×
ورزشی
شناسه خبر : 216889
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/27 ساعت 10:36
رازهای سیاه فوتبال ایران؛ از دعا تا طلسم‌های زیر دروازه

نورنیوز از حاشیه های غیر قابل باور در فوتبال ایران گزارش می دهد؛

رازهای سیاه فوتبال ایران؛ از دعا تا طلسم‌های زیر دروازه

افشاگری عجیب درباره استفاده گسترده از جادوگران در فوتبال ایران بار دیگر حاشیه های جدیدی را برای ورزش پرطرفدار کشورمان ایجاد کرده است. علیرضامنصوریان مدعی شده که بسیاری از مربیان برای موفقیت، به جای تاکتیک‌های فوتبالی به طلسم و دعا متوسل می‌شوند. این ماجرا ابعاد تازه‌ای از خرافات در ورزش را آشکار کرده است.

نورنیوز-گروه ورزشی-یک روز عادی در فوتبال ایران نیست! یک مربی سرشناس از راز بزرگی پرده برداشته که ممکن است تصور شما را از تاکتیک‌های فوتبالی به کلی تغییر دهد. دیگر صحبت از سیستم ۴-۳-۳، ضدحمله‌های برق‌آسا یا تمرینات تاکتیکی نیست. بلکه این بار پای ورد و دعا، سوزاندن اسپند کنار زمین و سکه‌هایی که در گوشه دروازه دفن شده‌اند در میان است!

۸۰ درصد مربیان از جادوگران کمک می‌گیرند؟!

علیرضا منصوریان،بازیکن پیشکسوت و مربی نام‌آشنای فوتبال ایران، با افشاگری عجیب خود سر و صدای جدیدی  در فوتبال به راه انداخت. او مدعی شده  که ۸۰ درصد مربیان فوتبال ایران از جادوگر استفاده می‌کنند! این ادعا، که در نگاه اول بیشتر شبیه به داستان‌های خیالی به نظر می‌رسد، بحث‌های گسترده‌ای را در میان فوتبالی‌ها برانگیخته است. منصوریان حتی گفته است که به دلیل ترس از برخی افراد، حاضر نیست با آن‌ها دست بدهد یا از دست آن‌ها چیزی بخورد! این یعنی پای باورهای ماورایی به زمین فوتبال هم باز شده است.

او در ادامه تأکید کرده که برخی مربیان برای شکست دادن حریفان، دست به هر کاری می‌زنند و استفاده از جادوگران یکی از این راه‌هاست. به گفته او، برخی از این افراد حتی هنگام مسابقه، با تلفن همراه از راه دور به تیم‌هایشان دستورالعمل‌هایی می‌دهند که بیشتر از آن‌که تاکتیکی باشد، رنگ و بوی خرافات دارد.

جادوگران در استادیوم؟ چرا که نه!

اگر فکر می‌کنید جادوگری فقط در قصه‌های قدیمی و فیلم‌های فانتزی وجود دارد، سخت در اشتباهید. ماجرای جادو و طلسم در فوتبال ایران چنان جدی شده که حتی مربیان بزرگ هم از آن سخن می‌گویند. شنیده‌ایم که برخی مربیان قبل از بازی به سراغ جادوگر مخصوص‌شان می‌روند تا طلسم موفقیت بگیرند. بعضی دیگر، با جادوگران رقیب روبه‌رو می‌شوند، اما نه برای بحث‌های فوتبالی؛ بلکه برای دور زدن طلسم‌هایی که علیه تیم‌شان استفاده شده است!

یکی از مربیان سابق لیگ برتر تعریف کرده که روزی هنگام ورود به استادیوم، فردی را دید که با حالتی مرموز روی چمن استادیوم چیزهایی می‌نوشت. وقتی جلوتر رفت، متوجه شد که او در حال نوشتن اسامی بازیکنان روی خاک است و کنار آن‌ها علامت‌های عجیب می‌گذارد. وقتی به او اعتراض کردند، پاسخ داد: «اینجا کار ما از تمرین و تاکتیک گذشته، حالا نوبت انرژی‌های ماورایی است!»

طلسم‌های عجیب و غریب روی نیمکت‌ها

حالا که بحث جادو در فوتبال ایران داغ شده، بهتر است نگاهی به موارد عجیب بیندازیم. برخی بازیکنان ادعا کرده‌اند که در جریان مسابقات، ناگهان احساس سنگینی و خستگی غیرعادی می‌کرده‌اند، به‌طوری که انگار نیرویی نامرئی از دویدن آن‌ها جلوگیری می‌کرده است! یک مربی دیگر تعریف کرده که تیمش در طول نیمه اول به طرز غیرعادی‌ای ضعیف بازی می‌کرد، اما به محض اینکه یکی از همراهان تیم مشکوک شد و دروازه را جست‌وجو کرد، چند سکه را از لابه‌لای تور دروازه پیدا کرد. سکه‌ها را برداشتند و تیم در نیمه دوم ناگهان جان گرفت و بازی را برد!

جادوگران فوتبال؛ از سایه‌ها به نیمکت‌ها

شاید جالب باشد بدانید که برخی از جادوگران، به اندازه‌ای مشهور شده‌اند که در محافل فوتبالی شناخته شده‌اند. نام‌هایی که در سایه‌ها می‌چرخند، اما تأثیرشان روی برخی تیم‌ها غیرقابل انکار است. برخی مربیان می‌گویند این افراد قبل از بازی‌ها به ورزشگاه می‌آیند، یک گوشه می‌ایستند، چیزی زیر لب زمزمه می‌کنند و بعد ناپدید می‌شوند. آن‌ها ظاهراً نیروهایی دارند که می‌توانند سرنوشت یک مسابقه را تغییر دهند!

اما سوال مهم اینجاست: چرا کسی جلوی این ماجرا را نمی‌گیرد؟ آیا واقعا طلسم و جادو می‌تواند نتیجه بازی‌ها را عوض کند یا این‌که همه این‌ها ساخته و پرداخته ذهن‌های خسته از شکست است؟

فوتبال یا داستان‌های هری پاتر؟

در حالی که فوتبال در تمام دنیا بر پایه تمرینات علمی و برنامه‌های تاکتیکی پیش می‌رود، در ایران همچنان عده‌ای به طلسم و جادو معتقدند. شاید وقت آن رسیده که به‌جای ترس از دعاهای عجیب، تمرکز مربیان و بازیکنان روی مسائل فنی و حرفه‌ای باشد. البته اگر از دست جادوگران برآید!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
X
آگهی تبلیغاتی