×
سیاسی
شناسه خبر : 217540
تاریخ انتشار : شنبه 1404/01/02 ساعت 07:44
نامه ایران به شورای امنیت در پی اتهامات اخیر آمریکا

نامه ایران به شورای امنیت در پی اتهامات اخیر آمریکا

امیرسعید ایروانی در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل در مورد ایران را رد کرد و هدف از آن را انحراف افکار عمومی از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه دانست.

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با رد اتهامات آمریکا علیه ایران گفت: این اتهامات بی‌اساس، بار دیگر سیاست خصمانه دولت آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران را برجسته می‌سازد.

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با رد اتهامات بی اساس در نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل با اشاره به اتهامات آمریکا و اسرائیل به تهران در نشست شورای امنیت تصریح کرد: این اتهامات چیزی جز تلاش حساب‌شده برای منحرف‌سازی افکار عمومی بین‌المللی از جنگ نسل‌کُشانه، جنایات جنگی و فجایع گسترده رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه نیست.

دیپلمات ارشد ایران تاکید کرد: این اتهامات بی‌اساس، بار دیگر سیاست خصمانه دولت آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران را برجسته می‌سازد و تایید می‌کند که نمایندگی دائم ایالات متحده نزد سازمان ملل، تحت هدایت مستقیم واشنگتن، واقعیت‌های میدانی را نادیده گرفته و به طرح مکرر اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد.

ایروانی تاکید کرد: نمایندگی دائم آمریکا نزد سازمان ملل متحد، در هر فرصت ممکن، شورای امنیت را به ابزاری برای پیشبرد دستورکار سیاسی واشنگتن بدل ساخته و تصویری ناصواب از ایران به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی ارائه می‌دهد.

متن کامل نامه امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و کریستینا مارکوس لسن رئیس شورای امنیت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بدینوسیله قاطعانه اتهامات بی‌اساس مطرح‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران توسط نمایندگان ایالات متحده و رژیم اشغالگر و تروریستی اسرائیل در نشست علنی امروز شورای امنیت مورخ ۲۱ مارس ۲۰۲۵، که ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین» (نشست ۹۸۸۳) برگزار شد، را رد می‌نماید. در نشست مزبور، طرفین با نسبت دادن نادرست فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده و حمایت از تروریسم به ایران، به ایراد اتهاماتی از این نظیر ]پرداختند. این اتهاماتی چیزی جز تلاشی حساب‌شده برای منحرف‌سازی افکار عمومی بین‌المللی از جنگ نسل‌کُشانه، جنایات جنگی و فجایع گسترده رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه نیست.

همچنین این اتهامات درصدد پنهان ساختن همدستی انکارناپذیر ایالات متحده در این جنایات و حمایت قاطع آن کشور از اقدامات مخرب و بی‌ثبات‌کننده رژیم صهیونیستی در سراسر منطقه است. در همین چارچوب، ادعاهای مشابه و بی‌اساس نماینده آمریکا در نشست علنی پیشین شورای امنیت در تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (نشست ۹۸۸۱) که ذیل دستور کار صدرالذکر برگزار شد نیز به‌طور کامل مردود است.

نقش مستقیم ایالات متحده در تسهیل جنایات رژیم اسرائیل، انکارناپذیر و مستند است. حمایت سیاسی، نظامی و مالی بی‌وقفه آمریکا از رژیم صهیونیستی، این رژیم را در ارتکاب جنایات فاحش با مصونیت کامل از مجازات، جسور ساخته است. بنابراین، اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفاً تلاشی مذبوحانه برای انحراف شورای امنیت از ایفای مسئولیت‌های خود، پرده‌پوشی حقیقت، محافظت از رژیم اسرائیل در برابر پاسخگویی و استمرار بخشیدن به مصونیت آن در قبال جنایاتش است.

افزون بر این، این اتهامات بی‌اساس بار دیگر سیاست خصمانه دولت آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران را برجسته می‌سازد و تأیید می‌کند که نمایندگی دائم ایالات متحده نزد سازمان ملل، تحت هدایت مستقیم واشنگتن، واقعیت‌های میدانی را نادیده گرفته و به طرح مکرر اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد. نمایندگی دائم آمریکا نزد سازمان ملل متحد، در هر فرصت ممکن، شورای امنیت را به ابزاری برای پیشبرد دستورکار سیاسی واشنگتن بدل ساخته و تصویری ناصواب از ایران به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی ارائه می‌دهد.

در پاسخ به ادعای بی‌اساس نماینده ایالات متحده پیرامون برنامه هسته‌ای ایران که در این نشست مطرح شد، لازم می‌دانم به‌صراحت تأکید کنم که فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملاً صلح‌آمیز بوده و به‌طور کامل در چارچوب تعهدات ایران ذیل پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای انجام می‌گیرد.

در مقابل، ایالات متحده تنها کشوری است که تاکنون از سلاح هسته‌ای استفاده کرده و مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت شده است. افزون بر این، استانداردهای دوگانه و نفاق آشکار واشنگتن، در سکوت مداوم آن در قبال زرادخانه هسته‌ای اعلام‌نشده رژیم صهیونیستی، و ناتوانی در برخورد با تهدیدهای مکرر این رژیم به استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه مردم فلسطین در غزه، کاملاً عیان است. چنین رویکردی به‌وضوح نشان می‌دهد که موضوع عدم اشاعه، صرفاً به‌عنوان ابزاری سیاسی از سوی ایالات متحده مورد استفاده قرار می‌گیرد، نه به‌عنوان یک اصل جهان‌شمول و بی‌طرفانه.


اخبار مرتبط
ایروانی اسلام‌هراسی ابزاری برای توجیه  جنایات رژیم اسرائیل است
جمعه 1403/12/24 ساعت 22:28
ایروانی اسلام‌هراسی ابزاری برای توجیه جنایات رژیم اسرائیل است
امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، روز جمعه در نشست عالی‌رتبه سازمان ملل به مناسبت بزرگداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی، با محکوم کردن روند فزاینده نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان، تصریح کرد که رژیم صهیونیستی از اسلام‌هراسی به عنوان ابزاری برای توجیه اشغالگری و جنایات خود علیه مردم فلسطین استفاده می‌کند.
ایروانی: آتش بس غزه باید به راه حل دائمی تبدیل شود
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 10:47
ایروانی: آتش بس غزه باید به راه حل دائمی تبدیل شود
امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل درباره آتش بس غزه در نشست شورای امنیت گفت: در حالی که آتش‌بس گامی خوشایند است، باید به یک راه‌حل دائمی و پایدار تبدیل شود.
ایروانی: رژیم اسرائیل بزرگ‌ترین تهدید برای حال و آینده سوریه است
چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 22:16
ایروانی: رژیم اسرائیل بزرگ‌ترین تهدید برای حال و آینده سوریه است
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: رژیم صهیونیستی همچنان بزرگ‌ترین تهدید برای حال و آینده سوریه است. این رژیم اشغالگر به نقض‌ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه از جمله تجاوزات نظامی و اشغال مداوم اراضی سوریه، ادامه می‌دهد.
نظرات

آخرین اخبار
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد