اسراف نکنیم و کمتر گناه کنیم. در این صورت امیدواریم قبل از اردیبهشت سدها پر آب شود.

وی با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم گفت: اگر کسانی گناه می کنند، شما به جای آنها توبه کنید و بخواهید گنهکاران را ببخشد. نباید گنهکار را طرد کرد تا از دین زده شود. به جای آن از خدا برایشان طلب مغفرت کنیم؛ چرا مرد و زن گنهگار یا معتاد را باید تحقیر کرد؟ زیر پل به معتادان سر بزنیم، اینها مردم را عوض می کند.

به گفته این واعظ، بعد از جنگ احد که حمزه عموی پیامبر را کشته و مثله کردند و ۶۹ تن دیگر را شهید کرده بودند، به پیامبر گفتند نفرین کن، ایشان فرمود خدا مرا به نفرین مبعوث نکرده است. دستانش را بلند کرد و برای هدایت مشرکان دعا کرد.

بخش زیادی از مردم و خانواده‌های شرکت‌کننده در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در خیابان ری تهران شنونده سخنان انصاریان بودند و در خلال این برنامه، دقایقی نم نم باران فضای مناجات سحرخیزان را تازه کرد.

 
 
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
X
آگهی تبلیغاتی