×
بین الملل
شناسه خبر : 216650
تاریخ انتشار :

چند خبر از سوریه؛

تظاهرات کردهای سوریه به اعلامیه قانون اساسی جدید/توافق محرمانه آلمان با الجولانی

کردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس‌ موقت این کشور و رهبر گروه «هیئت تحریر الشام» برای سامان‌دهی به مرحله انتقالی تصویب شده، تظاهرات کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کردهای سوریه با برگزاری تظاهرات در شمال شرق این کشور، مخالفت خود را با اعلامیه قانون اساسی جدید که برای مدیریت دوره انتقالی تصویب شده است، اعلام کردند.

کردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس‌ موقت این کشور و رهبر گروه «هیئت تحریر الشام» برای سامان‌دهی به مرحله انتقالی تصویب شده، تظاهرات کردند.

طبق گزارش وبگاه «عربی۲۱»، معترضان تأکید کردند که این سند نه‌تنها پاسخگوی خواسته‌های آنها نیست، بلکه حقوق اقلیت‌های دیگر را نیز نادیده می‌گیرد.

به گفته تظاهرکنندگان، این اعلامیه قانون اساسی اگرچه بر برابری همه شهروندان در برابر قانون تأکید دارد، اما به‌طور مشخص از اقلیت‌های علوی، مسیحی، کرد و دروزی نام نبرده است.

این تظاهرات در شهر عامودا، واقع در چند کیلومتری قامشلی برگزار شد و معترضان خواستار برپایی نظامی دموکراتیک و فدرالی در سوریه شدند.

در همین حال، اداره خودمختار شمال و شرق سوریه، شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، نیز اعلامیه قانون اساسی جدید را به‌شدت محکوم کرد.

این نهاد در بیانیه‌ای اظهار داشت که این سند از نظر محتوا تداوم سیاست‌های نظام پیشین و حزب بعث است.

در بیانیه اداره خودمختار آمده است که این اقدام بار دیگر واقعیت سوریه و تنوع قومی و مذهبی موجود در آن را نادیده می‌گیرد.

این نهاد در ادامه بیانیه خود این سند را «تحریفی آشکار از هویت ملی و اجتماعی سوریه» توصیف و تاکید کرد که اعلامیه مذکور فاقد نقش و اثر واقعی اقوام و جوامع مختلف سوری از جمله کردها، اعراب، آشوری‌های سریانی و سایر گروه‌های ملی سوریه است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که کمیته تدوین اعلامیه قانون اساسی سوریه روز پنج‌شنبه پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی سوریه را به «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام تحویل داد و وی در جریان امضای پیش‌نویس ابراز امیدواری کرد که این تاریخ جدیدی برای سوریه باشد.

به گزارش ایسنا، این کمیته همچنین تاکید کرد که مدت دوره انتقالی پنج سال تعیین شده است.

تشکیل ساختار امنیتی جدید در سوریه با حضور تروریست‌های ۲۰ کشور جهان!

منابع آگاه از به وجود آمدن یک ساختار امنیتی جدید در رژیم  الجولانی خبر دادند.

به گزارش المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که عناصر تروریست از ۲۰ کشور جهان در ساختار امنیتی جدید رژیم الجولانی در سوریه حضور دارند؛ اقدامی که در هیچیک از کشورهای اسلامی یا عربی دیده نشده است.

این منابع اضافه کردند: ساختار امنیتی سوریه دربرگیرنده تروریست‌ها با ۲۰ تابعیت مختلف است که یک حرکت بی سابقه به شمار می‌رود. این ساختار امنیتی تبدیل به بازوی امنیتی رژیم الجولانی شده است.

این عناصر از کشورهایی نظیر جمهوری آذربایجان، چچن، ازبکستان و برخی کشورهای آسیایی دیگر هستند که مأموریت‌های مهمی را در سرویس امنیتی رژیم الجولانی به دست گرفته‌اند. این گروه های مسلح در به راه انداختن جوی خون در سوریه طی روزهای گذشته نقش آفرینی کرده‌اند.

ساختار امنیتی جدید سوریه از تروریست‌هایی استفاده می‌کند که از لحاظ فکری به الجولانی گرایش دارند؛ همین مسأله در آینده باعث به وجود آمدن بحران‌های خطرناکی خواهد شد چرا که این تروریست‌ها پیشتر رفتارهای خودسرانه و وحشیانه از خود نشان داده‌اند.

توافق محرمانه آلمان با رژیم «الجولانی»

یک روزنامه آلمانی به تلاش این کشور برای دستیابی به یک توافق با رژیم  الجولانی اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، روزنامه آلمانی بیلد گزارش داد که این کشور قصد دارد به یک توافق با رژیم الجولانی مبنی بر بازگرداندن پناهجویان سوری به سوریه دست یابد.

در این گزارش آمده است که نانسی وایسر وزیر کشور آلمان تمایل دارد با ابومحمد الجولانی سرکرده گروه های مسلح حاکم بر سوریه در خصوص بازگرداندن پناهجویان سوری از آلمان توافق کند.

سخنگوی وزارت کشور آلمان نیز تاکید کرد که مسئولان این کشور تمایل ندارند برنامه‌های مربوط به پناهجویان سوری را علنی کنند.

در گزارش بیلد آمده است که ۹۷۴ هزار شهروند سوری مقیم آلمان در چارچوب این توافق گنجانده می‌شوند

سازمان ملل: زمان تشکیل دولت انتقالی واقعی در سوریه فرا رسیده است

فرستاده سازمان ملل به سوریه بر ضرورت تشکیل یک دولت انتقالی واقعی در این کشور تاکید کرد.

به گزارش  روسیا الیوم، گیر پدرسون فرستاده سازمان ملل به سوریه تاکید کرد که زمان تشکیل یک دولت انتقالی واقعی و قابل اعتماد در این کشور فرا رسیده است.

وی با اشاره به پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی در سوریه ابراز امیدواری کرد که این اقدام باعث حاکمیت قانون در این کشور شود.

پدرسون اضافه کرد: امیدواریم این حرکت در نهایت باعث تقویت دوره انتقالی در سوریه شود.

این در حالی است که مناطق مختلف سوریه طی روزهای گذشته شاهد به راه افتادن موجی از کشتارهای خونین علیه غیرنظامیان بوده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
X
آگهی تبلیغاتی