×
سیاسی
شناسه خبر : 216888
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/27 ساعت 10:29
آملی لاریجانی: می توانیم پالرمو و سی‌اف‌تی را با تحفظ قبول کنیم

آملی لاریجانی: می توانیم پالرمو و سی‌اف‌تی را با تحفظ قبول کنیم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس با تحفظ به لوایح الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و سی‌اف‌تی رأی داده و ما هم می توانیم با تحفظ و به صورت مشروط این دو لایحه را قبول کنیم.

 نورنیوز - گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه موضوع FATF مطرح نیست و تنها بررسی کنوانسیون های پالرمو و «سی اف تی» (CFT) مطرح است، گفت: مجلس با تحفظ به این دو لایحه رأی داده است و ما می توانیم با این تحفظ و به صورت مشروط این دو لایحه را قبول کنیم.  

 آیت الله آملی لاریجانی یکشنبه شب در دیدار با جمعی از مدیران و اصحاب رسانه در پاسخ به سوالی در مورد بررسی لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه موضوع بررسی پالرمو و CTF غیر از بحث FATF است، گفت: FATF اعلام کرده که باید پالرمو و CFT تصویب شود.

وی با تاکید بر اینکه FATF در مجمع تشخیص، موضوع بحث و بررسی نیست، در این خصوص توضیح داد: لایحه ای که جهت بررسی به مجمع ارسال شده فقط مربوط به دو کنوانسیون CFT و پالرمو است، مجلس مصوبه ای در مورد FATF نداشته که مجمع ورود کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: FATF اصلا در مجمع بحث نمی شود زیرا مورد ارجاع به مجمع نبوده است، مجمع فقط سی اف تی و پالرمو را بررسی می کند که در مجلس تصویب شده و مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته است.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه CFT و پالرمو درمورد مسائل حقوقی و نظامی موضوعات مهمی دارد، که محل بحث است، گفت: آن چیزی که برخی از اعضای مجمع را قانع کرده، این است که مجلس با تحفظ به این دو لایحه رأی داده است و ما با این تحفظ و به صورت مشروط می توانیم این دو لایحه را قبول کنیم.

وی در پاسخ به برخی شبهات مبنی بر اینکه کنوانسیون های بین المللی را نمی توان با تحفظ پذیرفت، گفت: ۵۰ کشور با تحفظ این کنوانسیون ها را پذیرفته اند، ما هم به صورت مشروط می توانیم، بپذیریم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درمورد ایرادات هیات عالی نظارت به برخی مصوبات مجلس در لایحه بودجه گفت: در ماجرای ایراد هیات عالی نظارت به مصوبه مجلس در مورد واردات خودرو، ادعاهای تندی علیه مجمع مطرح شد.

وی ادامه داد: بنده در جلسه هیات عالی نظارت برای بررسی این مصوبه، ابتدا انتقادات شدیدی را از وضعیت خودرو سازی مطرح کردم مبنی بر اینکه مردم تا چه زمانی باید خودروهای داخلی بی کیفیت را تحمل کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اینکه دولت در لایحه بودجه ۲ میلیارد دلار به واردات خودرو تخصیص داده بود، گفت: دولت برغم مشکلاتی که برای تخصیص ارز به واردات دارو و کالاهای اساسی داشت، دو میلیارد به واردات خودرو در لایحه بودجه اختصاص داد اما مجلس یک‌ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو به این میزان اضافه کرد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به بررسی این موضوع با حضور مسئولان دولتی در هیات عالی نظارت خاطر نشان کرد: بانک مرکزی و وزیر اقتصاد و حتی رییس جمهور اعلام کردند ارز مازادی برای تخصیص به واردات خودرو وجود ندارد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی