×
سیاسی
شناسه خبر : 217268
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/29 ساعت 22:57
پزشکیان: انسجام و همدلی میان حاکمیت و مردم حیاتی‌ترین نیاز کشور است

پزشکیان: انسجام و همدلی میان حاکمیت و مردم حیاتی‌ترین نیاز کشور است

رئیس جمهور در جلسه ستاد مرکزی خدمات سفر نوروز 1404 ضمن قدردانی از زحمات دست‌اندرکاران سفرهای نوروزی گفت: انسجام و همدلی میان حاکمیت و مردم حیاتی‌ترین نیاز کشور است.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه، در جلسه ستاد مرکزی خدمات سفر نوروز ۱۴۰۴، ضمن قدردانی از تلاش همه دست‌اندرکاران در دستگاه‌های اجرایی برای تمهید مقدمات انجام امن و مطلوب سفرهای نوروزی و دعوت از همه مردم برای رعایت قوانین و مقررات در سفرها و پرهیز از رفتارهای پُرخطر و آسیب‌زا گفت: ایام نوروز از زیباترین و ارزشمندترین سنت‌های این سرزمین است که در آن دید و بازدیدها و رفت و آمدها منجر به ایجاد محبت بیشتر، رفع اختلافات و صفا و صمیمیت در جامعه می‌شود و اینکه خبر بدهند عده‌ای با رفتارهای پُرخطر باعث برهم زدن این سنت‌های زیبا می‌شوند و این روزهای خاطره‌انگیز را به کام مردم تلخ می‌کنند، بسیار باعث تأسف است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه شنیدن خبر آمار حادثه‌دیدگان در همین روزهای ابتدایی و همچنین آمار سانحه‌دیدگان در شب چهارشنبه آخر سال بسیار غم‌انگیز و موجب نگرانی و ناراحتی است، تصریح کرد: چرا باید به جای لذت بردن از این ایام، با رفتارهای مخاطره‌آمیز آن را به عزا و غم بی‌پایان برای خانواده و جامعه خود تبدیل کنیم؟ لذا از همه مردم عزیز درخواست می‌کنم با رعایت قوانین و مقررات و افزایش ایمنی در سفر، سال نو را برای خود و دیگران، با خوبی و خوشی و بدون حادثه آغاز کنند.
پزشکیان همچنین با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی و اصلاح برخی رفتارها و عادات غلط توسط آموزش و پرورش، صدا و سیما و دیگر نهادهای متولی فرهنگ تصریح کرد: از عزیزان دست‌اندرکار در فراجا، هلال احمر و پلیس راهور نیز درخواست داریم نهایت همکاری را در جهت افزایش امنیت جاده‌ها و سفر داشته باشند و مردم را با مهربانی و لحن و بیان محبت‌آمیز به رعایت قوانین و مقررات دعوت کنند.
رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به همزمانی ایام نوروز و سال جدید با لیالی قدر تصریح کرد: همانطور که در نوروز همه چیز از نو آغاز می‌شود در شب‌های قدر نیز به تعبیر قرآن کریم همه ملائکه به زمین می‌آیند تا زندگی جدیدی برای انسان رقم بزنند و او را از تاریکی به ظلمت هدایت کنند، لذا در این شب‌ها باید مسیری را انتخاب کنیم که بهترین باشد و منجر به ایجاد تغییر و تحول در ما شود.
پزشکیان با تاکید بر اینکه ماه مبارک رمضان به ویژه برای ما مدیران ماه خودسازی است، افزود: امیدواریم با بهره‌گیری از برکات و فیوضات این ماه مبارک بتوانیم ضمن ایجاد تغییر و تحول در عمل خود و رفتار مهربانانه‌تر با مردم، برای آینده طرحی در اندازیم که برازنده مردم و کشورمان باشد.
رئیس‌جمهور انسجام و همدلی میان حاکمیت و جامعه را ضروری‌ترین و حیاتی‌ترین نیازهای امروز کشور عنوان کرد و گفت: در شرایط فعلی که کشور با مسائلی همچون تحریم و تهدید مواجه است، عاملی که ما را مقاوم و غیرقابل شکست می‌کند انسجام، وحدت، محبت و همدلی میان حاکمیت و مردم است.
پزشکیان تلاش همه مدیران و مسئولان در ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی را ارزشمند و شایسته قدردانی دانست و گفت: اینکه مجموعه اقدامات و تلاش‌های شما عزیزان به افزایش امنیت، سلامت و نشاط منجر شود، هم مورد رضای خدای متعال خواهد بود و هم موجبات دلگرمی و رضایتمندی بیشتر مردم است و امیدواریم خدای متعال این نوروز و شب‌های قدر را برای مردم و کشور ما سرشار از خیر و برکت و آسایش و امنیت قرار دهد.


نظرات

آخرین اخبار
افزایش 9 درصدی بهای نفت در پی اعلام ازسرگیری محاصره ایران از سوی ترامپ
دیدار مدیر اف‌بی‌آی با وزیر کشور پاکستان
امارات مدعی حمله به دو نفتکش این کشور شد
حادثه دریایی در 40 مایلی شمال شرق سواحل عمان
ادعای ترامپ متجاوز: توانمندی‌های ایران را در تنگه هرمز از بین می‌بریم
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ شنیده‌شدن صدای انفجار در کیش، قشم، بوموسی و بندرعباس
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد
واکنش باشگاه استقلال به شایعات جدایی یاسر آسانی
مکرون: اروپا باید برای دفاع از خود آماده باشد
واکنش وزیر صمت به قطعی برق صنایع
چرا وزارت صمت نقشی در تعیین قیمت‌ خودرو ندارد؟
بسته 120 میلیون یورویی اروپا برای تقویت پدافند هوایی مولداوی
تعطیلی فرودگاه‌های یمن
روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد
مجلس خبرگان: پیام راهبردی رهبر انقلاب یادآور پیوند ناگسستنی مسیر ملت با مکتب عاشورا بود
پزشکیان: ایران و روسیه یکجانبه‌گرایی و تلاش برای تحمیل اراده بر دیگر ملت‌ها را نمی‌پذیرند
ارتش متجاوز آمریکا: اجرای محاصره دریایی علیه ایران را از اواخر امروز آغاز می‌کنیم
تمهیدات ویژه مترو و اتوبوسرانی برای مراسم بزرگداشت «رهبر شهید»
هشدار هواشناسی تهران؛ خودداری از تردد غیر ضروری در فضای باز
ادعاهای ضدایرانی اروپا درباره تنگه هرمز