×
بین الملل
شناسه خبر : 217121
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/28 ساعت 23:43
ترامپ: گفتگو با پوتین سازنده بود/برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

ترامپ: گفتگو با پوتین سازنده بود/برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفتگوی تلفنی روز سه شنبه خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را «بسیار خوب و سازنده» خواند و گفت: ما به سرعت برای یک آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی درباره گفتگو تلفنی خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه که دو ساعت و نیم بطول انجامید، در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال نوشت: «گفتگوی تلفنی امروز من با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بسیار خوب و سازنده بود. ما با یک آتش‌بس فوری در زمینه انرژی و زیرساخت‌ها موافقت کردیم، با درک این موضوع که به سرعت برای یک آتش‌بس کامل و در نهایت، پایان دادن به این جنگ بسیار وحشتناک میان روسیه و اوکراین کار خواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با بیان این ادعا که اگر من رئیس جمهور بودم این جنگ هرگز شروع نمی شد، افزود: بسیاری از موارد مربوط به قرارداد صلح مورد بحث قرار گرفت، از جمله اینکه هزاران سرباز کشته می‌شوند و هم پوتین و هم زلنسکی ( رئیس جمهوری اوکراین) می‌خواهند که این جنگ به پایان برسد.

ترامپ همچنین گفت: این فرآیند اکنون به‌طور کامل در حال اجراست و امیدواریم به‌خاطر بشریت، این کار به نتیجه برسد

کاخ سفید: تماس پوتین و ترامپ به خوبی پیش می‌رود 

کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «تماس تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و روسیه یک ساعت پیش آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. این تماس به خوبی پیش می‌رود.»

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس جهور روسیه تا ساعاتی دیگر درباره روابط دوجانبه و پایان جنگ در اوکراین با یکدیگر به طور تلفنی گفت‌وگو خواهند کرد.

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) درباره موضوع جنگ اوکراین یک مکالمه تلفنی انجام می‌دهند. گفته می‌شود روسیه خواستار توقف ارسال سلاح‌های غربی به اوکراین به عنوان شرط آتش‌بس شده است.

کرملین روز سه شنبه گفت که این تماس تلفنی بین ساعت ۱۳ تا ۱۵ به وقت گرینویچ انجام خواهد شد.

رئیس‌جمهور آمریکا شب دوشنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «من بسیار مشتاقانه منتظر تماس با رئیس جمهور پوتین هستم. بیشتر مفاد توافق نهایی مورد توافق قرار گرفته است، اما بسیاری از آنها باقی مانده است.»

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز گفت که رهبران دو کشور درباره «تعداد زیادی از مسائل عادی‌سازی روابط و مساله اوکراین» گفت وگو خواهند کرد.

پسکوف گفت: «رهبران تا زمانی که لازم بدانند صحبت خواهند کرد.»

بلومبرگ روز سه‌شنبه گزارش داد که انتظار می‌رود پوتین در جریان آتش‌بس پیشنهادی ترامپ، خواستار تعلیق ارسال سلاح‌ به اوکراین شود.

رهبر روسیه همچنین خواستار مذاکرات گسترده‌تر برای حل و فصل طولانی مدت جنگ شده است. خواسته‌های او احتمالاً شامل غیرنظامی‌سازی اوکراین، پایان دادن به کمک‌های نظامی غرب و تعهد به عدم الحاق کی‌یف در ناتو است.

کاخ سفید: تماس پوتین و ترامپ به خوبی پیش می‌رود

کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «تماس تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و روسیه یک ساعت پیش آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. این تماس به خوبی پیش می‌رود.»

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه از تصمیم خود برای تماس با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در روز سه‌شنبه خبر داد.

در نهایت با فرا رسیدن روز مدنظر ترامپ، ۲ رئیس جمهور با یکدیگر تماس گرفته‌اند.

کاخ سفید نیز عصر سه‌شنبه با اشاره به تماس از پیش برنامه‌ریزی شده پوتین و ترامپ اعلام کرد: «تماس تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و روسیه یک ساعت پیش آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. این تماس به خوبی پیش می‌رود.»

این تماس تلفنی به نگرانی بسیاری درباره احتمال ارائه امتیازات خاص از سوی آمریکا به روسیه دامن زده‌ است.

در همین راستا، نشریه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی اعلام کرد که یکی از موضوعات مورد بحث پوتین و ترامپ، مسأله «اراضی» است.

این روزنامه آمریکایی نوشت، رئیس جمهور آمریکا درباره اینکه به کدام مناطق اشاره دارد توضیح نداد اما کاخ سفید تصریح کرده که انتظار می‌رود روسیه کنترل خود را بر اراضی که «سربازانش هم‌اکنون تحت فرمان خود دارند» حفظ کند.

با این حال دستیاران «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین ماه گذشته میلادی گفتند نگران هستند که ترامپ ممکن است خواسته‌های دیگر پوتین نسبت به دیگر بخش‌های اوکراین از جمله بندر مهم اودسا را نیز قبول کند.

نیویورک تایمز همچنین نوشت: «مطمئنا روسیه کریمه را حفظ خواهد کرد.»

چندی پیش وبسایت «سمافور» به نقل از منابعی گزارش داد دولت دونالد ترامپ به رسمیت شناختن شبه‌جزیره کریمه به عنوان بخش از روسیه در چارچوب توافق حل‌وفصل صلح‌آمیز جنگ اوکراین را در نظر دارد.

انتشار جزئیات گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و پوتین

کاخ سفید و کاخ کرملین در بیانیه‌هایی مجزا به شرح جزئیات مکالمه تلفنی «دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین» روسای‌جمهور آمریکا و روسیه پرداختند.

 کاخ سفید در بیانیه‌ای در این رابطه گفت که ترامپ و پوتین درخصوص لزوم حصول صلح پایدار و آتش‌بس در اوکراین صحبت کردند.

واشنگتن عنوان کرد که «خون و بهایی» که روسیه و اوکراین برای این جنگ صرف کرده‌اند، برای برطرف کردن نیازهای مردم‌شان بیشتر مورد استفاده قرار می‌گرفت.

کاخ سفید تاکید داشت که این درگیری در جایگاه اول نباید آغاز می‌شد و مدت‌ها پیش نیز باید با حسن نیت و تلاش‌های صادقانه جهت حصول صلح پایان می‌یافت.

واشنگتن اعلام کرد که طرفین در این گفت‌وگو در خصوص خاورمیانه و همکاری‌ها جهت جلوگیری از وقوع درگیری‌های آتی در این منطقه صحبت کردند.

آمریکا ادعا کرد که پوتین و ترامپ بر سر اینکه ایران نباید هرگز در موقعیت نابود کردن اسرائیل قرار بگیرد، توافق کردند.

همچنین کاخ کرملین نیز در بیانیه‌ای در این رابطه نوشت که پوتین در این تماس با تاکید بر تعهد اصولی خود به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین، آمادگی مسکو را برای همکاری دقیق با شرکای آمریکایی در بررسی راه‌های ممکن برای یک راه‌حل جامع، پایدار و بلندمدت اعلام کرد.

پوتین اشاره داشت که شرط اصلی برای جلوگیری از تشدید این درگیری و حرکت به سوی حل‌وفصل دیپلماتیک این بحران، قطع کامل کمک‌های نظامی خارجی و عدم ارائه اطلاعات به کی‌یف است.

به نوشته کاخ کرملین، رئیس‌جمهور روسیه در ارتباط با درخواست اخیر ترامپ برای حفظ جان نظامیان اوکراینی محاصره‌شده در منطقه کورسک، تایید کرد که روسیه ملاحظات انسانی را در نظر خواهد گرفت و در صورت تسلیم این نیروها، بخشیدن جان و رفتار شایسته با آن‌ها مطابق با قوانین روسیه و معیارهای حقوق بین‌الملل را تضمین می‌کند.

کاخ کرملین اعلام کرد که در جریان این گفت‌وگو، دونالد ترامپ پیشنهاد توقف حملات متقابل به زیرساخت‌های انرژی برای مدت ۳۰ روز را مطرح کرد که پوتین با آن موافقت نمود و بلافاصله دستورات لازم را به نیروهای روسی صادر کرد.

 پوتین اعلام کرد که در تاریخ ۱۹ مارس، تبادل اسرا بین روسیه و اوکراین انجام خواهد شد که شامل ۱۷۵ اسیر از هر طرف خواهد بود. علاوه بر این، روسیه برای حسن نیت، ۲۳ سرباز زخمی اوکراینی که در بیمارستان‌های روسیه تحت درمان هستند را به اوکراین تحویل خواهد داد.

در این تماس بر تمایل به عادی‌سازی روابط دوجانبه میان مسکو و واشنگتن تاکید شد و طیف وسیعی از زمینه‌های همکاری، از جمله همکاری‌های اقتصادی و انرژی، مورد بررسی قرار گرفت.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام تبریک فرمانده کل ارتش به دکتر محسن رضایی
تبریک فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا به محسن رضایی
شناسایی عامل 306 مورد کلاهبرداری از درون زندان
پیش‌بینی بازار مسکن؛ افزایش اسمی قیمت‌ها در کنار رکود تورمی
پزشکیان امسال به نیویورک می رود؟
انجام عملیات انهدام مهمات باقی‌مانده از تجاوزات دشمن در شهرستان پاکدشت
گسترش زیرساخت‌های ورزشی در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 19 مرداد 1405؛ در سایه افت دلار
تظاهرات یونانی‌ها علیه همکاری با رژیم صهیونیستی
آخرین وضعیت سلامت چنگیز وثوقی
توافق مکه؛ پایان دوران اتکای انحصاری کشورهای خلیج فارس به آمریکا؟
فریب ادعای جلوگیری از فریز شدن کیف پول را نخورید؛ ترفند جدید کلاهبرداران رمزارز
خودآموزی جنایت از شبکه‌های اجتماعی
جزییات افزایش اعتبار کالابرگ بزودی اعلام می‌شود+ فیلم
هدف قرار دادن نیروهای حشد الشعبی به منزله حمله به عراق است
نوراینفو | 13 عادت ساده که کیفیت زندگی شما را بهبود می بخشد
فاجعه زیست‌محیطی در جنوب لبنان؛ جنبش امل خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی شد
تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه؛ جزئیات حمله به قنیطره
قیمت گوشت قرمز امروز 19 مرداد 1405+جدول قیمت ها
تاکتیک «بی‌بی» برای انحراف افکار عمومی صهیونیست‌ها
پیام تبریک علی‌اکبر ولایتی به محسن رضایی؛ نگاه راهبردی پشتوانه صیانت از منافع ملی
تبریک سرپرست وزارت دفاع به محسن رضایی به مناسبت انتصاب جدید
انفجارهای کنترل‌شده در خارج از محدوده شهری دزفول
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی