×
بین الملل
شناسه خبر : 217231
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/29 ساعت 17:00
اتهام‌زنی وزیر دفاع آلمان علیه ولادیمیر پوتین

اتهام‌زنی وزیر دفاع آلمان علیه ولادیمیر پوتین

بورویس پیستوریوس ، وزیر دفاع آلمان، رئیس جمهور روسیه را متهم کرد به اینکه دارد در مساله اوکراین یک بازی را پیاده می‌کند و خواسته او برای متوقف شدن پشتیبانی‌های نظامی و اطلاعاتی غرب از اوکراین غیر قابل قبول است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر دفاع آلمان مدعی شد ولادیمیر پوتین در قبال اوکراین یک بازی را به اجرا در آورده و موافقتش با توقف حملات به تاسیسات انرژی اوکراین پوچ است.

 روز سه‌شنبه اعلام شد دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین، روسای جمهور آمریکا و روسیه، در گفت‌وگوی تلفنی خود بر سر آتش‌بس محدودی که طی آن روسیه و اوکراین حمله به زیرساخت‌ها و بخش‌های انرژی یکدیگر را متوقف کنند توافق کرده‌اند. طبق بیانیه کرملین درباره این گفتگو، روسیه همچنین یک شرط پایان جنگ در اوکراین را پایان دادن به کمک‌های نظامی متحدان غربی به کی‌یف خوانده است.

با این وجود رهبران اروپایی که به دنبال ادامه یافتن کمک‌ها به اوکراین هستند در واکنش به گفتگوی ترامپ و پوتین همچنان مواضع ضد روسی سابق خود و اتهام‌زنی‌ها علیه ولادیمیر پوتین را تکرار کردند.

در این راستا «بورویس پیستوریوس»، وزیر دفاع آلمان، رئیس جمهور روسیه را متهم کرد به اینکه دارد در مساله اوکراین یک بازی را پیاده می‌کند و خواسته او برای متوقف شدن پشتیبانی‌های نظامی و اطلاعاتی غرب از اوکراین غیر قابل قبول است.

پیستوریوس در مصاحبه‌ای تلویزیونی ادعا کرد: «در اولین شب بعد از این گفتگوی تلفنی که فرض می‌شد تحول آفرین و عالی است، ما شاهد بوده‌ایم که حملات علیه زیرساخت‌های غیرنظامی ابدا کم نشده‌اند.»

وزیر دفاع آلمان مدعی شد: «این که کرملین مصرانه می‌گوید شرط کلیدی صلح توقف کامل پشتیبانی نظامی و اطلاعاتی غرب از ارتش اوکراین است غیرقابل قبول است. این بسیار شفاف است. پوتین به دنبال این است که نگذارد حامیان کی‌یف حمایت بیشتری از آن داشته و آن را در طول آتش‌بس و بعد از آن تقویت کرده تا بتواند در صورت وقوع حمله‌ای دیگر واقعا از خود دفاع کند.»

این مقام آلمانی با پوچ خواندن موافقت پوتین با توقف موقت حملات به تاسیسات انرژی اوکراین گفت دونالد ترامپ باید امتیازات بیشتری از رئیس جمهور روسیه بگیرد.

به گزارش ایسنا، او ادعا کرد: «پوتین در این مورد دارد بازی اجرا می‌کند و مطمئن هستم که رئیس جمهور آمریکا نخواهد توانست بیشتر از این تنها نشسته و تماشا کند.»


اخبار مرتبط
پوتین: دشمنان روسیه به «روش‌های آشکار تروریستی» روی آورده‌اند
دوشنبه 1405/05/05 ساعت 18:10
پوتین: دشمنان روسیه به «روش‌های آشکار تروریستی» روی آورده‌اند
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه دشمنان این کشور به روش‌های آشکار تروریستی متوسل شده‌اند، اعلام کرد که مسکو به همه اهداف نظامی خود در جنگ اوکراین دست خواهد یافت و آماده پاسخ قاطع به هرگونه اقدام خصمانه است.
وزیر دفاع آلمان: روسیه قصدی برای پایان دادن به جنگ ندارد
شنبه 1404/11/11 ساعت 23:43
وزیر دفاع آلمان: روسیه قصدی برای پایان دادن به جنگ ندارد
وزیر دفاع آلمان، اعلام کرد که برخلاف تلاش‌های دیپلماتیک اخیر به رهبری آمریکا، شواهد موجود نشان می‌دهد روسیه همچنان قصدی جدی برای پایان دادن به جنگ اوکراین ندارد و حملات مسکو همچنان با شدت ادامه دارد.
تقابل واشنگتن و پاریس؛ از جنگ اوکراین تا مجسمه آزادی
سه‌شنبه 1403/12/28 ساعت 10:08
نورنیوز از اوج گیری اختلاف نظر آمریکا و اروپا در مورد بحران اوکراین گزارش می‌دهد؛
تقابل واشنگتن و پاریس؛ از جنگ اوکراین تا مجسمه آزادی
اختلافات آمریکا و اروپا بر سر جنگ اوکراین، حالا از سیاست و دیپلماسی فراتر رفته و به مجسمه آزادی کشیده شده است. یک نماینده فرانسوی، از واشنگتن خواسته که این نماد تاریخی را به پاریس پس بدهد، اما ترامپ با لحنی تند پاسخ داده که امروز با پوتین درباره بحران اوکراین و طرح آتش‌بس آمریکا گفت‌وگو خواهد کرد؛ تماسی که می‌تواند خشم رهبران اروپایی را بیش از پیش برانگیزد.
نظرات

آخرین اخبار
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است
تحریم آمریکا علیه «اقدام فلسطین» در انگلیس
نگرانی پنتاگون از ردپای دیجیتال نظامیان آمریکا
افزایش بیماری‌های مزمن در نزدیکی سایت هسته‌ای کالیفرنیا
بزرگداشت دولتمردان شهید با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد
سازمان ملل:وضعیت کرانه باختری رو به وخامت است
اسپانیا تجاوز اسرائیل به تاسیسات آنروا در کرانه باختری را محکوم کرد
تأکید قرارگاه حمزه بر جلوگیری از فعالیت‌های ضدایرانی در اقلیم کردستان
پیگیری رئیس‌جمهور برای بازگشت سردار آزمون +فیلم
تبادل اسرا در جنگ روسیه و اوکراین؛رایزنی‌ها برای مفقودشدگان ادامه دارد
حزب حاکم ترکیه: انحلال قسد گامی برای وحدت سوریه است
اسلامی:نمی‌توانیم از گداخت هسته‌ای غافل بمانیم
پل‌های تخریب‌شده جنگ با کیفیت بالا بازسازی شدند
کرملین: رئیس سیا با پوتین دیدار نکرد