×
بین الملل
شناسه خبر : 216650
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/25 ساعت 11:58
تظاهرات کردهای سوریه به اعلامیه قانون اساسی جدید/توافق محرمانه آلمان با الجولانی

چند خبر از سوریه؛

تظاهرات کردهای سوریه به اعلامیه قانون اساسی جدید/توافق محرمانه آلمان با الجولانی

کردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس‌ موقت این کشور و رهبر گروه «هیئت تحریر الشام» برای سامان‌دهی به مرحله انتقالی تصویب شده، تظاهرات کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کردهای سوریه با برگزاری تظاهرات در شمال شرق این کشور، مخالفت خود را با اعلامیه قانون اساسی جدید که برای مدیریت دوره انتقالی تصویب شده است، اعلام کردند.

کردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس‌ موقت این کشور و رهبر گروه «هیئت تحریر الشام» برای سامان‌دهی به مرحله انتقالی تصویب شده، تظاهرات کردند.

طبق گزارش وبگاه «عربی۲۱»، معترضان تأکید کردند که این سند نه‌تنها پاسخگوی خواسته‌های آنها نیست، بلکه حقوق اقلیت‌های دیگر را نیز نادیده می‌گیرد.

به گفته تظاهرکنندگان، این اعلامیه قانون اساسی اگرچه بر برابری همه شهروندان در برابر قانون تأکید دارد، اما به‌طور مشخص از اقلیت‌های علوی، مسیحی، کرد و دروزی نام نبرده است.

این تظاهرات در شهر عامودا، واقع در چند کیلومتری قامشلی برگزار شد و معترضان خواستار برپایی نظامی دموکراتیک و فدرالی در سوریه شدند.

در همین حال، اداره خودمختار شمال و شرق سوریه، شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، نیز اعلامیه قانون اساسی جدید را به‌شدت محکوم کرد.

این نهاد در بیانیه‌ای اظهار داشت که این سند از نظر محتوا تداوم سیاست‌های نظام پیشین و حزب بعث است.

در بیانیه اداره خودمختار آمده است که این اقدام بار دیگر واقعیت سوریه و تنوع قومی و مذهبی موجود در آن را نادیده می‌گیرد.

این نهاد در ادامه بیانیه خود این سند را «تحریفی آشکار از هویت ملی و اجتماعی سوریه» توصیف و تاکید کرد که اعلامیه مذکور فاقد نقش و اثر واقعی اقوام و جوامع مختلف سوری از جمله کردها، اعراب، آشوری‌های سریانی و سایر گروه‌های ملی سوریه است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که کمیته تدوین اعلامیه قانون اساسی سوریه روز پنج‌شنبه پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی سوریه را به «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام تحویل داد و وی در جریان امضای پیش‌نویس ابراز امیدواری کرد که این تاریخ جدیدی برای سوریه باشد.

به گزارش ایسنا، این کمیته همچنین تاکید کرد که مدت دوره انتقالی پنج سال تعیین شده است.

تشکیل ساختار امنیتی جدید در سوریه با حضور تروریست‌های ۲۰ کشور جهان!

منابع آگاه از به وجود آمدن یک ساختار امنیتی جدید در رژیم  الجولانی خبر دادند.

به گزارش المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که عناصر تروریست از ۲۰ کشور جهان در ساختار امنیتی جدید رژیم الجولانی در سوریه حضور دارند؛ اقدامی که در هیچیک از کشورهای اسلامی یا عربی دیده نشده است.

این منابع اضافه کردند: ساختار امنیتی سوریه دربرگیرنده تروریست‌ها با ۲۰ تابعیت مختلف است که یک حرکت بی سابقه به شمار می‌رود. این ساختار امنیتی تبدیل به بازوی امنیتی رژیم الجولانی شده است.

این عناصر از کشورهایی نظیر جمهوری آذربایجان، چچن، ازبکستان و برخی کشورهای آسیایی دیگر هستند که مأموریت‌های مهمی را در سرویس امنیتی رژیم الجولانی به دست گرفته‌اند. این گروه های مسلح در به راه انداختن جوی خون در سوریه طی روزهای گذشته نقش آفرینی کرده‌اند.

ساختار امنیتی جدید سوریه از تروریست‌هایی استفاده می‌کند که از لحاظ فکری به الجولانی گرایش دارند؛ همین مسأله در آینده باعث به وجود آمدن بحران‌های خطرناکی خواهد شد چرا که این تروریست‌ها پیشتر رفتارهای خودسرانه و وحشیانه از خود نشان داده‌اند.

توافق محرمانه آلمان با رژیم «الجولانی»

یک روزنامه آلمانی به تلاش این کشور برای دستیابی به یک توافق با رژیم  الجولانی اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، روزنامه آلمانی بیلد گزارش داد که این کشور قصد دارد به یک توافق با رژیم الجولانی مبنی بر بازگرداندن پناهجویان سوری به سوریه دست یابد.

در این گزارش آمده است که نانسی وایسر وزیر کشور آلمان تمایل دارد با ابومحمد الجولانی سرکرده گروه های مسلح حاکم بر سوریه در خصوص بازگرداندن پناهجویان سوری از آلمان توافق کند.

سخنگوی وزارت کشور آلمان نیز تاکید کرد که مسئولان این کشور تمایل ندارند برنامه‌های مربوط به پناهجویان سوری را علنی کنند.

در گزارش بیلد آمده است که ۹۷۴ هزار شهروند سوری مقیم آلمان در چارچوب این توافق گنجانده می‌شوند

سازمان ملل: زمان تشکیل دولت انتقالی واقعی در سوریه فرا رسیده است

فرستاده سازمان ملل به سوریه بر ضرورت تشکیل یک دولت انتقالی واقعی در این کشور تاکید کرد.

به گزارش  روسیا الیوم، گیر پدرسون فرستاده سازمان ملل به سوریه تاکید کرد که زمان تشکیل یک دولت انتقالی واقعی و قابل اعتماد در این کشور فرا رسیده است.

وی با اشاره به پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی در سوریه ابراز امیدواری کرد که این اقدام باعث حاکمیت قانون در این کشور شود.

پدرسون اضافه کرد: امیدواریم این حرکت در نهایت باعث تقویت دوره انتقالی در سوریه شود.

این در حالی است که مناطق مختلف سوریه طی روزهای گذشته شاهد به راه افتادن موجی از کشتارهای خونین علیه غیرنظامیان بوده است.


نظرات

آخرین اخبار
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده