×
سیاسی
شناسه خبر : 216772
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/26 ساعت 10:47
سرلشکر سلامی: ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یمن ندارد

سرلشکر سلامی: ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یمن ندارد

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: انصارالله به عنوان نماینده یمنی‌ها تصمیمات راهبردی خود را خودش اتخاذ می‌کند و جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به منتسب کردن عملیات انصارالله یمن توسط آمریکایی‌ها به ایران اسلامی، ادامه داد: ما همیشه اعلام کرده ایم و امروز هم اعلام می کنیم که یمنی‌ها ملت مستقل و آزاد در سرزمین خود بوده و سیاست مستقل ملی دارند.

سردار حسین سلامی روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال غرب کشور افزود: انصارالله به عنوان نماینده یمنی‌ها تصمیمات راهبردی خود را خودش اتخاذ می‌کند و جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاست‌های ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هرکجا و هرگاه عمل کند، واضح و آشکار مسوولیت آن را بر عهده می‌گیرد؛ ما نظامی معتبر و به رسمیت شناخته شده درجهان هستیم که به طور علنی مسوولیت حمله نظامی یا حمایت از هر کسی را اعلام می‌کنیم.

وی اضافه کرد: در وعده صادق و عملیات های دیگر نیز هر اقدامی را انجام دادیم، رسما مسوولیت آن را برعهده گرفته ایم، دلیلی ندارد که ما کاری را انجام بدهیم و مسوولیت آن را بر عهده نگیریم.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه نتیجه تهدید برای دشمنان ایران اسلامی همواره شکست مفتضحانه برای آنان بوده است، گفت: جنگ همواره برای استکبار جهانی و آمریکا، شکست های نظامی خفت بار به همراه داشته ولی هنوز از این امر عبرت نگرفته اند.

وی تاکید کرد: این تصور که ملت ایران با ارعاب به اراده سیاسی دشمن تن می دهد، یک تصور غلط و اشتباه مطلق و محض است.

سردار سلامی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی عادت کرده اند که با ابزار تهدید کارها را پیش ببرند، گفت: آمریکایی ها هنوز نفهمیده اند که با جنگ نمی توانند مشکل را حل کنند؛ همواره تهدید ایران با شکست رو به رو بوده است و این باید درس عبرتی برای همه باشد.

سردار سلامی با بیان اینکه ملت ایران در مقابل ائتلاف شیاطین جهانی تهدیدها ناپذیر است، اضافه کرد: ملت ایران همواره صلح طلب بوده و هرگز آغاز گر جنگی نبوده است، اما در عین حال در برابر تهدیدات سککوت نکرده و پاسخ تمام کننده خواهد داد.

وی افزود: به همه دشمنان هشدار می دهیم با هر گونه تهدیدی مقابله نموده و واکنش شدیدتری خواهیم داشت.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه امنیت امروز مدیون تلاش رزمندگان و فرماندهانی است که جان خود را فدای این آب و خاک کردند، تصریح کرد: مردان فداکار در هر شرایطی از تمامیت ارضی در مقابل تهدیدات ایستادگی کرده و می‌کنند.

وی افزود: امنیت موجود در کشور در دنیای پرتلاطم امروزی به رغم شیطنت همه دشمنان و فضای خطرناک جهانی و منطقه‌ای، با قفداکاری و ایمان رزمندگان اسلام محقق شده است.

سردار سلامی با بیان اینکه امنیت بدون شهادت مقدور نخواهد شد، اضافه کرد : هیچ کشوری مانند جمهوری اسلامی در طول تاریخ تهدید نشده و در عین حال امن نیز نبوده است و در همین راستا باید قدردان رزمندگان و تامین کنندگان امنیت کشور بود.

وی آذربایجان‌غربی را قطعه‌ای از ایران زمین و مهد اقوام و مذاهب دانست و اظهار کرد: این تنوع بخشی خواست الهی است تا اقوام در کمال محبت و عشق در ایران اسلامی خدمت کنند.

وی ادامه داد: وحدت حول اسلام و ولایت یک امر الهی است و باید شاکر و قدردان جانبازی‌ها و مجاهدت‌ ها بود.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه باید با ولایت مداری از بحران‌های سخت عبور کرد، افزود: با دل‌هایی امیدوار، مطمئن و با ایمان به قله‌های پیشرفت خواهیم رسید.

 


نظرات

آخرین اخبار
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد