×
بین الملل
شناسه خبر : 216730
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/26 ساعت 08:52
یمن پاسخ داد/حمله موشکی و پهپادی به ناو هواپیمابر آمریکا+فیلم

یمن پاسخ داد/حمله موشکی و پهپادی به ناو هواپیمابر آمریکا+فیلم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با اشاره تجاوزات اخیر آمریکا اعلام کرد: به یاری خداوند عملیات نظامی انجام دادیم و ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» و ناوهای جنگی آن را هدف قرار دادیم.

نورنیوز-گروه بین‌الملل:  سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه یکشنبه طی بیانیه‌ای گفت: دشمن آمریکایی با بیش از 47 حمله تجاوزکارانه آشکار به کشورمان، صنعا پایتخت و 7 استان را هدف قرار داد. دشمن‌ در این حملات مرتکب جنایاتی گردید که طی آنها تعدادی از شهروندان یمنی به شهادت رسیده و مجروح شده‌اند که البته هنوز آمار دقیق آن مشخص نشده است.

وی افزود: در پاسخ به این تجاوز، به یاری خداوند عملیات نظامی انجام دادیم و ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس هری ترومن» و ناوهای جنگی آن را هدف قرار دادیم.

یحیی سریع تاکید کرد: ناو ترومن و شناورهای نیروی دریایی آن در شمال دریای سرخ با 18 موشک بالستیک و کروز و یک پهپاد هدف قرار گرفتند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین گفت ما هرگز در حمله به کشتی‌های جنگی آمریکایی در دریای عرب و سرخ در پاسخ به تجاوز آنان به کشورمان تردید نمی‌کنیم. تجاوزات دشمن آمریکایی تنها بر ثبات، ایمان و ایستادگی ملت استوار، مومن و مجاهد یمن خواهد افزود.

شبکه المیادین در گزارشی اعلام کرد که ارتش یمن در حال آماده شدن برای پاسخ به جنایت آمریکا و انگلیس است.

 پاسخ گسترده به حمله هوایی آمریکا و انگلیس

شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در صنعا اعلام کرد که ارتش یمن در حال آماده شدن برای پاسخ گسترده به حمله هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف این کشور است.

مجمع علمای یمن پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقابله با تجاوز آمریکا و انگلیس و جهاد در این زمینه، وظیفه دینی و واجب شرعی است.

مجمع علمای یمن در این بیانیه افزود: این وظیفه دینی فقط با انجام آن از افراد جامعه ساقط می‌شود و عمل به آن بر هر فرد یمنی و مسلمان آزاده، غیرتمند و توانا واجب است.

در ادامه این بیانیه آمده است: پاسخ به این تجاوز از سوی نیروهای مسلح یمن و به تشخیص فرماندهان و رهبران، حق مشروع و قانونی و بلکه واجب و جهاد در راه خدا و مایه نزدیکی به خدا و لبیک به اوامر آشکار الهی است.

مجمع علمای یمن در ادامه یاری و پشتیبانی از نوار غزه را یک اصل اسلامی و انسانی غیرقابل سازش و معامله دانست که فشارها، تهدیدها، حملات هوایی و جنگ روانی هیچ تاثیری بر آن نخواهد داشت.

علمای یمن در این بیانیه از هرگونه تصمیم از سوی رهبر انقلاب این کشور در پاسخ به این تجاوز و پیامدهای آن و ورود به دور جدید نبرد با دشمنان، حمایت کردند.

مجمع علمای یمن همچنین ایجاد تنش در داخل، ترسیدن و توجیه تجاوز و کشتار در رسانه‌ها را خدمت به آمریکا و ایستادن در کنار متجاوز و سرنوشت و نتیجه آن را خسران در دنیا و آخرت دانستند.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی شهر صنعا یک اقدام خصمانه و جنایتکارانه است.

در این بیانیه آمده است: هدف قرار دادن غیرنظامیان و محله‌های مسکونی، یک جنایت جنگی تمام عیار و نشانه‌ای دیگر بر دهشت افکنی آمریکا در حق ملت‌ها و کشورهای مخالف آن است.

این بیانیه می‌افزاید: این تجاوز بار دیگر نشان داد که آمریکا به نیابت از رژیم صهیونیستی می‌جنگد.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در ادامه این بیانیه تاکید کرد که تجاوز نظامی نمی‌تواند یمن را از یاری ملت فلسطین و عمل به وظیفه در پشتیبانی از نوار غزه باز دارد.

در پایان این بیانیه آمده است: این تجاوز بی پاسخ نخواهد ماند و نیروهای مسلح یمن برای پاسخ دادن به حملات با حمله در آمادگی کامل هستند.

شبکه المسیره شنبه شب از حمله هوایی به مناطقی از شهر صنعا پایتخت یمن خبر داد.

برخی رسانه‌ها نیز از حمله هوایی به منطقه الجراف در پایتخت یمن خبر می‌دهند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای تجاوز هوایی آمریکا به یمن را محکوم کرد و آن را در راستای پشتیبانی از رژیم صهیونیستی دانست.

وزارت خارجه یمن: صنعا با تمام قدرت از خود دفاع می‌کند

 وزارت خارجه یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که صنعا با تمام قدرت و امکانات از خود در مقابل هر تجاوزی دفاع می‌کند.

به گزارش  شبکه المسیره، وزارت خارجه یمن در این بیانیه تجاوز آمریکا و انگلیس به محله‌های مسکونی غیرنظامی را محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت و ثبات یمن دانست.

در این بیانیه آمده است که هدف از این تجاوز نظامی، دفاع از رژیم صهیونیستی و منصرف کردن یمن از پشتیبانی از ملت فلسطین است.

وزارت خارجه یمن اضافه کرد: تجاوز آمریکا و انگلیس پس از بازگشت آرامش به دریای سرخ و محدود شدن ممنوعیت کشتیرانی فقط برای کشتی‌های رژیم صهیونیستی انجام شد.

این وزارتخانه در این بیانیه از جامعه جهانی و آزادگان جهان خواست تا تجاوز به یمن که امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند را محکوم کنند.

حماس حمله جنایتکارانه آمریکایی - انگلیسی به یمن را محکوم کرد

 جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای تجاوز مجرمانه هوایی آمریکایی - انگلیسی علیه مناطق مسکونی در صنعا پایتخت یمن را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری شهاب، حماس در این بیانیه افزود: ما در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تجاوز مجرمانه هوایی آمریکایی - انگلیسی علیه مناطق مسکونی در صنعا پایتخت یمن را به شدت محکوم کرده و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تعرض آشکار به حاکمیت و ثبات کشور برادر یمن قلمداد می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما همراهی کامل خود با مردم و ملت برادر یمن را اعلام داشته و اقدامات مبارک و حمایتی آنها از ایستادگی ملت فلسطین در نوار غزه در مواجهه با جنگ نسل کشی را مورد تقدیر قرار می‌دهیم.

افزایش شهدای یمن به ۲۳ شهید

 وزارت بهداشت یمن از افزایش شهدای حملات آمریکا به این کشور به ۲۳ شهید خبر داد.

به گزارش رسانه‌های یمن، وزارت بهداشت این کشور اعلام کرد که براساس آمار اولیه ۲۳ شهروند غیرنظامی در حملات هوایی به استان‌های صنعا و صعده شهید شده‌اند.

بمباران مناطق مسکونی یمن نیز تاکنون ۲۲ زخمی برجای گذاشته است.

براساس اعلام وزارت بهداشت یمن، بیشتر شهدا و زخمی‌های این حملات زنان و کودکان هستند.

عربستان مشارکت در حمله به یمن را تکذیب کرد

منابع خبری گزارش دادند که عربستان سعودی مشارکت و پشتیبانی از حمله نظامی آمریکا به یمن را تکذیب کرده است.

یک مقام مسئول عربستانی در گفت وگو با شبکه العربیه اعلام کرد که این کشور هیچ نقشی در حمله آمریکا به یمن ایفا نکرده است.

این مقام مسئول عربستانی که خواست نامش فاش نشود، افزود: ادعاهایی که درباره نقش تدارکاتی ریاض در حمله آمریکا به یمن منتشر شده است، نادرست و گمراه کننده است.

وی گفت: ادعاها درباره سوخت رسانی عربستان در این حمله نظامی صحت ندارد.

حملات آمریکا و انگلیس به صنعا

جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی بعدازظهر شنبه، صنعا، پایتخت یمن را هدف حملات هوایی قرار دادند که منجر به شهادت 23 غیرنظامی شد. در واکنش به این اقدام، انصارالله وعده پاسخ در میدان نبرد را داده و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر ایران را با ادعای پشتیبانی از انصارالله یمن تهدید کرده است.

شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در صنعا اعلام کرد که ارتش یمن در حال آماده شدن برای پاسخ گسترده به حمله هوایی آمریکا و انگلیس به مناطق مختلف این کشور است.

مجمع علمای یمن پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقابله با تجاوز آمریکا و انگلیس و جهاد در این زمینه، وظیفه دینی و واجب شرعی است.

حمله+به+یمن
مجمع علمای یمن در این بیانیه افزود: این وظیفه دینی فقط با انجام آن از افراد جامعه ساقط می‌شود و عمل به آن بر هر فرد یمنی و مسلمان آزاده، غیرتمند و توانا واجب است.

در ادامه این بیانیه آمده است: پاسخ به این تجاوز از سوی نیروهای مسلح یمن و به تشخیص فرماندهان و رهبران، حق مشروع و قانونی و بلکه واجب و جهاد در راه خدا و مایه نزدیکی به خدا و لبیک به اوامر آشکار الهی است.

مجمع علمای یمن در ادامه یاری و پشتیبانی از نوار غزه را یک اصل اسلامی و انسانی غیرقابل سازش و معامله دانست که فشارها، تهدیدها، حملات هوایی و جنگ روانی هیچ تاثیری بر آن نخواهد داشت.

علمای یمن در این بیانیه از هرگونه تصمیم از سوی رهبر انقلاب این کشور در پاسخ به این تجاوز و پیامدهای آن و ورود به دور جدید نبرد با دشمنان، حمایت کردند.

مجمع علمای یمن همچنین ایجاد تنش در داخل، ترسیدن و توجیه تجاوز و کشتار در رسانه‌ها را خدمت به آمریکا و ایستادن در کنار متجاوز و سرنوشت و نتیجه آن را خسران در دنیا و آخرت دانستند.

افزایش شمار شهدای یمن 

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که براساس آمار اولیه ۲۳ شهروند غیرنظامی در حملات هوایی به استان‌های صنعا و صعده شهید شده‌اند.

بمباران مناطق مسکونی یمن نیز تاکنون ۲۲ زخمی برجای گذاشته است.

براساس اعلام وزارت بهداشت یمن، بیشتر شهدا و زخمی‌های این حملات زنان و کودکان هستند.


حزام+یمن
 

عضو انصارالله: همچنان به حمایت از مردم فلسطین ادامه می‌دهیم
حزام الاسد از رهبران جنبش انصارالله یمن، گفت: ما تعرض به حاکمیت کشور خود را نمی‌پذیریم و رای دهندگان آمریکایی به دونالد ترامپ را از انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور آمریکا پشیمان خواهیم کرد.

این عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: مواضع ما در حمایت از مردم غزه همچنان ادامه داشته و تا رفع محاصره بر آن پایبند خواهیم بود و هیچ چیزی بر مواضع اصولی ما در حمایت از ملت مظلوم فلسطین تاثیر نخواهد داشت.

تاکید شورای عالی سیاسی یمن بر تنبیه متجاوز
شورای عالی سیاسی یمن هدف قرار دادن غیرنظامیان را نشانه عجز و ناتوانی آمریکا در نبرد نظامی دانست.

این شورا در این بیانیه بر تغییر ناپذیری موضع یمن در حمایت از ملت فلسطین تاکید و اعلام کرد که این تجاوز به نتایج وخیم تری برای دشمن منجر خواهد شد.

شورای عالی سیاسی یمن در ادامه تصریح کرد که یمن در طول تاریخ گورستان امپراتوری‌ها بوده است و تنبیه متجاوز به صورت حرفه‌ای و دردناک انجام خواهد شد.

این شورا همچنین اعلام کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی شکست خواهند خورد و مانند گذشته و در جریان عملیات طوفان الاقصی بار دیگر طعم شکست و نا امیدی را خواهند چشید.

شورای عالی سیاسی یمن افزود: یمن به پشتیبانی و حمایت از ملت فلسطین ادامه می‌دهد و عملیات دریایی نیز تا زمان پایان محاصره نوار غزه و ورود کمک‌های انسانی ادامه خواهد داشت.

این شورا در پایان از جامعه جهانی خواست تا در قبال حماقت آمریکا و رژیم صهیونیستی به مسئولیت خود عمل کند چرا که این تجاوز می‌تواند به تحولاتی منجر شود که نتایج آن دامنگیر همه خواهد شد.

انصارالله: پاسخ حملات را در میدان نبرد خواهیم داد

یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله در گفت‌وگو با شبکه العربی قطر تأکید کرد که حملات آمریکا بی‌پاسخ نخواهد ماند. او اعلام کرد که این جنبش به اقدامات واشنگتن و لندن در میدان نبرد پاسخ خواهد داد و اجازه نخواهد داد که تجاوزات بدون هزینه باقی بماند.

ترامپ: ایران مسئول حملات حوثی‌هاست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به تنش‌های اخیر، ایران را به حمایت از انصارالله متهم کرد. او مدعی شد که حوثی‌ها با پشتیبانی ایران بیش از ۱۲ حمله علیه کشتی‌ها و هواپیماهای آمریکایی انجام داده‌اند. ترامپ در تهدیدی آشکار گفت:
"ایران مراقب باشد، زیرا آمریکا شما را کاملاً مسئول خواهد دانست و ما در این مورد خوب نخواهیم بود!"

حملات آمریکا ادامه خواهد داشت

بر اساس گزارش آکسیوس، مقامات آمریکایی تأیید کرده‌اند که این حملات تنها آغاز یک سلسله عملیات نظامی است که برای روزها و هفته‌ها ادامه خواهد داشت. این حملات پس از آن صورت گرفت که دولت ترامپ جنبش انصارالله را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد. طبق گزارش ای‌بی‌سی، اهداف این حملات شامل موشک‌ها، رادارها، سکوهای پرتاب پهپاد و سامانه‌های پدافندی یمن بوده است.

تنش‌های بیشتر در راه است

با توجه به وعده انصارالله برای پاسخ‌گویی، تهدیدهای ترامپ علیه ایران و اعلام ادامه حملات از سوی مقامات آمریکایی، به نظر می‌رسد طی روزهای آینده  منطقه شاهد درگیری‌های گسترده‌تری خواهد بود. 


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیام ترامپ از حمله به یمن!
یکشنبه 1403/12/26 ساعت 21:18
صابر گل عنبری*
پیام ترامپ از حمله به یمن!
امشب جنگنده‌های آمریکایی به دستور دونالد ترامپ به چند سایت در یمن حمله کرده و به نوشته روزنامه نیویورک تایمز این حملات چند روز ادامه می‌یابد. ترامپ در این باره به انصار الله یمن نسبت به ادامه حملات به کشتی‌های آمریکایی در آب‌های منطقه هشدار داده و در عین حال هم خطاب به ایران گفته است که «باید فورا» حمایت خود را از حوثی‌ها قطع کند.
بررسی ابعاد تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن؛ باتلاقی در انتظار ترامپ
یکشنبه 1403/12/26 ساعت 13:01
بررسی ابعاد تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن؛ باتلاقی در انتظار ترامپ
در اقدامی غیرقانونی و ناقض حاکمیت ملی یمن، ایالات متحده و انگلیس حملات گسترده‌ای را علیه این کشور آغاز کردند که به شهادت و مجروحیت ده‌ها غیرنظامی انجامید. مقامات یمنی این تجاوز را محکوم کرده و از پاسخ قاطع خبر داده‌اند.
واکنش‌های جهانی به حمله آمریکا و انگلیس به صنعا
یکشنبه 1403/12/26 ساعت 10:38
واکنش‌های جهانی به حمله آمریکا و انگلیس به صنعا
شامگاه 25 اسفندماه 1402 (17 مارس 2025)، حملات هوایی ائتلاف نظامی آمریکا و انگلیس به یمن باعث تشدید بحران انسانی در این کشور شد. این اقدام با واکنش‌های گسترده از سوی کشورهای مختلف روبه‌رو شد که به محکومیت این حملات پرداخته‌اند.
اقدامات تشنج زا در حمله به یمن کمکی به بازگشت ثبات منطقه نمی کند
پنج‌شنبه 1402/11/12 ساعت 22:31
اقدامات تشنج زا در حمله به یمن کمکی به بازگشت ثبات منطقه نمی کند
وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با جوزف بورل نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی گفت: هرگونه ائتلاف و اقدامات تشنج زا مشابه آنچه آمریکا و انگلیس در حمله به یمن انجام دادند، نه تنها کمکی به بازگشت ثبات به منطقه نمی‌کند، بلکه منجر به پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
بعد از یک شب بی‌خوابی، با ورزش قدرت مغز بهتر تقویت می شود
قارچ روده یا ابرقهرمانِ ضد‌تشعشع؟ کشف شگفت‌انگیز دانشمندان چینی
یادآوری خاطرات قدیمی چه تاثیری بر حافظه و سلامت روان سالمندان دارد؟
غذا خوردن جلوی تلویزیون چه بلایی سر روابط خانوادگی می‌آورد؟
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز
استعفای ویسی از هدایت ذوب آهن؛ لمپن نیستم و کنار می‌کشم
تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ شروط ایران برای بازگشایی این گذرگاه حیاتی
شکست سنگین نیروهای وابسته به عربستان در استان البیضاء یمن
توافق تهران و بغداد؛ پایان دوران حمل‌ونقل سنتی و آغاز عصر ترانزیت مدرن
حمله به عروسی در سیریک ایران، شکست آمریکا را روشن‌تر کرد
لایحه خزر در بهارستان؛ دولت «رژیم حقوقی دریای خزر» را به مجلس فرستاد
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ شاگردان تارتار در خانه نمی‌بازند!
اولتیماتوم مجلس به دولت: 100 همت مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت شود
پایان حباب قیمتی سیب‌زمینی؛ 800 کامیون بار روانه پایتخت شد
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
زلزله سیاسی در آلمان؛ شکست تاریخی حزب فریدریش مرتس
امباپه در آستانه تقابل با اینتر: «اینتر حریفی قدرتمند است اما آث میلان را ترجیح می‌دادم!»
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی