×
اقتصادی
شناسه خبر : 216637
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/25 ساعت 10:51
جزئیات دریافت اصل سود سهام عدالت متوفیان/واریز وجوه حاصل از رسوب سود

جزئیات دریافت اصل سود سهام عدالت متوفیان/واریز وجوه حاصل از رسوب سود

مشاور امور سهام عدالت رئیس سازمان بورس درباره سهام عدالت متوفیان گفت: فقط یکی از وراث کافی است مدارک مورد نظر را به همراه داشته باشد و به شعب بانک‌های ملی، ملت، کشاورزی، پارسیان و تجارت یا کارگزاری‌های منتخب که لیست آنها در سایت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی وجود دارد، مراجعه کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مشاور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره زمان ورایز سود سهام عدالت گفت: بخشی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سود سالانه خود را به سپرده‌گذاری مرکزی داده‌اند و امیدواریم تا پایان امسال بقیه شرکت‌ها هم این سود را پرداخت کنند تا برای سهامداران واریز انجام شود.

مهدی حاجی‌وند درباره آخرین وضعیت واریز سود سهام عدالت اظهار کرد: وقتی شرکت‌ها مجامع عادی سالیانه را برگزار می‌کنند، بنابر تصمیمات متخذه در این نشست‌ها، سود و زیانی را شناسایی می‌کنند که در صورت شناسایی سود، از مهلت قانونی برای واریز به حساب سهامداران برخوردارند.

وی افزود: شرکت‌هایی که در قالب سهام عدالت سهامشان به مردم واگذار شده که به آنها شرکت‌های سرمایه‌پذیر گفته می‌شود، از این قاعده مستثنی نیستند. مجامع این شرکت‌ها به پایان رسیده و نامه‌نگاری با این شرکت‌ها انجام شده و در حال پایان یافتن است تا این سود دریافت شود.

مشاور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت ادامه داد: بنا داریم تا پایان امسال این سود را دریافت کنیم و به حساب مشمولان واریز کنیم ولی واریز شدن این سود مشروط به همکاری کامل از سوی شرکت‌های سرمایه‌پذیر است؛ بخشی از این سود گرفته شده و کماکان تلاش می‌کنیم بخش دیگر این سود دریافت شود.

وی خاطر نشان کرد: تا سه روز آینده مشخص می‌شود که مرحله اول سود سهام عدالت تا پایان امسال واریز می‌شود یا خیر.

حاجی‌وند درباره واریز سود سهام عدالت گفت: این سود کاملا رایگان است و هیچ‌کس لازم نیست به جایی مبلغ واریز و یا جایی مدرکی بارگذاری کند یا هزینه‌ای پرداخت کند؛ بلکه این سود به همان شماره شبای بانکی که منشمولان پیشتر در سامانه سهام عدالت اعلام کرده بودند، واریز خواهد شد.

بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ نفر از دارندگان سهام عدالت فوت کرده اند

وی در خصوص سهام عدالت متوفیان و وراث دریافت‌کننده سهام عدالت آنها بیان کرد: تا به الان بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از دارندگان سهام عدالت فوت کرده‌اند و وراث اینها می‌توانند برای انحصار وراثت اصل و سود سهام عدالت اقدام کنند.

مشاور امور سهام عدالت رئیس سازمان بورس افزود: فقط یکی از وراث کافی است مدارک مورد نظر را به همراه داشته باشد و به شعب بانک‌های ملی، ملت، کشاورزی، پارسیان و تجارت یا کارگزاری‌های منتخب که لیست آنها در سایت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی وجود دارد، مراجعه کنند این مدارک شامل گواهی فوت، گواهی انحصار وراثت، کارت ملی و شناسنامه متوفی و کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه همه وراث؛ با این حال کافی است که یکی از وراث این مدارک را همراه خود ببرد و فردی که مدارک را می‌برد باید سجامی باشد. ضمن اینکه انجام امور مربوط به جابه‌جایی مدارک سهام عدالت متوفی به وراث، کاملا رایگان است و نیازی به پرداخت نیست. کسانی که تا مرداد ۱۳۹۹ فوت کرده‌اند، از منالیات بر ارث معاف هستند.

واریز وجوه حاصل از رسوب سود سهام عدالت به حساب سهامداران

همچنین عضو هیات مدیره سازمان بورس گفت: بخشی از سود سهام عدالت، مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر به همراه منافع حاصل از رسوب سود، مربوط به سنوات اخیر به حساب مشمولان واریز می‌شود.

حمید یاری توضیح داد: پیرو مصوبات شورای عالی بورس و حسب پیگیری‌های انجام شده از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت، مقرر شده بخشی از سود سهام عدالت، مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، به حساب سهام‌داران عدالت واریز شود.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس هم‌چنین از واریز بخشی از منافع حاصل از رسوب سود سهام عدالت برای سنوات اخیر (رسوب وجه حاصل از سود سهام عدالت)، برای اولین بار در طول سال‌های اخیر، خبر داد و اعلام کرد: واریز سود سهام عدالت در روزهای آینده شروع خواهد شد.

یاری در خصوص مبلغ واریزی برای هر سهام‌دار عدالت توضیح داد: متعاقب پیگیری‌های سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، تقریبا نیمی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار واریز شده است.

او افزود: مبلغ وصول شده، به همراه منافع حاصل از رسوب سود سهام عدالت، مربوط به سنوات گذشته، در روزهای آینده به حساب سهامداران عدالت واریز خواهد شد.

به گفته وی، جزییات مربوط به مبلغ وصول شده سهم هر سهام‌دار عدالت و مبلغ واریزی در این مرحله را، متعاقبا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، اطلاع رسانی خواهد کرد.

براساس اعلام معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، مابقی سود سهام عدالت و هم‌چنین مابقی منافع حاصل از رسوب سود سهام عدالت پس از دریافت کامل سود، از شرکت‌ها، به حساب سهام‌داران واریز می‌شود.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه رفت
نورنما | تظاهرات 250 هزار نفری در آمستردام علیه رژیم صهیونیستی
آغاز تحقیقات در مورد علت حادثه مرگبار آزمایشگاه دانشگاه تهران
تونل امیرکبیر امشب مسدود می‌شود
اعلام جرم برای رئیس بانک به دلیل گزارش نکردن پولشویی
دیپلماسی نوسانی ترامپ؛ بندبازی تبلیغاتی میان سه بحران جهانی
نظارت پلیس بر خانه‌هایی که روزانه و ساعتی اجاره می‌روند+فیلم
پرداخت خسارت لوازم منازل آسیب دیده از جنگ به محض تامین منابع
ورود 214 میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام
کشته شدن 1152 نظامی صهیونیستی در جریان عملیات طوفان الاقصی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 14 مهر1404+ جدول
ثبت نام 6 میلیون نفر در هشتمین مرحله فروش اینترنتی ایران خودرو + زمان قرعه کشی
آخرین خبر از وضعیت واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
بقایی: جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه برای مذاکره التماس نمی کند
پذیرفته‌شدگان ارشد از امروز ثبت نام کنند
برخورد مرگبار پراید با کارگران در اتوبان زین‌الدین: دو کشته و شش مصدوم
تاریخ آخرین مهلت تکمیل تعهدنامه مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد+ شرط پرداخت مستمری
بدرفتاری با اعضای ناوگان الصمود در زندان‌های رژیم صهیونیستی
فرماندار کالیفرنیا: از ترامپ شکایت می‌کنم
بارورسازی ابرها از نیمه آبان آغاز می‌شود
چه زمانی صفرها دوباره برمی‌گردند؟
اولتیماتوم به درویش و وحید هاشمیان
اسرائیل همچنان از ورود کمک‌های غذایی به شمال غزه جلوگیری می‌کند
افشای طرح تجزیه ایران با نقاب هسته‌ای
افزایش قربانیان حادثه مرگبار اتوبوس دانشجویان سمنان
از ویترین تا وب؛ تحولات تجارت جهانی
تیراندازی گسترده در سیدنی 20 زخمی برجای گذاشت
آغاز اخراج های گسترده در صورت تداوم تعطیلی دولت آمریکا
پیام وزیر امور خارجه به مناسبت هفته نیروی انتظامی
ادعای ترامپ: مذاکرات با حماس بسیار موفقیت‌آمیز بود
توقف اجرای حکم قاتل دانشجوی نخبه دانشگاه تهران
وقوع 131 حمله علیه غزه از زمان اعلام موافقت حماس با طرح ترامپ
سقف وام بازنشستگان تأمین اجتماعی افزایش یافت+جزییات
نگهبانی از نرخ‌های کلیدی
دوفوریتی | نیشخند لبوبو به کم‌کاری فرهنگی ما!
بازسازی سیاسی و نظامی‌گری فراخوان ژنرال‌های آمریکایی
حماسه حماس ادامه دارد
همایون شجریان در سوگ مادر نشست
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 14 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
جهش پست ایران با هوشمندسازی و رشد 14 پله‌ای در رتبه جهانی
آغاز فرآیند پرداخت خسارت‌های نوسان برق از یک ماه آینده
4 توصیه برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوآنزا در مدارس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
چت GPT جدید برای حمایت عاطفی کاربران ارتقا یافت
مصرف متادون، بیشترین علت مرگ در مسمومیت‌های دارویی
آیا چین در جنگ اوکراین دخالت می‌کند؟
اختیارات جدید پلیس انگلیس برای سرکوب مردم
ممانعت قاضی فدرال آمریکا از اجرای دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند
صنعا: از همه مواضع حماس در دفاع از مردم فلسطین حمایت می‌کنیم
بیانیه تشکل ملی سوریه: انتخابات پارلمانی فاقد مشروعیت و شفافیت است
X
آگهی تبلیغاتی