×
بین الملل
شناسه خبر : 216693
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/25 ساعت 17:28
استارمر: امنیت بریتانیا از اوکراین آغاز می‌شود

استارمر: امنیت بریتانیا از اوکراین آغاز می‌شود

نخست‌وزیر انگلیس در یادداشتی با تاکید بر «نقش مهم امنیت اوکراین در اروپا» و تداوم حمایت‌های کشورش از کی‌یف، تاکید کرد که هرگونه صلح در جنگ میان این کشور و روسیه باید به گونه‌ای باشد که در آن قدرت اوکراین برای بازدارندگی از حملات آتی حفظ شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس در یادداشتی نوشته «پیام من به مردم اوکراین این است که شما می‌توانید اکنون، بیشتر از همیشه روی ما حساب کنید.»

استارمر در بحبوحه مذاکرات مستقیم آمریکا با روسیه و اوکراین برای رسیدن به برنامه‌ای در زمینه صلح در جنگ اوکراین که تا کنون، حامیان اروپایی کی‌یف در آن مشارکت نداشته‌اند، در یادداشتی اختصاصی که در پایگاه خبری «یوروپین پراودا» منتشر شده، خطاب به مردم اوکراین نوشت: «همان‌طور که در سفرم به کی‌یف در ژانویه گفتم، ما کنار شما خواهیم بود، نه فقط امروز یا فردا، بلکه طی ۱۰۰ سال آتی.»

امنیت بریتانیا از اوکراین آغاز می‌شود

نخست‌وزیر انگلیس با تاکید بر تامین امنیت اوکراین در این یادداشت آورده است: میل روسیه به تجاوز به سواحل ما هم رسیده است. بنابراین، صراحتا می‌گویم که امنیت بریتانیا از اوکراین آغاز می‌شود. ما باید نشان بدهیم که تنها راهکار برای جنگی غیرعادلانه، صلحی عادلانه است که به حاکمیت ملی اوکراین پایبند و پشتیبان آن امنیتی واقعی باشد.

استارمر با اشاره به مذاکرات هیات‌های آمریکا و اوکراین در شهر جده عربستان سعودی نوشت: این هفته، اوکراین به واسطه توافق با آمریکا در جده نشان داد که خواهان صلح است. روسیه، اکنون باید حملات خود را یک بار برای همیشه متوقف کند و نشان دهد که آماده آتش‌بس است.

او که امروز (شنبه) میزبان نشستی با مشارکت رهبران جهانی درباره اوکراین است، در این یادداشت مطرح کرد: رهبران اروپا و سراسر جهان را با یک هدف آشکار گرد هم خواهم آورد که آن انجام دادن هر کاری برای نزدیک‌تر شدن به صلح است. در میان این تلاش‌ها مردم فوق‌العاده اوکراین را در پس ذهنم دارم که طی چند ماه اخیر با آن‌ها دیدار کرده‌ام.

قدرت باید پشتیبان صلح باشد

استارمر نوشت: به دمیترو، کهنه‌سربازی فکر می‌کنم که در بیمارستانی در کی‌یف او را ملاقات کردم که در عین مبارزه برای بهبودی از سوختگی‌های هولناک، شوخ‌طبعی‌اش را حفظ کرده بود. به پترو فکر می‌کنم که بر اثر بمباران‌های چرکاسی مجروح شده بود و به درستی به من گفت «اگر اوکراین شکست بخورد، گزینه بعدی اروپا خواهد بود». به کودکانی فکر می‌کنم که در مدارسشان هر لحظه با خطر بمباران روبه‌رو و آماده گریختن به پناهگاهند. به سربازان اوکراینی فکر می‌کنم که در بریتانیا در حال دوره دیدن برای دفاع از کشورشان در خط مقدم هستند.

او در ادامه مطرح کرد: این صداها باعث می‌شوند روی مسائل اساسی در اوکراین تمرکز کنم و باورم به این موضوع را تحکیم می‌بخشند که هیچ توافقی نباید اوکراین را در معرض خطر حملات بیشتر قرار دهد و بنابراین، قدرت باید پیشتیبان صلح باشد.

نخست‌وزیر انگلیس در این راستا نوشت: به همین دلیل است که ما باید کمک‌ها به اوکراین و افزایش فشارهای اقتصادی بر روسیه را ادامه دهیم. تلاش مضاعف بریتانیا به همین دلیل است.

استارمر با اشاره به به کمک‌های مالی به اوکراین در این یادداشت مطرح کرد: ما در سال جاری، حمایت از اوکراین را به سطح بی‌سابقه‌ای رساندیم. پیشتر در ماه جاری، با وام ۲.۲ میلیارد یورویی به اوکراین موافقت کردیم که از محل سود دارایی‌های بلوکه‌شده روسیه بود. ما در صورت انجام شدن یک توافق صلح، تلاش‌هایمان را با «ائتلاف خواهان‌ها» افزایش خواهیم داد که آماده تضمین صلح است و توانمندی‌های اوکراین را نیز تقویت خواهیم کرد، تا این کشور قدرت کافی برای بازدارندگی در قبال هرگونه حمله آتی را داشته باشد.

نخست‌وزیر انگلیس در بخش پایانی این یادداشت آورده است: ما، همگی می‌خواهیم شاهد صلح باشیم و من باور دارم که این صلح باید سزاوار قهرمانان اوکراینی باشد. صلحی که به طور منصفانه و عادلانه به این جنگ پایان داده و به اوکراین اجازه کامیابی و بهره‌مندی از آزادی‌ و به دست گرفتن آینده‌اش را می‌دهد. من بر این موضوع متمرکزم و می‌دانم که تمرکز رئیس‌جمهور زلنسکی نیز برآن متمرکز است و باهم به آن می‌رسیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
تلاش فیفا برای روسفید کردن ترامپ
ابلاغ مصوبه کاهش تعرفه واردات خودرو به دولت
کنسرت رایگان 5 خواننده پاپ در میدان انقلاب تهران
پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم
صابر کاظمی در خانه ابدی آرام گرفت/ واکنش مربیان تیم ملی به درگذشت ستاره والیبال ایران
“بن‌بست کنگره: بحران تعطیلی دولت و تأثیرات اقتصادی آن”
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد علوم پزشکی اعلام شد
قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است
چت‌بات عاشق‌پیشه، پسر 14 ساله را به کام مرگ کشاند
فردا، آخرین فرصت برای ثبت نام در آزمون دکتری 1405
خبر خوش برای کارگران / واگذاری 100 هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن کارگری
غیبت ترامپ در نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی
95درصد پروانه‌ای‌ها حاصل ازدواج فامیلی‌اند
هشدار هواشناسی برای گروه‌های حساس / آلودگی هوای تهران شدت گرفت
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
بازگشت تونی بلر به خاورمیانه؛ نقشه تازه غرب برای لبنان
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
پلمب پاساژهای آلومینیوم و شانزلیزه به کجا رسید؟
معمار امپراتوری ترس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(121) «پارس آباد»
جزئیات تازه از انفجار مهیب در پمپ بنزین عجب‌شیر
سامانه بازارگاه بستر فساد شد/ فروش نهاده‌های دامی به مرغداران با دو برابر قیمت
انفجار مهیب در نیویورک پس از آتش‌سوزی زباله‌ها
خط‌ و نشان واشنگتن برای بغداد؛ آمریکا به دنبال تغییر معادله سیاسی در عراق
موج جدید حملات اسرائیل به قنیطره / افزایش آدم‌ربایی در سوریه
منابع مورد نیاز اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم تامین شد
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل کشور در مرز فرسودگی قرار دارد
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
تهران به سوی آینده سبز : 2500 هکتار برای انرژی خورشیدی
ماجراجویی ترامپ در منطقه
جزئیاتی تازه از آزمون استخدامی جدید
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آن‌ها قطع شده است
واکنش سپاه به شایعه‌ دستگیری برخی پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه
تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد
اعتراض مدنی مهاجران
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
جهش پزشکی در درمان ناباروری / امیدهای تازه برای زوج‌های ایرانی
روز فرهنگ عمومی
X
آگهی تبلیغاتی