×
سیاسی
شناسه خبر : 216857
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/26 ساعت 22:16
پزشکیان: آموزه‌های قرآن را در جامعه ترویج دهیم

پزشکیان: آموزه‌های قرآن را در جامعه ترویج دهیم

مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان، در مراسم تجلیل از خادمان قرآن و آیین اختتامیه سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، طی سخنانی بر لزوم ترویج آموزه‌های قرآن در کشور تاکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور در مراسم تجلیل از خادمان قرآن گفت: امروز در جامعه ما تعداد حافظان قرآن روز به روز در حال افزایش است. با این وجود آنچه باید مورد توجه قرار گیرد، عمل به قرآن است.

 مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان، در مراسم تجلیل از خادمان قرآن و آیین اختتامیه سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، طی سخنانی بر لزوم ترویج آموزه‌های قرآن در کشور تاکید کرد. 

پزشکیان تصریح کرد: امروز در جامعه ما، به لطف و برکت اساتید و تلاش‌های فراوان، تعداد حافظان قرآن روزبه‌روز در حال افزایش است. با این حال، آنچه که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، عمل به قرآن است.

او خاطرنشان کرد: نمی‌توان ادعا کرد که قرآن راه هدایت را نشان می‌دهد، اما در عین حال، از نظر علمی، اخلاقی، رفتاری و مدیریتی دچار ضعف و نقصان باشیم. این همان نقطه‌ای است که شکاف میان دانش قرآنی و عمل به آن باید پر شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید اگر سخنی را درست تشخیص دادیم، آن را بپذیریم و اگر نادرست بود، بدون درگیری و جدل رد کنیم، اظهار داشت: متأسفانه در جامعه، فرهنگ گفت‌وگوی سازنده و شنیدن سخنان دیگران کمتر دیده می‌شود. 

او تصریح کرد: اگر کسی حقیقتی را بیان می‌کند، باید به آن گوش داد و در صورتی که قابل قبول نبود، با آرامش و استدلال آن را نپذیرفت. 

پزشکیان با طرح این پرسش که «آیا در جامعه ما این فرهنگ وجود دارد؟» و «آیا می‌توانیم بدون شناخت و آگاهی، فردی را قضاوت نکنیم و سخنی را بدون دلیل تکذیب نکنیم؟» گفت: متأسفانه بسیاری بدون تحقیق و آگاهی، دیگران را مورد انتقاد شدید یا حتی توهین قرار می‌دهند.

او یادآوری کرد: انسان باید بپذیرد که در بسیاری از امور آگاهی ندارد و چیزی را که نمی‌داند، نباید انکار کند. اگر نمی‌دانیم، باید صادقانه بگوییم که نمی‌دانیم. بدترین ظلم آن است که فرد در حوزه‌ای که آگاهی ندارد، راهنمایی ارائه دهد. 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه هدایت باید توسط کسانی انجام شود که علم و تجربه کافی دارند و ما نیز باید شنونده باشیم، خاطرنشان کرد: ایمان، مفهومی ساده نیست و تنها با گفتن آن محقق نمی‌شود، بلکه باید ابعاد آن را درک کرد. 

او ادامه داد: صبر، یقین، عدل و جهاد هر کدام تعریفی عمیق دارند که بدون شناخت آن‌ها، رسیدن به ایمان حقیقی ممکن نیست.کفر نیز در نقطه مقابل ایمان تعریف شده است. شناخت ایمان، صبر، یقین، عدل و جهاد، لازمه هدایت قرآنی است. 

پزشکیان تصریح کرد: اگر قرآن قرار است ما را به مسیر درستی راهنمایی کند، باید خود را به سطحی برسانیم که امکان درک و بهره‌گیری از آن را داشته باشیم.

پزشکیان در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم رعایت عدالت در جامعه اظهار داشت: قرآن کریم به عنواندکتاب حق و باطل تصریح می‌کند که حق و عدالت، اصول اساسی یک جامعه اسلامی هستند. همچنین تمام تعالیم قرآن و آموزه‌های ائمه بر این اصل تأکید دارند که در جامعه باید حق حاکم شود و عدالت اجرا گردد.

او خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز بارها تأکید کرده‌اند که در اجرای عدالت دچار عقب‌ماندگی هستیم. اگر امروز در جامعه با مشکلاتی مواجهیم، علت آن عدم رعایت عدالت و انصاف در برخورد با مردم است.

رییس جمهور لزوم خدمت صادقانه به مردم تاکید کرد و گفت: برای اصلاح امور، باید با مردم همان‌گونه که با نزدیکان و هم‌فکران خود رفتار می‌کنیم، برخورد کنیم. اجرای عدالت نباید گزینشی باشد؛ بلکه باید همه افراد جامعه از آن بهره‌مند شوند.

او در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین نشست‌ها و نمایشگاه‌هایی موجب تغییر در رفتارها و ایجاد یک جامعه الگو شود.

به گزارش  تسنیم، در این مراسم از تعدادی از خادمان قرآن کریم در گروه‌هایی همچون «قاریان، حافظان، اساتید و مدرسان»، «مدیران قرآنی»، «هنرمندان قرآنی»، «فعالان حوزه نشر و رسانه‌های قرآن» و «پژوهشگران، مفسران، مدرسان و دانشمندان قرآنی» تجلیل شد.

دیدار صمیمانه دکتر پزشکیان با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح

رئیس جمهور با حضور در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح دیدار و در خصوص مسائل دفاعی و نظامی با آنان گفتگو کرد.

دکتر مسعود پزشکیان عصر امروز یکشنبه با حضور در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشستی صمیمانه با فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست که با صرف افطار همراه بود، دکتر پزشکیان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، با فرماندهان عالی‌رتبه به گفتگو و تبادل نظر در خصوص مسائل  دفاعی و نظامی پرداخت


ز
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم