×
فرهنگی
شناسه خبر : 216789
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/26 ساعت 13:06
پایان دوبله سنتی با هوش مصنوعی

پایان دوبله سنتی با هوش مصنوعی

در سال 2025، ابزارهای ترجمه ویدئو با هوش مصنوعی تحولی عظیم در صنعت محتوا و بومی‌سازی آن ایجاد کرده‌اند و مرزهای زبانی را بیش از هر زمان دیگری در هم شکسته‌اند. این فناوری‌ها به تولیدکنندگان محتوا، شرکت‌ها و برندهای جهانی این امکان را می‌دهند تا پیام خود را به شکلی کاملاً طبیعی و روان به مخاطبان در سراسر جهان منتقل کنند.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، روش‌های سنتی دوبله در حال کنار رفتن هستند. ابزارهای هوشمند حالا می‌توانند ویدئوها را با حفظ لحن و هماهنگی لب‌ها، به زبان‌های مختلف ترجمه کنند و تجربه‌ای طبیعی‌تر برای مخاطبان جهانی فراهم آورند.

در سال ۲۰۲۵، ابزارهای ترجمه ویدئو با هوش مصنوعی تحولی عظیم در صنعت محتوا و بومی‌سازی آن ایجاد کرده‌اند و مرزهای زبانی را بیش از هر زمان دیگری در هم شکسته‌اند. این فناوری‌ها به تولیدکنندگان محتوا، شرکت‌ها و برندهای جهانی این امکان را می‌دهند تا پیام خود را به شکلی کاملاً طبیعی و روان به مخاطبان در سراسر جهان منتقل کنند.  

به گزارش انگجت، یکی از پیشرفته‌ترین این ابزارها، برنامه Flik است که به کاربران اجازه می‌دهد محتوای خود را به بیش از ۸۰ زبان مختلف ترجمه کنند.

این پلتفرم با استفاده از بیش از ۲۰۰۰ صدای هوش مصنوعی فوق‌واقعی، ویدیوهایی با گویندگی کاملاً طبیعی و نزدیک به صدای انسانی تولید می‌کند. برخلاف روش‌های سنتی که نیازمند دوبله دستی و ویرایش‌های گسترده بودند، Flik می‌تواند صدای اصلی را حفظ کند و تنها زبان آن را تغییر دهد، به طوری که احساس می‌شود گوینده واقعاً به زبان مقصد صحبت می‌کند.  

اما امکانات این فناوری‌ها تنها به ترجمه صوتی محدود نمی‌شود. ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی قادرند زیرنویس‌های دقیق و هماهنگ با ویدیو تولید کنند و حتی دوبله را با حرکات لب بازیگران هماهنگ سازند، به طوری که بیننده احساس نکند ویدئو دوبله شده است. این قابلیت‌ها نه تنها تجربه تماشای ویدیوهای چندزبانه را بهبود بخشیده، بلکه موجب افزایش تعامل کاربران در سراسر جهان شده است.  

با پیشرفت این تکنولوژی، استفاده از آن در صنایع مختلف گسترش یافته است. تولیدکنندگان محتوای یوتیوب، اینستاگرام و تیک‌تاک می‌توانند بدون نیاز به مهارت‌های زبانی، ویدیوهای خود را برای مخاطبان بین‌المللی آماده کنند. شرکت‌های آموزشی از این ابزارها برای تولید دوره‌های آنلاین چندزبانه استفاده می‌کنند و استودیوهای فیلم و سریال، بدون نیاز به فرآیندهای پرهزینه دوبله، محتوای خود را برای بازارهای مختلف بومی‌سازی می‌کنند.  

به گزارش برنا، به لطف این فناوری‌ها، دیگر محدودیت زبانی مانعی برای رشد و جهانی شدن محتوا نیست. در آینده‌ای نزدیک، ترجمه ویدئو با هوش مصنوعی بیش از پیش هوشمندتر، دقیق‌تر و طبیعی‌تر خواهد شد، به طوری که مرزهای زبانی به کلی محو شوند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
X
آگهی تبلیغاتی