×
بین الملل
شناسه خبر : 217167
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/29 ساعت 22:09
تحولات امروز یمن؛ حمله هوایی آمریکا به صنعا، صعده و البیضاء یمن

تحولات امروز یمن؛ حمله هوایی آمریکا به صنعا، صعده و البیضاء یمن

رسانه های یمن از حملات جدید آمریکا به «صنعا» پایتخت و استان های «صعده» واقع در شمال غربی و «البیضاء» در مرکز این کشور خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یک منبع آگاه به پایگاه خبری ۲۶ سپتامبر یمن گفت که هواپیماهای جنگی آمریکا صنعا پایتخت و اطراف شهر صعده و منطقه السوادیه در استان البیضاء را هدف قرار دادند.

پیشتر نیز در بامداد امروز(چهارشنبه) جنگنده‌های آمریکا در سه نوبت مناطق مسکونی و غیر نظامی استان صعده در شمال یمن را بمباران کردند.

بر اساس این گزارش، هواپیماهای جنگی آمریکا روز گذشته(سه شنبه) نیز منطقه طخیه در شهرستان مجز در استان صعده را در چندین نوبت هدف قرار داده بودند.

آمریکا همچنین منطقه العصاید در منطقه الصفرا را چهار نوبت بمباران کرده بود.

جنگنده های آمریکا همچنین دفتر باشگاه ورزشی الاهلی یمن در استان الحدیده را بمباران کرده بوند.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن پیش از این در بیانیه ای حملات هوایی آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی شهر صنعا را یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه دانسته بود.

نیروهای مسلح یمن تاکید کرده است که به مقابله با تجاوز آمریکا و جلوگیری از عبور کشتی‌های رژیم صهیونیستی تا توقف کامل تجاوز به نوار غزه و پایان محاصره این منطقه ادامه خواهد داد.

حمله مجدد به ناو آمریکایی

نیروهای مسلح یمن برای چهارمین بار در 72 ساعت گذشته ناو هواپیمابر آمریکا را در دریای سرخ هدف قرار دادند.

خنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور در یک اقدام پیش دستانه برای چهارمین بار در ۷۲ ساعت گذشته ناو یو اس اس هری ترومن را با چند موشک و پهپاد هدف قرار داده‌اند.

سرتیپ یحیی سریع اعلام کرد پس از آغاز عملیات پشتیبانی از ملت مظلوم فلسطین، نیروهای مسلح یمن تحرکات خصمانه‌ای را در دریای سرخ برای حمله گسترده به خاک یمن رصد کردند.

در پاسخ به این اقدامات خصمانه، نیروی موشکی، دریایی و پهپادی یمن عملیات مشترکی را با چند موشک کروز و پهپاد علیه ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن و ناوگروه همراه آن انجام دادند و عملیات آنها علیه یمن را ناکام گذاشتند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که تجاوزهای آمریکا نمی‌تواند یمن مقاوم و مجاهد را از انجام وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی در قبال ملت فلسطین بازدارد و نیروهای مسلح تا زمانی که تجاوز وحشیانه به نوار غزه و ادامه محاصره این منطقه ادامه داشته باشد، به عملیات نظامی خود علیه دشمن صهیونیستی ادامه خواهند داد.

 سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد سه‌شنبه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناو هواپیمابر آمریکایی هری ترومن در شمال دریای سرخ را با دو موشک کروز و دو پهپاد هدف قرار داده‌اند.

نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که یک ناوشکن آمریکایی با یک موشک کروز و چهار پهپاد مورد حمله قرار گرفته است.

به گفته نیروهای مسلح یمن، این سومین بار در ۴۸ ساعت گذشته است که ناو هواپیمابر هری ترومن مورد هدف قرار می‌گیرد.

حمله مجدد جنگنده‌های آمریکا به یمن

آمریکا در ادامه تعرضات خود به یمن، مناطق شمالی این کشور را هدف قرار داد.بامداد امروز (چهارشنبه) مناطق شمالی یمن مورد حمله جنگنده‌های آمریکایی‌ قرار گرفت.

جنگنده‌های آمریکایی ۴ مرتبه منطقه «العصاید» در شهرستان «الصفراء» واقع در استان «صعده» در شمال یمن را هدف قرار دادند.

همچنین در ۲ حمله، ساختمان باشگاه الاهلی در منطقه المینه در غرب استان ساحلی حدیده در دریای سرخ را بمباران کردند.

پیش از این نیز مناطق مختلفی از یمن به دستور «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هدف حمله قرار گرفته بود.


ایرنا
اخبار مرتبط
سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در استان ذمار /حمله موشکی ارتش یمن به فرودگاه بن گوریون
پنج‌شنبه 1403/12/30 ساعت 09:33
تحولات یمن؛
سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در استان ذمار /حمله موشکی ارتش یمن به فرودگاه بن گوریون
به گزارش شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در یمن افزود که یک پهپاد آمریکایی از نوع «ام کیو 9» (MQ9) در استان ذمار سرنگون شد.همچنین رسانه های رژیم صهیونیستی از به صدا در آمدن آژیر خطر در تل آویو در پی شلیک یک موشک از یمن به سمت سرزمین های اشغالی فلسطین و مصدوم شدن 13 صهیونیست خبر دادند.
حملات جدید آمریکا به حوثی‌ها ایران را پای میز مذاکره نمی‌نشاند
چهارشنبه 1403/12/29 ساعت 18:40
اندیشکده چتم هاوس؛
حملات جدید آمریکا به حوثی‌ها ایران را پای میز مذاکره نمی‌نشاند
احتمال افزایش حملات حوثی‌ها به کشتی‌های آمریکایی و غربی و از سرگیری حملات پهپادی و موشکی علیه اسرائیل بیشتر می‌شود. همچنین بعید است که ایران مستقیماً تلافی کند. اگر هدف از حملات به یمن این باشد که تهران را به پای میز مذاکره بکشاند، احتمالاً موفق نخواهند شد.
خطای راهبردی ترامپ در یمن: ورود به نبردی بی‌پایان
چهارشنبه 1403/12/29 ساعت 11:30
نور نیوز ازمحاسبات نادرست و پیامدهای ناخواسته درگیری آمریکا با انصارالله یمن گزارش می دهد؛
خطای راهبردی ترامپ در یمن: ورود به نبردی بی‌پایان
دستور ترامپ برای حمله به انصارالله یمن، در حالی صادر شد که تجربه‌های پیشین آمریکا در جنگ‌های فرسایشی، پیامدهای سنگینی برای این کشور به همراه داشته است. محاسبات نادرست در مورد توانایی‌های حوثی‌ها و تکیه بر قدرت هوایی، نه‌تنها نتیجه‌ای به همراه نداشته، بلکه معادلات امنیتی منطقه را پیچیده‌تر کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت