×
سیاسی
شناسه خبر : 216857
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/26 ساعت 22:16
پزشکیان: آموزه‌های قرآن را در جامعه ترویج دهیم

پزشکیان: آموزه‌های قرآن را در جامعه ترویج دهیم

مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان، در مراسم تجلیل از خادمان قرآن و آیین اختتامیه سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، طی سخنانی بر لزوم ترویج آموزه‌های قرآن در کشور تاکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور در مراسم تجلیل از خادمان قرآن گفت: امروز در جامعه ما تعداد حافظان قرآن روز به روز در حال افزایش است. با این وجود آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، عمل به قرآن است.

 مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان، در مراسم تجلیل از خادمان قرآن و آیین اختتامیه سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، طی سخنانی بر لزوم ترویج آموزه‌های قرآن در کشور تاکید کرد. 

پزشکیان تصریح کرد: امروز در جامعه ما، به لطف و برکت اساتید و تلاش‌های فراوان، تعداد حافظان قرآن روزبه‌روز در حال افزایش است. با این حال، آنچه که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، عمل به قرآن است.

او خاطرنشان کرد: نمی‌توان ادعا کرد که قرآن راه هدایت را نشان می‌دهد، اما در عین حال، از نظر علمی، اخلاقی، رفتاری و مدیریتی دچار ضعف و نقصان باشیم. این همان نقطه‌ای است که شکاف میان دانش قرآنی و عمل به آن باید پر شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید اگر سخنی را درست تشخیص دادیم، آن را بپذیریم و اگر نادرست بود، بدون درگیری و جدل رد کنیم، اظهار داشت: متأسفانه در جامعه، فرهنگ گفت‌وگوی سازنده و شنیدن سخنان دیگران کمتر دیده می‌شود. 

او تصریح کرد: اگر کسی حقیقتی را بیان می‌کند، باید به آن گوش داد و در صورتی که قابل قبول نبود، با آرامش و استدلال آن را نپذیرفت. 

پزشکیان با طرح این پرسش که «آیا در جامعه ما این فرهنگ وجود دارد؟» و «آیا می‌توانیم بدون شناخت و آگاهی، فردی را قضاوت نکنیم و سخنی را بدون دلیل تکذیب نکنیم؟» گفت: متأسفانه بسیاری بدون تحقیق و آگاهی، دیگران را مورد انتقاد شدید یا حتی توهین قرار می‌دهند.

او یادآوری کرد: انسان باید بپذیرد که در بسیاری از امور آگاهی ندارد و چیزی را که نمی‌داند، نباید انکار کند. اگر نمی‌دانیم، باید صادقانه بگوییم که نمی‌دانیم. بدترین ظلم آن است که فرد در حوزه‌ای که آگاهی ندارد، راهنمایی ارائه دهد. 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه هدایت باید توسط کسانی انجام شود که علم و تجربه کافی دارند و ما نیز باید شنونده باشیم، خاطرنشان کرد: ایمان، مفهومی ساده نیست و تنها با گفتن آن محقق نمی‌شود، بلکه باید ابعاد آن را درک کرد. 

او ادامه داد: صبر، یقین، عدل و جهاد هر کدام تعریفی عمیق دارند که بدون شناخت آن‌ها، رسیدن به ایمان حقیقی ممکن نیست.کفر نیز در نقطه مقابل ایمان تعریف شده است. شناخت ایمان، صبر، یقین، عدل و جهاد، لازمه هدایت قرآنی است. 

پزشکیان تصریح کرد: اگر قرآن قرار است ما را به مسیر درستی راهنمایی کند، باید خود را به سطحی برسانیم که امکان درک و بهره‌گیری از آن را داشته باشیم.

پزشکیان در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم رعایت عدالت در جامعه اظهار داشت: قرآن کریم به عنواندکتاب حق و باطل تصریح می‌کند که حق و عدالت، اصول اساسی یک جامعه اسلامی هستند. همچنین تمام تعالیم قرآن و آموزه‌های ائمه بر این اصل تأکید دارند که در جامعه باید حق حاکم شود و عدالت اجرا گردد.

او خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز بارها تأکید کرده‌اند که در اجرای عدالت دچار عقب‌ماندگی هستیم. اگر امروز در جامعه با مشکلاتی مواجهیم، علت آن عدم رعایت عدالت و انصاف در برخورد با مردم است.

رییس جمهور لزوم خدمت صادقانه به مردم تاکید کرد و گفت: برای اصلاح امور، باید با مردم همان‌گونه که با نزدیکان و هم‌فکران خود رفتار می‌کنیم، برخورد کنیم. اجرای عدالت نباید گزینشی باشد؛ بلکه باید همه افراد جامعه از آن بهره‌مند شوند.

او در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین نشست‌ها و نمایشگاه‌هایی موجب تغییر در رفتارها و ایجاد یک جامعه الگو شود.

به گزارش  تسنیم، در این مراسم از تعدادی از خادمان قرآن کریم در گروه‌هایی همچون «قاریان، حافظان، اساتید و مدرسان»، «مدیران قرآنی»، «هنرمندان قرآنی»، «فعالان حوزه نشر و رسانه‌های قرآن» و «پژوهشگران، مفسران، مدرسان و دانشمندان قرآنی» تجلیل شد.

دیدار صمیمانه دکتر پزشکیان با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح

رئیس جمهور با حضور در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح دیدار و در خصوص مسائل دفاعی و نظامی با آنان گفتگو کرد.

دکتر مسعود پزشکیان عصر امروز یکشنبه با حضور در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشستی صمیمانه با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که با صرف افطار همراه بود، دکتر پزشکیان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، با فرماندهان عالی‌رتبه به گفتگو و تبادل نظر در خصوص مسائل  دفاعی و نظامی پرداخت


ز
نظرات

آخرین اخبار
نگاه کارشناسی به منافع ملی + فایل صوتی
از پذیرش قطع‌نامه 598 تا توافق با آمریکا
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 28 شهریور؛ قیمت نمایندگی و بازار + جدول قیمت ها
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 28 شهریور + جدول
شرط افزایش بیشتر مستمری بازنشستگان اعلام شد؛ جزئیات فرمول 90 درصد
حکم اعدام حسین پدران اجرا شد؛ جاسوس موساد در پرونده سایت‌های موشکی اصفهان
ایران 24-26کویت ؛ شروع تلخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی 2026؛ کویت در دقایق پایانی برد
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار وارد کانال 166 هزار تومان شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد
کالابرگ کد ملی 7 تا 9 چه زمانی شارژ می‌شود؟ اعلام زمان واریز اعتبار شهریور 1405
پیش‌فروش بلیت قطار مهرماه 1405 آغاز شد؛ زمان و نحوه خرید بلیت قطار اعلام شد
کافه فرهنگ | بفرمایید تئاتر با بلیت 5 میلیون تومنی!
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 28 شهریور 1405 ؛ بارش پراکنده در شمال کشور + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 شهریور؛ ساعت مسابقه هندبال ایران و کویت و 5 دیدار مهم فوتبال
امروز برق کدام مناطق کرمان قطع می‌شود؟+زمان‌بندی جدید خاموشی
6 مورد رفتار نگران‌کننده مدل‌های هوش مصنوعی؛ گزارش تازه اوپن‌ای‌آی
نشستن طولانی چه بلایی سر ستون فقرات می‌آورد؟+ فیلم
چگونگی فعال‌سازی نانوحباب‌ها برای تولید آمونیاک
کشف شگفت‌انگیز در غار چهل دخترون؛ از نقاشی‌های باستانی تا حوضچه‌های سنگی
چرا تغییر رفتار هوش مصنوعی کاربران را دچار اضطراب و غم می‌کند؟
یافته جدید درباره داروهای پوکی استخوان؛ کاهش خطر آلزایمر در سالمندان
بوریس جانسون، خواستار اعمال نفوذ انگلیس برای آزادی عمران خان شد
جزئیات جدید قتل عام خانوادگی در پونک؛ راز 5 جسد در چاه چه بود؟/ تصاویر قربانیان جنایت
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 28 شهریور+برنامه خاموشی
مرگ 17 کوهنورد در بهمن ؛ عملیات جست‌وجو پس از یک هفته پایان یافت + فیلم حادثه
پشت‌پرده 5 ادعای جنجالی اخیر
افشاگری رسانه‌های عبری‌زبان از پرونده امنیتی جاسوسی برای ایران
ورود این رسانه ها با دستور ترامپ به کاخ سفید ممنوع شد
حمله تند هانتر بایدن به نتانیاهو
اختلاف تجاری واشنگتن و اتاوا بالا گرفت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: زبان فارسی ضامن هویت ملی است
ماجرای عروسی خونین در خراسان شمالی؛ 5 نفر کشته و زخمی شدند
آغاز تمرین تیم ملی ایران برای دیدار با روسیه و ازبکستان
افتخار جهانی برای بانوی ایرانی در بسکتبال با ویلچر
پاسخ قالیباف به دن کین: دوران شکار F-35 و F-15های آمریکا آغاز شده است
300 حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته
گوترش: جهان در بحران‌های بی‌سابقه است/ محورهای کفت‌وگو با ترامپ
رکورد تازه قیمت سوخت در فرانسه
ایران، حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
دستگیری عاملان قتل زن جوان در باغ ژاله سنندج ؛ راز این جنایت چه بود؟
جنایت جنگی صهیونیست‌ها در حنوب لبنان
جنگ ربات‌ها در تهران؛ قهرمانان معرفی شدند
درخشش بدمینتون‌بازان ایران در سنگال
تحولات جنگ ایران و آمریکا؛هرمز همچنان مسدود،ترامپ درانتظار توافق،پاسخ قالیباف به ژنرال کین
کشف محموله «گل» در ارتفاعات اصفهان
رسوایی امنیتی جنگنده F-35؛ قطعات محرمانه سر از هنگ‌کنگ درآورد
استقلال و پرسپولیس لیگ زنان را طوفانی آغاز کردند
تلگراف: ایران معادلات آمریکا در منطقه را تغییر داد