×
سیاسی
شناسه خبر : 216772
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/26 ساعت 10:47
سرلشکر سلامی: ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یمن ندارد

سرلشکر سلامی: ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یمن ندارد

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: انصارالله به عنوان نماینده یمنی‌ها تصمیمات راهبردی خود را خودش اتخاذ می‌کند و جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به منتسب کردن عملیات انصارالله یمن توسط آمریکایی‌ها به ایران اسلامی، ادامه داد: ما همیشه اعلام کرده ایم و امروز هم اعلام می کنیم که یمنی‌ها ملت مستقل و آزاد در سرزمین خود بوده و سیاست مستقل ملی دارند.

سردار حسین سلامی روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال غرب کشور افزود: انصارالله به عنوان نماینده یمنی‌ها تصمیمات راهبردی خود را خودش اتخاذ می‌کند و جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هرکجا و هرگاه عمل کند، واضح و آشکار مسوولیت آن را بر عهده می‌گیرد؛ ما نظامی معتبر و به رسمیت شناخته شده درجهان هستیم که به طور علنی مسوولیت حمله نظامی یا حمایت از هر کسی را اعلام می‌کنیم.

وی اضافه کرد: در وعده صادق و عملیات های دیگر نیز هر اقدامی را انجام دادیم، رسما مسوولیت آن را برعهده گرفته ایم، دلیلی ندارد که ما کاری را انجام بدهیم و مسوولیت آن را بر عهده نگیریم.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه نتیجه تهدید برای دشمنان ایران اسلامی همواره شکست مفتضحانه برای آنان بوده است، گفت: جنگ همواره برای استکبار جهانی و آمریکا، شکست های نظامی خفت بار به همراه داشته ولی هنوز از این امر عبرت نگرفته اند.

وی تاکید کرد: این تصور که ملت ایران با ارعاب به اراده سیاسی دشمن تن می دهد، یک تصور غلط و اشتباه مطلق و محض است.

سردار سلامی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی عادت کرده اند که با ابزار تهدید کارها را پیش ببرند، گفت: آمریکایی ها هنوز نفهمیده اند که با جنگ نمی توانند مشکل را حل کنند؛ همواره تهدید ایران با شکست رو به رو بوده است و این باید درس عبرتی برای همه باشد.

سردار سلامی با بیان اینکه ملت ایران در مقابل ائتلاف شیاطین جهانی تهدیدها ناپذیر است، اضافه کرد: ملت ایران همواره صلح طلب بوده و هرگز آغاز گر جنگی نبوده است، اما در عین حال در برابر تهدیدات سککوت نکرده و پاسخ تمام کننده خواهد داد.

وی افزود: به همه دشمنان هشدار می دهیم با هر گونه تهدیدی مقابله نموده و واکنش شدیدتری خواهیم داشت.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه امنیت امروز مدیون تلاش رزمندگان و فرماندهانی است که جان خود را فدای این آب و خاک کردند، تصریح کرد: مردان فداکار در هر شرایطی از تمامیت ارضی در مقابل تهدیدات ایستادگی کرده و می‌کنند.

وی افزود: امنیت موجود در کشور در دنیای پرتلاطم امروزی به رغم شیطنت همه دشمنان و فضای خطرناک جهانی و منطقه‌ای، با قفداکاری و ایمان رزمندگان اسلام محقق شده است.

سردار سلامی با بیان اینکه امنیت بدون شهادت مقدور نخواهد شد، اضافه کرد : هیچ کشوری مانند جمهوری اسلامی در طول تاریخ تهدید نشده و در عین حال امن نیز نبوده است و در همین راستا باید قدردان رزمندگان و تامین کنندگان امنیت کشور بود.

وی آذربایجان‌غربی را قطعه‌ای از ایران زمین و مهد اقوام و مذاهب دانست و اظهار کرد: این تنوع بخشی خواست الهی است تا اقوام در کمال محبت و عشق در ایران اسلامی خدمت کنند.

وی ادامه داد: وحدت حول اسلام و ولایت یک امر الهی است و باید شاکر و قدردان جانبازی‌ها و مجاهدت‌ ها بود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه باید با ولایت مداری از بحران‌های سخت عبور کرد، افزود: با دل‌هایی امیدوار، مطمئن و با ایمان به قله‌های پیشرفت خواهیم رسید.

 


نظرات

آخرین اخبار
حکایت وداع/4
عارف: ایران خواهان توسعه جدی روابط با مالزی است
حکایت وداع/3
حکایت وداع/2
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره)
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: همه تمهیدات برای میزبانی از دلدادگان قائد شهید امت فراهم است
حکایت وداع/1
فتاح: رهبر شهید امام محرومان و مستضعفان بودند
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره)
پردیسان مهیای میزبانی از سوگواران رهبر شهید
افزایش ظرفیت حمل‌ونقل تهران؛ حرکت قطارها با سرفاصله کمتر از 5 دقیقه
حماسه حضور در روز وداع؛ روایت بدرقه ای که تاریخ به یاد خواهد سپرد+ فیلم اختصاصی
شوک به فرانسه؛ ستاره رئال مادرید بازی برابر پاراگوئه را از دست داد
نزار آمیدی: پرونده ضدانقلاب در عراق بسته می‌شود
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
حماس: طوفان‌الاقصی معادلات سیاسی و نظامی را تغییر داد
پایداری شبکه برق تهران در مراسم تشییع رهبر شهید
توصیه هلال‌احمر درباره گرمازدگی در تجمع‌های وداع با رهبر شهید
پروژه اسکوچیچ به گِل نشست؛چرا پرسپولیس در «بازی مذاکره» باخت؟
تأکید بر نقش وحدت‌آفرین رهبر شهید از نگاه علمای اهل سنت
مراسم وداع امام شهید در ایران نمایش مقاومت در برابر آمریکا است
تسهیلات ویژه سوخت‌رسانی در ایام تشییع رهبر شهید
افزایش آلودگی هوا در خوزستان
حمله دوباره اوکراین به پایانه نفتی سن‌پترزبورگ
شهباز شریف: تأثیر رهبر شهید ایران برای نسل‌ها ماندگار است
انصارالله: امام خامنه‌ای نماد ایستادگی در دل‌های آزادگان است
فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه منصوب شد
راه‌اندازی سامانه‌های تلفنی برای راهنمایی زائران مراسم وداع
بلیت پروازهای تهران - مشهد و تهران - نجف چند؟
فرودگاه صنعا؛ آوردگاه جدید؟!
صلاح: وقت لذت بردن از صعود تاریخی مصر است
وزیر نفت: عرضه سوخت در سراسر کشور پایدار است
دستگیری 6 نفر در پردیس به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند
کیفرخواست پرونده رضا پهلوی به دادگاه ارسال شد
رونمایی از هم‌نگاره «وقت بوییدن گل» در سینما سپیده تهران
پروازهای مهرآباد طبق روال ادامه دارد؛ مسیرها باز است
تقدیر مقام یمنی از نقش منطقه‌ای و تاریخی رهبر شهید ایران
افزایش 40 درصدی تردد خودروها به سمت تهران
سرمربی کیپ‌ورد: با افتخار جام جهانی را ترک می‌کنیم
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 13 تیر 1405+جدول قیمت ها
مسی: جنگیدیم و در نهایت پیروز شدیم
آمادگی متروی کرج برای فعالیت 24 ساعته در روزهای مراسم رهبر شهید
عراقچی: سازمان‌های منطقه‌ای در مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا نقش مهمی دارند
قیمت دلار امروز شنبه 13 تیر 1405 / قیمت‌سازی تلگرامی در بازار تعطیل ارز
درخواست استاندار برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی
شگفتی جام جهانی 2026؛ هوادار انگلیس 10 روز گم شد!
فرمانده نیروی دریایی سپاه: انتقام الهی از آمریکا و اسرائیل نزدیک است
توفان «گل‌به‌خودی‌ها» در جام جهانی 2026؛ رکورد روسیه شکست
نبرد در ایستگاه پایانی؛ برنامه کامل مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی 2026
آماده‌باش کامل مرز مهران برای تردد زائران مراسم تشییع رهبر شهید