×
بین الملل
شناسه خبر : 216665
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/25 ساعت 13:57
ترامپ و نتانیاهو همچنان به دنبال کوچ اجباری مردم غزه/ 3 کشور آفریقایی در لیست

ترامپ و نتانیاهو همچنان به دنبال کوچ اجباری مردم غزه/ 3 کشور آفریقایی در لیست

به گزارش آسوشیتدپرس، چند مقام آمریکایی و اسرائیلی که خواستن نامشان فاش نشود، به این خبرگزاری گفتند که واشنگتن و تل آویو با مقامات سه دولت آفریقای شرقی درباره انتقال فلسطینی‌های ساکن نوار غزه به این کشورها در راستای طرح پیشنهادی ترامپ تماس گرفته اند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  چند منبع آگاه از تلاش و عزم واشنگتن و تل آویو برای پیاده کردن پیشنهاد جنجالی «دونالد ترامپ» مبنی بر کوچ اجباری فلسطینیان ساکن غزه به سه کشور آفریقایی با وجود محکومیت بین المللی آن خبر دادند.

به گزارش آسوشیتدپرس، چند مقام آمریکایی و اسرائیلی که خواستن نامشان فاش نشود، به این خبرگزاری گفتند که واشنگتن و تل آویو با مقامات سه دولت آفریقای شرقی درباره انتقال فلسطینی‌های ساکن نوار غزه به این کشورها در راستای طرح پیشنهادی ترامپ تماس گرفته اند.

گفته می‌شود تماس با سران کشورهای «سودان»، «سومالی» و منطقه جداشده از سومالی موسوم به «سومالی لند» برای فرستادن فلسطینی‌ها به این مناطق حاکی از عزم آمریکا و اسرائیل برای پیاده کردن طرح ترامپ است که پیش از این از سوی بسیاری از کشورهای دنیا محکوم شده بود.

آسوشیتدپرس همچنین با اشاره به فقر حاکم بر هر سه کشور آفریقایی یاد شده که به عنوان میزبان فلسطینی‌ها در نظر گرفته شده، آورده است: این اظهارات ترامپ را که گفته بود مردم غزه به مکانی زیبا منتقل می شوند، مورد تردید قرار داده است.

گفته می شود مقامات سودان پیشنهاد آمریکا را در این خصوص رد کرده و مقامات سومالی و سومالی لند هم هیچ اطلاعی از این تماس ندارند.

بر اساس طرح ترامپ، بیش از ۲ میلیون نفر ساکن غزه برای همیشه به سرزمینی دیگر منتقل می شوند. رئیس جمهوری آمریکا پس از ارائه این طرح جنجالی مدعی شد که آمریکا مالکیت این منطقه ساحلی را بدست می گیرد و پس از پاکسازی و بازسازی، آن را به عنوان یک پروژه املاک و مستغلات توسعه خواهد دهد.

کشور های عربی پس از ارائه این طرح در ماه گذشته میلادی، مخالفت شدید خود را ابراز کرده و طرح جایگزینی را ارائه کردند که براساس آن فلسطینیان در سرزمین خود می مانند. گروه های حقوق بشری نیز اعلام کرده اند که کوچ اجباری مردم غزه برای برای خروج از این باریکه می تواند جنایت جنگی محسوب شود.

درحالیکه، کاخ سفید و دفاتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ران درمر وزیر کابینه اسرائیل و فرد مورد اعتماد نتانیاهو که برنامه‌ریزی پس از جنگ را رهبری می‌کرد، در این خصوص از هرگونه اظهارنظر خودداری کرده اند، اما بتسالل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل و از مدافعان دیرینه مهاجرت «داوطلبانه» فلسطینی ها، در هفته گذشته تاکید کرد که تل آویو در تلاش برای شناسایی کشورهایی است که می توانند ساکنان غزه را بپذیرند. وی همچنین اضافه کرد که اسرائیل در حال آماده سازی یک «اداره مهاجرت بسیار بزرگ» در وزارت دفاع خود است.


نظرات

آخرین اخبار
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن