×
اجتماعی
شناسه خبر : 216944
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/27 ساعت 14:44
هشدار زرد؛ وزش باد شدید در پایتخت/بارش باران از  روز پنجشنبه

هشدار زرد؛ وزش باد شدید در پایتخت/بارش باران از روز پنجشنبه

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید در طول بعضی ساعات هشدار و از نفوذ سامانه بارشی و گسترش آن از روز پنجشنبه (30 اسفندماه) خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد رنگ از وزش باد شدید از سه‌شنبه (۲۸ اسفندماه) تا پنج‌شنبه (۳۰ اسفندماه) در سطح استان تهران خبر داد. 

در اثر وقوع این مخاطره گاهی وزش باد خیلی شدید، امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های سست یا موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، احتمال وقوع کولاک برف و خطر سقوط بهمن در ارتفاعات بالادست، امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها و خیزش گرد و خاک و کاهش دید موقت در بخش‌های جنوبی استان تهران وجود دارد.

احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند داربست‌ها و برج‌ها و دکل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها و احتیاط در انجام امور عمرانی از توصیه‌های اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط است. 

به گزارش ایسنا هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

همچنین بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی تا اواسط روز چهارشنبه (۲۹ اسفندماه) آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. 

همچنین امروز (۲۷ اسفندماه) در بخش‌های پرتردد شهری و صنعتی در بعضی ساعت‌ها افزایش نسبی غلظت آلاینده‌های جو و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است. طی روزهای سه‌شنبه (۲۸ اسفندماه) تا پنجشنبه (۳۰ اسفندماه) نیز در طول بعضی ساعات وزش باد شدید به‌ویژه در نیمه غربی و جنوبی و ارتفاعات استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

در ادامه از پنجشنبه با نفوذ و گسترش سامانه بارشی آسمان ابری، به‌تدریج بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در گستره استان تهران و بارش برف و مه در ارتفاعات تا شنبه مورد انتظار خواهد بود.

در طول سه روز آینده روند تدریجی افزایش دما در گستره استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران سه‌شنبه (۲۸ اسفندماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۲۹ اسفندماه) کمی ابری گاهی وزش باد شدید اواخر وقت افزایش ابر با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
ایلامی‌ها بخوانند؛ برنامه قطعی برق امروز دوشنبه 16 شهریور منتشر شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 16 شهریور1405؛ پژو 207 از 3 میلیارد تومان عبور کرد +جدول
اگر تحریم با فساد همراه شود
بازگشت استعمار سنتی به روابط بین‌الملل
برنامه قطعی برق قم امروز دوشنبه 16 شهریور؛ جدول خاموشی قم
دوفوریتی | سقوط سن قمار به 15 سالگی
قرعه‌کشی سایپا برای 4 خودرو برگزار شد + جزئیات اعلام نتایج
وضعیت آب و هوا دوشنبه 16 شهریور 1405+ وضعیت استانها
یوونتوس در دقیقه 92 از شکست مقابل میلان گریخت
تاب‌آوری اقتصادی و شورای عالی امنیت ملی
جمهوری سوم پایان یک دوره، آغاز یک راه
ترافیک صبحگاهی در 4 محور تهران؛ آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های شمالی
آیا جنگ ایران همان صورتحساب انتخاباتی ترامپ خواهد شد
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر دوشنبه 16 شهریور ؛ ساعت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن
جزئیات برنامه دولت برای کاهش مصرف بنزین؛ از اصلاح سهمیه تا نوسازی ناوگان
راز موفقیت کودکان در چیست؟
آلزایمر در تهران؛ وقتی آلودگی هوا و تنهایی، حافظه را می‌دزدند
بپی‌کلمبو پس از 8 سال در آستانه مدار عطارد
آسیب گربه خانگی به سلامت روان کودکان خردسال را نادیده نگیرید
مراسم «روز دفاع پاکستان» در تهران برگزار شد
اعزام عمره از 15 مهر آغاز می‌شود؛ جزئیات برنامه اعلام شد
مصر و اردن خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
محسن رضایی: محدوده ممنوعه جدید در خلیج فارس اعلام می‌کنیم
دستگیری 3 عامل همکاری با گروه‌های معاند در شادگان
اعتراض حامیان فلسطین در نمایشگاه جواهرات ایتالیا
اکران نسخه مرمت‌شده آثار مهرجویی و حاتمی در روز سینما
مشاور سابق اوباما: مقاومت ایران ما را غافلگیر کرد
مراسم نخستین سالگرد درگذشت عضو دفتر امام خمینی(ره) برگزار می‌شود
خط و نشان یمن برای شبه نظامیان وابسته به عربستان
سانحه برای هواپیمای باری آمازون در فرودگاه میامی+فیلم
رسانه صهیونیستی: اسرائیل در دانشگاه‌های جهان منزوی‌تر شده است
سیدحسن خمینی: مسئولیت‌ها را به جوانان بسپاریم
ارتش یمن: پهپاد جاسوسی عربستان را سرنگون کردیم
قالیباف به بسنت: قبل از تیک‌آف، گرم کن!
فوربس: آمریکا دهه‌ها هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
نیویورک‌تایمز: جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای به دردسر افتاده‌اند
حسن‌زاده: تخلفات دیدار تراکتور و گل‌گهر بدون اغماض بررسی می‌شود
بحران آب در اراضی اشغالی؛ جلبک‌ها آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل کردند
بازداشت 15 نفر در رژه خودرویی منتسب به منافقین
آتش‌سوزی بانک ملی اندیمشک مهار شد
«محفل ستاره‌ها» مهمان میادین تهران می‌شود
معاون وزیر نفت امشب درباره سهمیه‌بندی و نرخ‌های جدید بنزین توضیح می‌دهد
نورویدئو | کوهستک؛ جایی که ادعای دقت آمریکا فرو ریخت
آمریکا؛ از شکست در جنگ ایران تا پیروزی در جنگ ایرانی‌ها
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول